Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
hozhatod, nekem nem kell 😊

[/cserf][/fülünyúl]

elképzelem, mikor leszáll a következõ kis lánctalpas távirányítós webkamera és a NASA-ban döbbenten fedezik fel, hogy innen ered az különös faj, aminek a titkait férfiember még nem tudta megfejteni - a NÕ!😊))

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
Nem viszitek mert még le kell forgatni pár évadot <#buck>
desigo
A kamionon jobb bulizni...
láv, Scofield-et visszük, deal?
Kata
Látod, hogy törõdöm veled, hogy figyelek rád? 😊 Marsra jöhecc, bõven lesz hely kettõnknek.

[/cserf][/fülünyúl]

egész lefújva
Kata
Ott sötét meg hideg van, és a mûholdak se bírják addig ellõni a tévéadókat, szal nyista prisonbreak, lost meg egyéb sorozatok. Gondold meg.

[/cserf][/fülünyúl]

Én begyarmatosítom a Plútót.
de véleménye mindenkinek több van, segglyuk meg nem, errõl Tommy 'the asshole' Gavin nyomott egy frankó monológot.
Kata
nagyon vegasz! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

VinylToy
Pont ez az, hogy nem lehet elmagyarázni olyan valakinek, akinek elõítéletei is vannak, és az ízlés dologban meg tényleg felesleges vitázni.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

jo, vegulis leszarom, csak nemertem mi a jo abban ha egy kamion mellet setalva hallgatsz zenet, amin mellesleg eleg buta emberek "mozognak".
jo de tema lezarva :-/

hajra, majd gondolok rad. :>

szerintem felesleges megmagyarázni bármit is, valakinek ez jön be, valakinek a sárban fetrengés és az igénytelenség, ezért kár belemenni bármilyen szócsatába
ugyanannyi jogod van hallgatni/nézni mint NEM hallgatni/nézni
ha nem akarod, ne nézd
a felesleges feszültségkeltés nem kell

Kata
Én meg az igénytelen zsíros hajú mosdatlan rockfesztiválokat, meg ezt a hájas seggre neccharisnya szopatnék fölsõs Bp-parádé dolgot sem csípem. Se a Szigetet, se a buzik felvonulásait, illetve egyik parlamenti pártot sem.
Asszem itt az ideje átköltöznöm a Marsra, mert egyedül maradtam.

[/cserf][/fülünyúl]

de magyarazd el ez miert jo plz, kosz.

szólásszabadsegg van ... vagyis állítólag ... tudod, a vélemény olyan mint a seggluk , van mindenkinek de senki nem kiváncsi a másikéra <#nyes><#idiota>

VinylToy
Vannak akik hasonló véleménnyel vannak a rockfesztiválokról, de mégsem adnak ennek minden helyen hangot.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

nevetseges

(((www.loveparade.de - live webcam)))

Trance Angel
Ahogy nézem, Loveparade kicsit van tele nagy partifészekkel. 😄

totti10
nem a szürke pólós, a big bud van ráirva neki😄

hajrá,lilák!

Nivea

Trisztin

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

<#idiota><#idiota><#idiota>

csak a keze látszik a jobboldalinak és onnan felismered?😊

http://gaborszantai.co.uk/

Shortstop
majom focista 😊

Sugam
nekem is ismeros volt...
mondjuk keszin lesz holnap veres vs valami jobb csapat..
alitolag van 2 kulfoldi igazolt jatekosuk a masik csapatnak vaalami hulyenevuk van azert nemmaradt meg.
nemmintha hudenagy focis lennék csak igy oszt tarsaknka kimék szurkolni XD

totti10
a fölsö képen a jobb oldali gyerek a vác játékosa😊 ismerem

hajrá,lilák!

Reaper
Nem mondod, hogy az a tyúk jutott tovább?😊 Mondjuk a többi sem volt jobb...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

ez van akkor, ha egy "rockereltesvagyokessemmikozomazelektronikuszenehezdekellazingyendrog" tipusu emberek kitalaljak, hogy ebbol irjak a szakdolgozatukat
nem csodalom, hogy csak hulyek jarnak el szorakozni tulnyomoreszben. esetleg mind egyetemista... ? 😄

- Lefotoznál? - Nem..

Botrany szinteken csunya az a csaj aki tovabbjutott....<#szomoru1>

franc0
meglepõdtem 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Davidus
tatter bevásárolta a döntõbe<#nezze>

V9ykn8_TZL0

jobbos férfi, ongdedurva 😞

desigo
Sugárzik Timibõl az értelem

vagy nemtom 😊))))))

de azért döntõs lett..
desigo
Legközelebb elõbb szólj...
franc0
Aktmodellt nézitek?
Eza tatter csaja nem? miprimitív :c

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

natúrszõke és nagymami? <#hehe>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

desigo
desigo
desigo
desigo
VinylToy
Annnyyááám, 2000-ben ilyet írni borzalom! A DJ részt olvastam csak, de az a szóhasználat eléggé taccsra tett 😄

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

Z
Modern inkvizítor? Ez a nõ egy páblik enemi!!! Máglyára vele! <#nyes>

"Ráadásul olyanok ezek, mint az állatok. Állandóan hátulról csinálják." --- háááát ha egyszer úgy szeretik... <#idiota>

Mellesleg pedig bizonyos, hogy nem dugták meg élete során egyszer sem úgy jó istenesen...különben nem így vélekedne! <#hehe>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

olvasnivalo itt

- Lefotoznál? - Nem..

passatgt
csúnya a feje
de azért nem zavarnám el

VinylToy