Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sörhas+top+nõ=bálna😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
hány férfit ismersz 70 kg alatt ? 😄
hol haverkodsz te ? 😄

-the invisible-
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
Vége az ebolámnak, szombaton hajógyári 😄
nos légkondis szórakozó hely van igen,úgyhivják h Mediterrán klubb,és a Liszt Ferenc téren van,amit az Oktogonnál találsz meg.
vagyis leginkább csak a táncteret hütik,a barpult és környéke nem klimás.
kb ilyen a hely,a barpult és a környéke:
ezt hütik,kb 6-7 nagyméretü "csõbõl" jön a hideg levegö,melyek a tánctérén szélén helyezkednek el.
sztem jó hely<#eljen>#eljen>
próbáld ki.
de miért,aki már súlyos az ne is menjen szórakozni?😄
The only speedometer is in your head.
mert kintieknél 35fok van ha meg zárt akkor 40 általában... légkondit mindenhova😊 meg h ne cigizhessenek😄
ja meg toplesst és lányoknak 70 kiló felett tilos a bemenetel stbstb
hát ez kész
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Tegnap voltam NoThanx koncerten, hmm. Figyeljétek a kezeket, az elsõ 50 sor csaj lány volt, igaz pisisek.
GanXstaZolee#2709
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Látod ezért nem engedünk mi sem férfiakat a csajbulik közelébe. Néha mi is lehetünk idióták, mi is röhöghetünk alpári dolgokon...
[/cserf][/fülünyúl]
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ramadamammy rapidrandi
[/cserf][/fülünyúl]