Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Ne veszekedjetek már no!
sz4bolcs
neki meg ahhoz van joga.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Látom, ahogy hevesen, csorgó nyállal, fogvicsorgatva vered a gépet, hogy valami jó kis beszólást találhass ki.
Nem baj, majdcsak kinövöd.<#nevetes1>

aha, tényleg én vagyok a paraszt, meg pl. Membrah a pasis topicban - még jó hogy Te meg az ártatlanság mintaképe vagy és a tökéletes társadalmi kapcsolatokat keresed...

http://gaborszantai.co.uk/

Én abbahagytam, idejöttem véleményt nyílvánítani egy képrõl (hisz jogom van hozzá), a kisangyal meg megint belémkötött...

Tessék, élvezkedj a gyönyörû lányok képein, te<#nevetes1>:

Mi a sz@rért nem tudjátok abbahagyni?<#gunyos1>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Te jó ég!<#wilting>Te komolyan azt hiszed, nézem, hogy mit kommentálsz a lányok képeire? Sosem érdekelt a véleményed róluk. Viszont ha én nyilatkozom egy képrõl, egybõl rámszálsz és csak rám, tudod, kezd gyanússá válni a dolog.

Érdekes, ennek a gyereknek a véleménye nem érdekelt, pedig õ is elég rondának tartotta õket, ha már itt tartunk...:
Úristen meneküljön mindenk''''' UFÓ TÁMADÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A haverjaid meg csak eszik a szavaidat, nagyfõnök, egy kicsit el vagy szállva magadtól, nem gondolod?

VinylToy
Belõled tényleg az irigység beszél, hagyd már ezt a topikot a fiúknak, hadd élvezkedjenek itt a gyönyörû lányok képein, te pedig menj nézegesd a bredpityut!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

egy több, mint félnapos képbe akkor kötöttél bele, mikor pozitívan kommentáltam - hiszek a véletlenekben, de ezt nem tartom közel sem annak...

így kicsit elõjött a "visszanyalt-a-fagyi" esete, nemde?

Na már megint idejöttél belémkötni, nagyokos.

Te egyébként meg k*rva szép vagy😊

kicsit nézz utána a partyfotósok által erõsen elõnyben részesített nagylátószögû objektívek torzításának, mielõtt rohadt okosnak könyveled el magad...

hádde hádde ez egy mulen rúzs párdey vót

Hát ennyi ronda nõ után már tényleg nem árt egy szépet is berakni.

Nagyon szép!<#eljen> Csak a fejére nem kell az a bojt vagy mi a szösz.

<#zavart2><#vomit>

Mennyire nyálas már a feje a fickónak! A csajok is írtó rondák, az egyik olyan, mint egy transzfesztita.

srácnak is eléggé virul a feje 😉

csoki-szendvics<#finom><#szeret>

streeter
Úristen meneküljön mindenk''''' UFÓ TÁMADÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#alien>

<#banplz><#hehe><#hehe>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

desigo
szexi ruci...
toysoldier
irígykedik a hülye picsa xD monnyuk van mire 😊

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Lacee
hátul a csaj hogy meg van döbbenve, biztos mert nem õt fényképezik 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

toysoldier
<#szeret><#puszis><#puszi><#law>

jóéjt all

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

JCSR ODIN
nah de hogy mégis csak vmi aranyossal zárjuk a napot <#circling>

jó8 all, és ma kurva jó fej voltam <#nyes>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

JCSR ODIN
<#bdead>

JCSR ODIN
az a smink bizonyára teljesen véletlenül kenõdött el <#vigyor5>
milyen mocskosan néz már ki <#nyes>

JCSR ODIN
hogy rácuppant a fuxra a csaj <#vigyor5> bár a gyerek fejébõl itélve lehet másra is <#ravasz1>

asztakurva :@

JCSR ODIN
<#nyes>

<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#nevetes1>

CheAteR88
mert megteheti😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

degenerator

west side, háttérben nagyi órái

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Jah. Szakmunkas bajusz.

Crokin
Dráma

Repatarurgyán

Lacee
helyi dídzsé

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

jah de azért bajusz ott figyel 😄

CheAteR88
gizdavagyok szétesek szitu a srác de nem is kicsit😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

desigo
Kicsit nagy falu...

Lakosok száma: 48.333 fõ
gyász

BUDA > miskolc.

CheAteR88
a szokásos falusi disco?😞

desigo
desigo
Lásd fehérben a világot és gyere fehérben! 😊))

JGTC
én úgy láttam <#nyes>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

desigo
Gondolom élvezte is ezt
JGTC
azt ne gondold már hogy ezek a nõi!! ráadásul kettõ LOL

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
hát igen elég jó volt a csajszi a fél hely õt bámulta

kopasz gonosz koboldkának milyen nöcikéji vannak 😄DD
vizes

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

mateus33
Igen,és mivel nincs nálam semmiféle irat,s ellenkezek,ezért testi kényszert kell alkalmaznia😄

allock
ki ne szeretné h egy ilyen megbilincselje xD

#hhwnd

desigo
Valld be,hogy azt szeretnéd,hogy megbilincseljen...