Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Légy jó, légy hű Magyar!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
nekem a Végsõ állomás 3. jut róla eszembe! <#idiota>#idiota> aki látta az tudja mirõl beszélek. aki meg nem az nézze meg!
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
Gratula, szép családja és barátai lehetnek a képeket elnézve. "Hugim és én" különösen gyönyörû...
<#zavart2>#zavart2>
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
http://gaborszantai.co.uk/
szerintem meg bennfelejtették aztá megpirult mint egy grillcsirke

.: mobilize.hu :.
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
http://gaborszantai.co.uk/
<#wilting>#wilting>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
BUDA > miskolc.
-the invisible-
-the invisible-
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
lol
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
érezzétek már hogy ez szánalmas
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
En olyat sosem tanultam biologiabol, hogy a no laba kozott comb van, de ha elmagyarazod, hogy miert is nem latjuk azt, amit latunk, akkor grat. =)
Itt a kep, hogy te is lasd:
Egyebkent amit mondtal mind szep es jo, csak az a gond vele, hogy nem lehet igaz, mert akkor a jobb lab (kepen bal) teljesen asszimetrikus lenne a masikkal, ami valljuk be nem valoszinu =) Mellesleg ha megfigyeled, azon a bizonyos redon egy nyilas-szeruseg van, ezt jelzi a hirtelen sotetedes... szoval nezd meg ujra a kepet.
TEMA LEZARVA. PEACE-
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
biztos vagy te abban? 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
.: mobilize.hu :.
és milyen fasza zene megy közbe XD
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)