Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

plas
Hát nem tudom, lehet én vagyok hülye, de ZSOLT #35937-ben az egyik forumozó képekre tett hozzászólására reagált. Ergo: egy belinkelt képrõl mondta el -igaz kissé nyers- véleményét. Gy.k.: ugyanaz történik mint, eddig csak most egy forumtársunk képe van a középpontban... De javíts ki ha tévednék.
#36029: én sztem nem bántottam senkit, hamégis akkor elnézést.

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Kata
nah, partikép

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Vannak akik csak amolyan 'Ide csapok, oda csapok, Jaj itt egy lány, hopp beszólok' módszerrel járnak topikolni. 😊 Zsolt meg plas most így tett, bejöttek, és hirtelen én lettem a target minden különösebb ok nélkül. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

autoszimulator
Annó régen volt egy dolog, hogy ha egy fórumozóról kerül fel kép, amint épp partyzik, azt nem fikázzuk 😛

Idegen lámákat lehet 😄

de mondom engem oszt nem zavar kit bántotok 😄

.: mobilize.hu :.

Lynx_TWL
zsolt az alreged 😄

๏̯͡๏﴿

Kata
Igen, errõl szól, semmi probléma, csak a legutóbbi dolgot nézted be, kicsit vissza kellett volna olvasni jobban az elõzményekre.

[/cserf][/fülünyúl]

plas
Nézd, mi topik lényege...? valaki linkel egy képet, többiek fikázzák... Nem értem mit csodálkozol ezen?

Kata
Legalább van valami történés, nem mindig csak az unalmas partiképek. <#hehe> Amúgy az esetek többségében ezek jelenlévõk mulitnickjei, amiket talonban tartanak. Nem mindenki vállalja ám fel a véleményeit.

[/cserf][/fülünyúl]

autoszimulator
engem mondjuk nem izgat ki mivel basztatja pl Katát, de ZSOLT vagy kiaz soha nem ír ide, most is csak azért, hogy itt valakit fikázzon.. azért pedig nem fontos sztem, mer most megin flémet robbantott ki.

Kata
gondolkozz egy kicsit, ne kelljen már mindent szájbarágni :-/

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Talán mert csak az szúrt szemet, mert arra voltál kíváncsi, hogy azokra mit reagálok. Ez ilyen bulváreffektus. Egyébként minden másra is reagálok, akár többsorosan is. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

nem célom vitát gerjeszteni de eddig szinte minden negatív kritikára többsoros reakciód volt

I.C.ram
Akkor miért?
Kata
Miért? Az hogy reagálok, beszélgetek, az azt jelenti, hogy be akarok jönni mindenkinek? Nem vicces gondolatmenet ez egy hangyányit? <#hehe>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Szerinted azért indul az ember ilyenen? Eléggé nem evilágon élsz úgy vélem. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

plas
de ez nem szépség, csupán kedvesség verseny volt...
Na de télleg lépjünk túl ezen, toljátok a party-képeket!<#vigyor1>

vagy nem reagálna a beírásokra

ebben is egyetértek

jóhogyszólsz

überszánalom amúgy, de nézzük.
I.C.ram
Kata nem akarlak megbántani, de ha leszarnád, hogy kinek jösz be, és kinek nem, akkor nem indulnál szépségversenyeken. Azt hiszem ezt beláthatd te is.
desigo
szánalom mûsor...
Az a gáz, hogy tök hülyék vagytok amiért még mindig ezen csámcsogtok <#vigyor4>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

autoszimulator
istenem, ekkora fost 😄DDDDDDDDDDDd

Kata
A belsõbõl se az számított ki kedves, aranyos, vagy éppen beképzelt és flegma. Csak az, h ki ismer több számítógépes játékot. Ennyi, s nem több.

[/cserf][/fülünyúl]

autoszimulator
azt a vita alapja, hogy nem a külsõ döntött, ezért nyerhetett (ezis hülyeség, de tegyük fel hogy elfogadjuk). Ugye ha nem a külsõ, akkor a belsõ. És akkor derültek ki ezek a dolgok, hogy a csaj bizony belül sem hibátlan. Tehát lassan nem lesz mire fogni a gyõzelmet 😄

Kata
nincs viva tévém, meséljétek el

[/cserf][/fülünyúl]

VIVA tv , most !

szexi v nem ?

Kata
Én már rég továbbléptem, de látod, hogy még mindig betalál egy-két ember, akik elõlrõl kezdik az egészet.
Ráadásul nem én voltam a fikázó, nem tudom miért engem támad mindkettõ. <#nemtudom>

[/cserf][/fülünyúl]

36.000 <#idiota><#felkialtas><#idiota>

a Plútón ijent nem engedélyezünk meg!
Lynx_TWL
a tékem neeeee 😞

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
tékverseny!
egyikben sem nyert volna a csaj ha igazságosak vagyunk ezekszerint😄

LÉPJETEK MÁR TOVÁBB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Punker
most akkor ez szépség vagy kedvesség verseny volt, jó lenne eldöntnei.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

1etértek !

Kata
Én leszarom kinek jövök be kinek nem. Itt nem errõl van szó, feleslegesen erõlteted be ezt a vonalat a témába. Itt arról volt szó, hogy nem alaptalanul zajlott a véleményezés, részemrõl még csak nem is idegenként. Láttam, hallottam hogy viselkedik (ráadásul én nem is a külsejét fikáztam, de az képek alapján is egyértelmû, hogy milyen). Egyébként ha elballagsz a gamestarra, ott is olvashatsz a közvetítés cikkénél hsz-eket, hogy milyen flegma, beképzelt és bunkó volt a kis védencetek élõben.
Érezzétek már ki, hogy ezt a "fikázás ismeretlenül, ítélkezés kép alapján" dolog ebben az esetben már eleve bebukott. Találjatok ki vmi mást.

[/cserf][/fülünyúl]

plas
Kata, el kell fogadnod, hogy nem minden embernek jössz be... Tény, hogy a mellékelt képeken magam is több olyan lányt vélek felfedezni -aki helyesebb Tõled- Persze ízlések és pofonok. De azért legalább szembesülsz azzal, hogy milyen is az amikor ismeretlenül -csupán egy fénykép alapján- "ítélkeznek" esetleg mondanak véleményt emberek emberekrõl... Lásd.: a topik 90%-a errõl szól.
csak ennyit szerettem volna...

balról 2 csóka megfogta jobb szélsõ seggét??????????

Lynx_TWL
😊)

VinylToy
Hova tûnt a DepisRoli?! 😄
Nekem hiányzik, tényleg unalmas már ezt a lányt fikázni 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

neked adom , nem leszek irigy<#idiota>

Kata
Én ezt eddig is tudtam, de azért köszi az igyekezeted, igazán segítõkész ember vagy... <#levele>

Mellesleg az ominózus leányzóval élõben is volt szerencsém találkozni, illetve a viselkedését bárki nyomon követhette a gamestar.hu élõ közvetítésén. Nem volt éppen kedves, aranyos lány, ellenkezõleg, nagyon bunkó és flegma volt (hozzád hasonlóan), a legrosszabb jellemû az összes döntõs közül. Szóval megbukott az "egyáltalán nem ismer személyesen" mutatványod.

[/cserf][/fülünyúl]

AntiHero
<#banplz>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

desigo
Reménykedsz,hogy neked mi 😊))))))))
a "hallod tündérke" kinek van címezve ?

igaz, én csak a fórumos megnyílvánulásaidból ismerlek (sajnos)
csak gondoltam megtudod milyen érzés ha olyas valaki fikáz (tudom nem érdekel téged) aki egyáltalán nem ismer személyesen holott, lehet, hogy valójában egy nagyon aranyos nõ/lány vagy.
Szerintem egy dekát sem kell leadnia. Pont jó ahogy van! Hallod tündérke, nekem jó vagy! :-)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!

csúcsfej(ek) ?

AntiHero
Valakinek igen😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

autoszimulator
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Képzeld azt, hogy egy bárban vagy, vagy egy bulin, vagy csak úgy sétálsz valahol. Aztán meglátsz egy gyönyörû nõt, és szemezni kezdtek. Gondolkodás nélkül odamész hozzá, és beszélgetést kezdeményezel.

Jókat nevettek, sztoriztok, és megismeritek egymást. Aztán ahogy eltelt kis idõ, elkéred a telefonszámát. Leírja neked egy cetlire, rád mosolyog, és átnyújtja neked a papírt.

- Hívj majd fel - mondja neked csillogó szemekkel.

Jól hangzik ugye? Szeretnéd, ha így lenne?

ehhez kell 5 emailes tanfolyam? <#zavart2><#idiota>