Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Lefotoznál? - Nem..
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
van egy rakas modellugynokseg, ahol szopni kell a fotost/ugynokot, hogy munkat kaphass. hozzatennem, max hostess lehetsz, orankent 800-1000HUF <#pardon1>#pardon1>
- Lefotoznál? - Nem..
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
anno a mellesleg/programmagazin.hu rolunk masolt, de mivel az otlet a mienk volt, "muszaj" volt melleslegmisspartygirl-neven futniuk
eszembejut egy dal, valami rockbanda nyomta... holnap 10kor portfoliozunk, bikinit hozzal... beszelgessunk a karierrol, vegyel meretet a kaliberrol <#nyes>#nyes>
- Lefotoznál? - Nem..
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
mail jott az info_kukac_partypeople.hu-ra, kb 10perce
************** irta:
>>> Szia!
>>> Nem tudom, hogy jó helyre írok e, de csak arról szeretnék kérdezni,
>>> hogy
>>> nem tudom emlékszele e még a múlt szerdai ELTÉs bulira. Ott
>>> beszélgettünk, hogy partylany lehetnek mert szerinted megvan
>>> hozza az alakom, aztán kimentunk a kocsiba...
>>> Nem tudom, hogy részedrõl mennyire volt
>>> komoly, de én úgy gondoltam. Tehát ha ténylegkell
>>> nektek egy ilyen lány, akkor jelezz vissza!😊
>>> Köszi: ***
ps: megjegyzem, kozolunk senki se volt ott az ominozus ELTE-s bulin. tehat szerencsetlen csaj fake-fotost szopott. elkurta
- Lefotoznál? - Nem..
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
ráadásul pár hónapja megtudtam, hogy egyik 13 éves(lány)unokatesóm is bulikba jár... le is esett az állam rendesen (azóta lehet betöltötte már a 14-et, de akkor is... brrrrrr).
állítólag nem lehet velük bírni, a fél osztály bulizni jár már...

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
😄DDDDDDDD

amugy HBD <#puszis>#puszis>
.: mobilize.hu :.
Mai szülinaposok
Kata
Forrest Gump
palcso
hiroz
Gerzsa
Gyõri Devi
Andora
Fuchs Feri
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
a harmadik esetet mar le sem merem irni... <#nyes>#nyes>
- Lefotoznál? - Nem..
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Én a nyári kirándulásos-partys hetem alatt mindig kulcsra zártam a szobámat mikor mentem aludni😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
csak elõbb sport masszázs, szétment a hátam tegnaptól :S
( mintavétel rulez )