Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a hang ~~
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ennek örülni kell? 😄 Inni is lehet ott amugy? mer akkor jövõre kimegyek xD
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Grat a második helyhez Kata. Nem olyan rossz az. Nem kell felpattintani az ereidet. Játékgépet meg eltudod passzolni aproneten.
Ruhád kicsit hostess csajos volt. Lehetett volna visszafogottabb, biztos több embernek lettél volna szimpatikus.
Ruhád kicsit hostess csajos volt. Lehetett volna visszafogottabb, biztos több embernek lettél volna szimpatikus.
lesz az is, hamarosan <#idiota>#idiota>
Grat' Kata😊
A bikinis képeket meg elképzeljük az alapos leírásod után.
A bikinis képeket meg elképzeljük az alapos leírásod után.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
jó8
bazdmeg, egy kurva képességet válassz, ne ezret 😄D
oké, megvan a képességed, az lesz hogy engem szolgálj, örömmel, tetszik? 😄
jóéjt megyek!
oké, megvan a képességed, az lesz hogy engem szolgálj, örömmel, tetszik? 😄
jóéjt megyek!
de begyarmatosítva jó lesz neki, addig nyilván nem utazik, van határa mindennek
Én jópénzért vállalom a net és a kábeltévé bevezetését a plútóra, egyezkedhetünk.
Milyen képesség? Mondjuk röntgenlátás, amivel a pasik fenekét tudom stírölni ruhán keresztül, bevásárlókocsitolás fénysebességgel a gyors vásárlások érdekében, ruhavasalás kézrátétellel, hogy csak a ruhakupac fölé teszem a kezem és az mind kivasalódik, összehajtogatódik, na meg egy örökfiatalságos sejtregenerálódás befigyelhetne, 1000 évig szeretnék élni.
Milyen képesség? Mondjuk röntgenlátás, amivel a pasik fenekét tudom stírölni ruhán keresztül, bevásárlókocsitolás fénysebességgel a gyors vásárlások érdekében, ruhavasalás kézrátétellel, hogy csak a ruhakupac fölé teszem a kezem és az mind kivasalódik, összehajtogatódik, na meg egy örökfiatalságos sejtregenerálódás befigyelhetne, 1000 évig szeretnék élni.
[/cserf][/fülünyúl]
azér a plútón talán nem érezné olyan jól magát a macskád
bár lehet hogy a presidenti lét változtat ezen
bár lehet hogy a presidenti lét változtat ezen
jól néz ki<#szeret>#szeret>(mind2, de balos jobban bejön), nem olyan kúrvás mint mostanság 1-2 jány
jó, milyen képességre gondoltál? lehet velem alkudozni, gyordan mondd
mert aztán fekszem, hosszú volt ez a másnap, nem hiszed el milyen gondolataim voltak egész nap. Plútó begyarmatosítása ahol macskám lenne a president és diktátori hatalmat gyakorolna, ennek búvebb változata. megijedtem
mert aztán fekszem, hosszú volt ez a másnap, nem hiszed el milyen gondolataim voltak egész nap. Plútó begyarmatosítása ahol macskám lenne a president és diktátori hatalmat gyakorolna, ennek búvebb változata. megijedtem
has jó..fúú, eszembe is jutott, holnap kelés egybõl edzés, fákkmá nah

de izzé <#pardon1>#pardon1>
nyomtam rád scriptet <#puszis>#puszis> kegyelmezz ó nagy istennõ, gépem a minden kenyerem 😄DD
nyomtam rád scriptet <#puszis>#puszis> kegyelmezz ó nagy istennõ, gépem a minden kenyerem 😄DD
.: mobilize.hu :.
aztán te leszel Kata 2.0 ???
lóf*aszt, nem táposítalak fel, olyat ne kérj, amúgy sincs készleten most.
ne vesszünk el a részletekben, beszéljünk az ajkairól
😄
nem elég, hogy itt melegszel, még asszem te lógsz nekünk egy utcán való számítógépbezúzással is ;DD
nem elég, hogy itt melegszel, még asszem te lógsz nekünk egy utcán való számítógépbezúzással is ;DD
[/cserf][/fülünyúl]
de a vírusok jók, nem hiszel nekem?
nem tudom, de még nyomozok, lehet a szesz volt az oka, de kétlem.
nem tudom, de még nyomozok, lehet a szesz volt az oka, de kétlem.
eh eh, dehogy lopodteeeee 😛 ne is gondolj rá 😛 gondolatrendõrség ezentúl figyelni fog.
ez a kiscsávó enyhén be van állva <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Bisztos viszkivel volt átitatva a fürdõrucid. 😊 Meg má hogy ne lennék kegyetlen mikor te manóvírusokkal akarsz megcuccolni?
[/cserf][/fülünyúl]
neeem, mondom, csókolnám aztat (mert van lelkem)...jó, nem olyan szép mint a csillogó fényû rúzsos csodám:

mrt kegyetlen vagy, de most tényleg. Megtennéd? nincs neked lelked.
amúgy Siófokra ln is vettem új puma fürdõruhát, aztán kaptam alkoholmérgezés félét, összefügghetett a kettõ.
amúgy Siófokra ln is vettem új puma fürdõruhát, aztán kaptam alkoholmérgezés félét, összefügghetett a kettõ.
Én már ma odaviszem neki a pikcsört ezeréves flakonnal. 😊 Aztán bímelhetsz meg bammolhatsz. 😛
[/cserf][/fülünyúl]
jobbos csaj minden képen, de egyre megviseli a partyk (hiába, nem mindenki bírja a sóbízt), komoylan, látom méylrepülését.
amúgy én nem félek a repüléstõl, csak a zuhanástól, szegényt látva meg...

amúgy én nem félek a repüléstõl, csak a zuhanástól, szegényt látva meg...

linkelve lesz, ne aggódj 😊
azért csókolnám kis ajkait, decsak mert van lelkem, azért.

helloszia 😊 ( balos )

ez a verseny egy vicc volt a gyõztest illetõen, ez a kis koca nyerte. pfff
milyen ruhába ment már oda.
Kata te még sci-fis hajjal is jól nézel ki.
milyen ruhába ment már oda.
Kata te még sci-fis hajjal is jól nézel ki.
dö vinnör iz:

Direkt az eseményre új bikinit vettem. Szexis, nem nagy, nem is túl kicsi, feszülõs rendesen, egyszínû fekete, és szép kis magyaros hímzés van rajta itt-ott ízlésesen. Szerintem tök szép, eltaláltan ízléses darab.
Honnan lesz bikinis kép, ha otthon voltál még akkor?
Honnan lesz bikinis kép, ha otthon voltál még akkor?
[/cserf][/fülünyúl]
már a nevétõl is a hideg futkos a hátamon.......... Nimmerfroh
Sonában nem van net 😄D holnap megyedk érte csillagrombolómmal, bímelem, megmenekül
save the day
save the day
valaki néészerû, monnyuk hejesis

de Sco engem szeret, szerintem nem védene meg téged, defenesztrálna inkább, de ezért ne legyél mérges, meg védenek téged majd a vrészek, nem, azok megölnek. basszus
sajna nem mert lusta vótam kimozdulni, de lesznek képek majd 😉
legyen azért On is (én mondom ezt, elsem hiszem...)
tegnapi Jam pub:

tegnapi Jam pub:

hát nálam az elsõ 130ba se került volna be😊
ahh, láv 😄
mármint ugye tudod hogy Sco engem véd meg? 😛
mármint ugye tudod hogy Sco engem véd meg? 😛