Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
jo de tema lezarva :-/
ugyanannyi jogod van hallgatni/nézni mint NEM hallgatni/nézni
ha nem akarod, ne nézd
a felesleges feszültségkeltés nem kell
Asszem itt az ideje átköltöznöm a Marsra, mert egyedül maradtam.
[/cserf][/fülünyúl]
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
http://gaborszantai.co.uk/
mondjuk keszin lesz holnap veres vs valami jobb csapat..
alitolag van 2 kulfoldi igazolt jatekosuk a masik csapatnak vaalami hulyenevuk van azert nemmaradt meg.
nemmintha hudenagy focis lennék csak igy oszt tarsaknka kimék szurkolni XD
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
nem csodalom, hogy csak hulyek jarnak el szorakozni tulnyomoreszben. esetleg mind egyetemista... ? 😄
- Lefotoznál? - Nem..
Eza tatter csaja nem? miprimitív :c
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
"Ráadásul olyanok ezek, mint az állatok. Állandóan hátulról csinálják." --- háááát ha egyszer úgy szeretik... <#idiota>#idiota>
Mellesleg pedig bizonyos, hogy nem dugták meg élete során egyszer sem úgy jó istenesen...különben nem így vélekedne! <#hehe>#hehe>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.