Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
100 X értelmesebbek mint a pesti mûanyagkurvák
Tisztelet persze a kivételnek !
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
kb oan százalékban vannak ott míveltek mint egy-egy itten látható partyban /ha a hárkór partyluvnyákat nem számoljuk/
.: mobilize.hu :.
http://gaborszantai.co.uk/
és otthon ne hagyd a smetallica-s fekete pólódat se
és ne fürgyé ... le ( ott úgysem divat )<#idiota>#idiota>
szombaton lemegyunk Debrecenbe, megnezni parat - EFOTT (tankcsapda es tarsai <#sir>#sir>)
- Lefotoznál? - Nem..
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
most látom utólag a képeken, hogy Niki Belucci Party volt, még jó hogy ott egyáltalán nem tünt ez fel nekem 😊))
mentségére legyen szólva, nagyon be volt alkoholizálva a hvégén a buliban: miután kezeltünk, két szót is alig bírt szólni, dõlt mindenfelé 😊
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amúgy fogadok, hogy ezek 3-an testvérek. <#vigyor2>#vigyor2>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

szerintem az egyik legjobb klipp, ami elkeszult ebben a mufajban
manapsag mindenki oda akarja tenni magat (legjobb pinak, mindenki ugrabugral mintha full szet lennenek speedezve, etcetc), ezert vannak annyira szar klippek. jahh, ne felejtsuk el, hogy kozben az egesz dance-scene full "méjsztrím" lett, delben nyomatjak a viva-n, szoval el kell adni magat valahogy...
- Lefotoznál? - Nem..