Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
desigo
Deer
Tetszik az ilyen egyenes frufru.

Deer
Támad a Domínium! Segítség! <#guluszem1>

Lehet Õ maga Odo?😊

http://gaborszantai.co.uk/

Gunn69
Odo az alakváltó volt? :o

Gunn69

ezzel a szét-PhotoShop-olt gumiarccal olyan, mintha a DS9-bõl lenne Odo lánya😊

Depridol
ez ien ironikus felkiáltás wolt... ien ronda szájat...bár...<#eplus2><#eplus2>

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Gunn69
Na nézzük õt, 17 éves.

Igen, kicsit valóban markáns arcvonásai vannak 😊.

franc0
középsõt és jobbost ismerem, a kép nem túl elõnyös :c
hol találtad a képet (privi?) ?

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Yan
pedig nem rossz,
csak a gombostût kellene kihuzogatni.
(biztos hasra esett egy varrodában)

&#165; xfire: kistekila

Gunn69
Ettõl függetlenül szerintem rendben van, én elvinném. Mondhatnám; nekem tetszik.

I.C.ram
Feje iszonyat otromba. Bokája meg olyan "dagadt" mintha lódarász csipte volna meg. De az a fej... hihetetlen primkó...
Gunn69
Csakmégegyutolsót:

Gunn69
Ez a "szakma" már csak ilyen. 😊Azért az becsülendõ, hogy így kivülrõl elég normális élete van.

Trance Angel
Nagyon nem szép arcra. :/
Amúgy meg nem értem, miért kell a "hónap partylányának" hiányos öltözetûnek lennie... :S

és baltaarca😊

hat a feje nemgyerebe.. de a tobbihez taps

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

Gunn69
Az arca talán kicsit gáz, de szerintem rendben van.

faterom utoljára overallt vett nekem permetezéshez, én mégsem hordom😊))

Gunn69

A hónap partylánya a partypeople.hu szerint. 24 éves, boldog párkapcsolatban él, 1 kisfia van.

divat teremtette fenymasolat..<#vomit>

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

Trance Angel
Én sem, olyan ruhákat hordok, amik nekem tetszenek, illenek hozzám.
Csak látom a buta libákon. (Rácsodálkoznak a menõ butikok kirakataiban, hogy "milyen jóóóóó" aztán amiért drága, meg "trendi", magukra aggatják, akár jól áll nekik, akár nem. Mert apuka pénzébõl meg lehet venni, csakhogy a pénz gyakran nem párosul ízléssel.)

Kata
Én nem tudom, hogy divat-e, nem követtem sosem.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
nemtom, egy 26 éves nõ, találtam. Itt van róla még pár kép, ha tetszik neked:

[/cserf][/fülünyúl]

Trance Angel
Annyira gáz ez a kantáros cucc. És divat. Blõõõ.

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Ebben igazat adok 😊
Végigolvasva a cuccost tényleg félreértette dehát sztem inkább hagyjátok
Depridol
kiez???<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

gabber_saviola
kantároscsaj 😮
kérem , köszönöm <#szeret>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Gunn69

Kata
Azért érdekes, hogy nézeteddel egyedül maradtál. Na, befetéma please, nincs nekem efféle meddõ vitákhoz már se türelmem, se kötélidegzetem.

[/cserf][/fülünyúl]

Depridol
<#eljen><#wink>

I.C.ram
Ez gáz... 😞
I.C.ram
De nem kurvázott le, az a vicc az egészben 😄

Amúgyis szép mesterség az 😄
Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Gunn69
Nem magyaráztam semmit csak rávilágítottam egy alapvetõ tévedésedre. Részemrõl pedig semmi akadálya a békés együttélésnek én eddig sem kurvaanyáztam, meg csírafaszoztam 😊.

Kata
na kép

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ne magyarázd meg.

Részemrõl befetéma. Örülnék, ha te is elfelejtenél, és nem szerepelne több hozzászólásodban a Kata szó, még a "válasz" feliratnál sem. A békés egymás mellett élés érdekében is köszi.

[/cserf][/fülünyúl]

Gunn69
Kata, az, hogy valaki téged lekurváz és az, hogy te valamibõl szándékosan azt olvasod ki, hogy téged lekurváztak, az nem ugyanaz kérlek.

Kata
Nem jó nap kérdése ha valami magáról sokat képzelõ emberke beugat, lekurváz. Te is kikérnéd magadnak, ha elkezdenének oltani, fikázni.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Kurváznod sem kéne, nem is az a hely...
Nem kell utólag megmagyarázni. A hang pedig csak olyan volt, amilyet te is megütöttél és megérdemeltél. Ennyi. Nem fogom eltûrni a lekurvázást, és beszólásokat - ahogy te sem tûröd el. Pedig én ráadásul csak visszaszóltam. Érdekes, hogy senkit nem baxtattok a képei miatt, csak engem. Még egyszer ismétlem, talán le kéne pattanni rólam. Neked is persze jogod van beszólni, de az is ugyanolyan felesleges. Kicsit nézz már körül a saját házad táján, mielõtt nagy kioktatásba kezdesz.

[/cserf][/fülünyúl]

VinylToy
Ma nincs jó napjuk a lányoknak, mindenkinek egyszerre jön meg???!!! 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gunn69
Egyszerûen nem akartam, hogy moderáljanak ezért mertem arra alapozni, hogy a nagytöbbség ismeri a mondást és mertem három ponttal befejezni a mondandóm utalva arra, hogy ott bizony még van valami, amit nem írtam le. A hozzászólásom pedig egyáltalán nem lekurvázás de nyelvtani elemzésbe tényleg nem akarok belemenni. Nem kurváztalak le (szerintem meg sem közelítettem) te viszont obszcén voltál és magadból kikelve kezdtél olyan hangot megütni, amit jobb helyeken nem fogadnak el.

A hsz-ed másik felére pedig annyit szeretnék reagálni, hogy ha zavarnak, hogy beszólnak, szedd le a képeid. Nem egészen tartom jogos felháborodásnak, hogy egy ilyen topicban ezért beszólsz. Természetesen jogod van hozzá, csak fölösleges.

Egyáltalán nem basztalak le, csak mondtam, hogy kurvaanyáznod talán mégsem kéne. Ez nem az a hely.

gabber_saviola
punyóvan 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kata
Ha erre akartál volna célozni, akkor ezt írtad volna. Ismerem a mondást, de hsz-ed nem volt más, mint egy szimpla lekurvázás. Meg kéne válogatni a szavaidat kinek mit írsz. Erre is vagy egy faxa mondás: tedd sebességbe az agyad, mielõtt elindítod a szád.
Másik dolog, hogy ha zavarnak a képeim, nem kell õket megnézni. Ha mégis, akkor sem kell fikázni, sem dicsérgetni, sem összehasonlítási alapnak felhasználni. Nem akarok én nektek tetszeni, és nem nekem nem kéne feltölteni képet, hanem nektek kéne lepattanni rólam.
Nehogymá engem basszál le, nem a csík tolja a repülõt...

[/cserf][/fülünyúl]

Gunn69
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha basszák.

Arra akartam célozni, hogy ha nem tetszik valakinek, hogy egy 95% ban fiúk látogatotta oldalon 1-2 fiú bizony kinézi magának és megjegyzéseket tesz, akkor az talán menjen a NõkLapja.hu ra. Vagy talán ne töltse fel a képeit 😊. Ha pedig mégis, akkor ne csodálkozzon...

Kata erre nekiáll itt kurvaanyázni. Hát mit mondjak, nem szép tõle :|.

I.C.ram
Hát igen "de aki kurvának áll..." 😄😄