Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#hhwnd
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
Egyébként Keskeny Anitának hívják.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
http://gaborszantai.co.uk/
Voksán Mûvirág szerû lényeknél, mikor a szilikon ráncosra húzza a bõrt, az sem szebb látvány...
http://gaborszantai.co.uk/
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
#19270eseket meg sztem külön szobában tartja a gazdája <#wow3>#wow3>
.: mobilize.hu :.
-the invisible-
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
file:///C:/Documents%20and%20Settings/User/Dokumentumok/K%C3%A9pek/Bulik/041.jpg
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Egyébként nem õ a tatter volt csaja.
(vagy 100-at)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)