Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
és most nagyon röhög...
http://gaborszantai.co.uk/
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
elrettentésül csak nektek, csak most 😊
Visszatérés...
Egyik oldalról a csaj, a másik oldalról a kölök
Itt mi történhetett?!
Na és most a jobbak....

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
#34326: Nos igen, erre én sem jöttem még rá...
Most akkor olyn faxán néznek ki, nem? Szvsz nevetséges, szánalmas
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
#34315 A szoke kis szopottgomboc gyerek meg a haverja Agent Fly kegyetlenul buntet, de felettuk a ven kocsonya sem pite!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
- Lefotoznál? - Nem..
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
ez megy....
ari
vén k**vák...
meleg felvonulás
hozd el anyádat+apádat is 😊
A kis balost ismerem 😊
hamm balos(14 éves)
A balos 15 éves és az alkoholt vígan iszogatja...hát hogy mi folyik itt...

hali 😊
vén k**vák....
a balos 15 éves és az alkoholt vígan fogyasztja??
Jajj hello....balost ismerem...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

amúgy elkezdtem Rescue me-t,kurvanagy.
Kimennek hoggyal teli házba.
újonc: itt még tûz sincs?
Tony: gyújtsak egyet?
LOL
V9ykn8_TZL0