Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

mondjuk nem panaszkodnék, ha csajt találnék, nem pasit... de ha rendes
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>.: mobilize.hu :.
.: mobilize.hu :.
Én sosem azt nézem ki kivel van, csókát nézem. Az meg fos. És akkor finom voltam, ünnepre való tekintettel 😄
.: mobilize.hu :.
nagyon olyan a hangzásvilága bár lehet h náluk is összedobtak egy orosz tokio hotelt mint nálunk a no thanxet <#idiota>#idiota>
bár szerintem ennél a csókánál az is elég, ha a nõ szépen rámosolyog 😄
BUDA > miskolc.
szal azért csõdültek össze az ilyen arcok (város összes szórakozóhelyének a krémje "partyarcai" képviseltette magár rajta)
pedig vaciláltam rajta h elmegyek énis...
de képek alapján jobb is h nem tettem be oda a lábam
valszeg nemsokat vesztettem vele
kár h 16 évre limitálták a korhatárt..
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Mondjuk annyira nem nagy pukkanás, elõbb fotóztatnám magam egy majommal vagy zsiráffal. Én speciel Anettõl kérnék pénzt, hogy fényképezkedhetne velem. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]