Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
nemtudom de engem ez zavar, azt az érzést kelti bennem hogy eleteben nem sportolt meg nemtom. nyomaszto ha igy nezki (engem zavar)amugy helyeskék de vannak szebb lányok is.
színes magyarul beszélõ magyar film 2007
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
útálom ezt a kib*aszott emo-s csajt...

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
omg pew pew<#hehe>#hehe>
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
am. f430-as
és lehet hogy a Bader-é, de ki tudja
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
multheten lehetett menni ilyen gepjarmuvekkel hungaroringen, nemi zsetonert cserebe. arra gondolom mar sajnaltak volna a penzt
ps: mennnnnnyire gaz emberek is lejarnak mar bedbe, atyaeg.. <#sir>#sir>
- Lefotoznál? - Nem..