Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eplus2>#eplus2>

trutykós? azmi? 😄
úgy úgy ... nem is értem mi lenne a partyphoto nélkül velük.... vagy a partyphotoval nélkülük <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
nézettség visszaesés ?
nézettség visszaesés ?
van rajta pár kiló felesleg, de sztem szép arca van:

<#eplus2>#eplus2>

az tuti, de mintha a srác fogyott volna :F Vagy csak jó a szög amibõl fotózták.

nagy vonalakban a lényeg : amikor belépsz a szórakozóhelyre az esetek túlnyomó részében v a belépõn v a bejárat/pénztár környékén kiírás adja tudtodra h kép/videó is készülhet rólad és nem ugrabugrálhatsz h juj én nemjárulok hozzá
azzal h megveszed a jegyet, lényegében elfogadod a házirendet, a szabályokat amihez ezek hozzátartoznak
azzal h megveszed a jegyet, lényegében elfogadod a házirendet, a szabályokat amihez ezek hozzátartoznak
és újfent tévedésbe estem 😄
A jobbnak? Helyes 😊
egyszerû mint az almuminium vödröm*
nicns olyanom.
amúgy jah, wanabe jogász van itt? Érdekelne...csakúgy. Meg kábé akkor az egész topik és közössége sz*pna ha ez valóban sértés lenne...tök8.
önkritika seggbek*rja majd egyszer..remélem.
Rakj képet te is, sértsünk személyi jogokat.<#banplz>#banplz>
nicns olyanom.
amúgy jah, wanabe jogász van itt? Érdekelne...csakúgy. Meg kábé akkor az egész topik és közössége sz*pna ha ez valóban sértés lenne...tök8.
önkritika seggbek*rja majd egyszer..remélem.
Rakj képet te is, sértsünk személyi jogokat.<#banplz>#banplz>
hasonlit a feje a volt edzomre XD
jó persze ha egyszerû az ember mint az 1x1 akkor magyarázhatsz neki, de amúgy ha van itt vmi jogász(wanabe) akkor elmondhatná mi a helyzet ezekkel a képekkel.
a jobboldali mindjárt belehány a bal szájába. remélem azt is lefényképezték.

baloldali Petike yes 😛

Meg végülis ide mindenki tesz be ismeretlenekrõl képet, még fikázza is õket (általában). Sõt, aki nyafizik az is szokik, sokszor.
Mindegy, ez érdekes téma lehetne, de most nevetséges, így nem mennék bele...
kért képet leszedem, hadibarmokkal úgysem lehet mit kedzeni...szánalmasabb ennél már nem lehet az illetõ, bár múltkor is ezt hittem róla, akkor is tévedtem.
Mindegy, ez érdekes téma lehetne, de most nevetséges, így nem mennék bele...
kért képet leszedem, hadibarmokkal úgysem lehet mit kedzeni...szánalmasabb ennél már nem lehet az illetõ, bár múltkor is ezt hittem róla, akkor is tévedtem.
Az tény hogy partykon senkivel sem iratnak alá papírokat, ande mégis.
amúgy csak tipp, nem vagyok jogász.
amúgy csak tipp, nem vagyok jogász.
Bár nem értek a joghoz (megbuktam Üzleti jogból is) de szerintem ez így okés..amúgy meg lehet velem beszélni, és megkérni dolgokat..de beböfögve mint ha a vetõmag kiesett az illetõ szájából, nos nem.
Ok, de ez nem lesifotó, a képen szereplõ tud arról hogy fényképezik, hogy utána kilesz téve...
emberünk egy olcsó Pete Doherty utánzat (nem mintha az eredeti jó lenne):

publikus képek de személyiségi jogokat sérthetnek, azzal, hogy azokat mutatják úgy, ahogy. a google streetviewt is ezért perelik, mert az utcán le lettek fényképezve teszemazt a szeretõjükkel.
kérdés: ha valaki kisbetûvel és kicsinyítõ képzõvel írja le a te nevedet akkor azt hiszi hogy ettõl õ felette áll a másiknak? erre még nem tudtam rájönni...
kozepso feloltozhetne a hab testevel
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
bimbóóóóóóóóóóóóóó
A néni mét tolja a mellét? 😮

Igen, szerintem is érdekes*
*nevetséges
Még majdnem meg is lettem fenyegetve, összecsokiztam is maga, és most remegve szorongatom a boxkesztyûimet...mind1, több szót nem érdemel..IGNORE.
Jobb szélsõ helyes:

*nevetséges
Még majdnem meg is lettem fenyegetve, összecsokiztam is maga, és most remegve szorongatom a boxkesztyûimet...mind1, több szót nem érdemel..IGNORE.
Jobb szélsõ helyes:

wáááá neh mááár<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Nahát, milyen érdekes! Akkor azt a sok partifotót is mind törölni kéne, mert a rajta szereplõk egyike-másika esetleg nem járult hozzá? Nem is tudom ki pampogta itt korábban, hogy ezek publikus képek, mert publikus helyen készültek. Fõként, hogy mindenki tudatában van annak, hogy ezek a partifotók elkészültük után nyilvánosak lesznek. Így aki nem szeretné, hogy láthatóak legyenek ilyen képek róla, egyszerûen nem kell pózolni a kamera elõtt, vagy el kell küldeni a fotóst. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Ez legyen a belépõ, anélkül off, bármit is teszel itt.<#banplz>#banplz>
kaptam egy üzit, hogy a kép másik szereplõje nem járult hozzá hogy kitegyem loveboxra vagy máshova...
egy nyilvános helyre kitett képrõl beszélünk, csakhogy érzékeltessem az egybegyûltekkel a helyzet komolyságát.
egy nyilvános helyre kitett képrõl beszélünk, csakhogy érzékeltessem az egybegyûltekkel a helyzet komolyságát.
d*gnád ? <#idiota>#idiota>
O M G

de hát szerecclek😊
http://gaborszantai.co.uk/
nem szép, de nem ló és Te sem vagy wombat, napsugaram😊
(nem hívtalak kis*-nak😊)
(nem hívtalak kis*-nak😊)
http://gaborszantai.co.uk/
30191 sztem elég lóarc