Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#vigyor>#vigyor>

egyébként kibbbbbaszott jó link <#worship>#worship>
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
de van amelyiknél nagyon sajnálhatod😊
violence can be used for good - JUSTICE
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ez a földi paradicsom...<#vigyor2>#vigyor2>
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
holvanez
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
amúgy szerintem el kell ismerni hogy LOL kép, amellett hogy nyilván nem illik szívatni egy embert azért, ahogy kinéz. de tekintve h ez a topic errõl szól, hát egye fene... egy kövér ember is lehet beteg pl, vagy egy hülyén kinézõ arc meg szimplán részeg/speedezett/mittomén, a valóságban meg marha jó arc. a vigyor a lényeg 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
lehet bunkónak tartotok de sztem mosolyra fakasztó😄
nyugi ez nem az a parti<#hehe>#hehe>
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
-the invisible-
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.