Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Depridol
jobbosnak aza szemöldök

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Depridol
nem szükséges kommentár

Depridol
újratöltve😉
A lassú mészáros Melák néha eljön a diszkóba de hamar rájön hogy ez nem neki való hely, ugyanis itt sajnos senkit sem érdekelnek a disznóvágások tapasztalatait idézõ lelkes sztorijai. A képen éppen a reggeli véres-hurka töltésének szépségeit próbálja nagy beleéléssel ecsetelni a fiataloknak:
"Ahogy kel fel a nap, te meg gyúrod a rizses masszát és tömöd a bélbe... Gyönyörû, értitek, gyönyörû..."

Két hálózat-kiépítés és egy mail-szerver installáció között beugrottak a diszkóba a falu IT-s szakemberei. Láthatóan nehezen találják fel magukat, a vészkijárat közelében álldogálnak hogy túlzott szocializálódás esetén gyorsan el tudjanak menekülni. Egyedül Peti van igazán bezsongva, õ is csupán azért mert ahogy elõredõlt, kiszúrta a kamera felbontási specifikációit jelzõ adatokat a lencse körül.

Ifjabb MC Zsusztyinó - akit a demográfiailag könnyen behatárolható Kolompár család nagy örömére és büszkeségére, okkult beolvadási-technikák és vad asszimilációs-varázslatok gyakorlása által nemrég léptettek elõ fehér varázslóvá - itt épp energiát cserél mentorával.

az egyetlen vámpír a Szemfogadóból, akinek ízlik a szintetikus trueblood 😊
desigo
OMG hogy néz ez ki <#levele>
Higany
Jók a szövegek! Kár, hogy pár kép nem jön be. <#szomoru1>

maffioso

\"If in doubt, flat out!\"

Depridol
A hangulat a tetõfokára hág! Két szám közti szünetben kihasználják az alkalmat és hangos "ECSÉÉÉM DE PÖRI EZ A BULI! NYOMD ERÕSEN IGYUNK A PINÁKRA" felkiáltással koccintják össze a sörösüvegeket. Szemügyre vehetjük a háttérben a diszkó kifinomult légkondicionáló rendszerét és bal szélen a fekete pólós Ivánt aki láthatóan nagyon élvezi a hûsítõ levegõ fuvallatait.

Szomorú szamuráj barátunk rikítós ciánkék pólójában még véletlenül sem keresi a feltûnést. Ha jobban szemügyre vesszük barátait és Kozsó mögött álló leányzó öltözékét, csupán az juthat eszünkbe hogy ez bizony egy igen kulturált szórakozóhely.

A lassú mészáros Melák néha eljön a diszkóba de hamar rájön hogy ez nem neki való hely, ugyanis itt sajnos senkit sem érdekelnek a disznóvágások tapasztalatait idézõ lelkes sztorijai. A képen éppen a reggeli véres-hurka töltésének szépségeit próbálja nagy beleéléssel ecsetelni a fiataloknak: "Ahogy kel fel a nap, te meg gyúrod a rizses masszát és tömöd a bélbe... Gyönyörû, értitek, gyönyörû...

Két hálózat-építés és egy mail-szerver installáció között beugrottak a diszkóba a falu IT-s szakemberei. Láthatóan nehezen találják fel magukat, a vészkijárat közelében álldogálnak hogy túlzott szocializálódás esetén gyorsan el tudjanak menekülni. Egyedül Peti van igazán bezsongva, õ is csupán azért mert ahogy elõredõlt, kiszúrta a kamera felbontási specifikációit jelzõ adatokat a lencse körül.

Ifjabb MC Zsusztyinó - akit a demográfiailag könnyen behatárolható Kolompár család nagy örömére és büszkeségére, okkult beolvadási-technikák és vad asszimilációs-varázslatok gyakorlása által nemrég léptettek elõ fehér varázslóvá - itt épp energiát cserél mentorával.

autoszimulator
<#idiota>

.: mobilize.hu :.

DanielT
Dugnám.
köszönjük az infót !

Peetboy
A kék ruhás jó fej srác, nekem jó haverom, ezen a bulin is együtt buliztam vele, de nem vagyok rajt ezen a képen.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

<#zavart2><#wow3><#wilting><#banplz>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

"kínai piacos cuccokban villogva, bebaszva, félmeztelenül"

:-)))

felnevettem, jóak ezek a kommentek és a képek 😄
Naggyon szigorúúúú<#alien><#alien2>
Depridol
annak idején visítva röhögtünk Vasutas Ferkó(ez volt az álneve) blogján😄

desigo
nagyon súlyosak a szövegek xD
Depridol
Néhány izgalmas fénykép az arhívumból - a suplyáki vályú

A hegesztõszakemberek elõszeretettel látogatják a diszkót. Erzsi, aki hegesztõtechnikusnak tanult, a diszkóban meghegeszt minden fémet ami kilazult. Ezen a képen épp lapos mellû barátnõjével kaptuk le egy kiadós szemüveg nélküli hegesztés után. Még a mellei is bezöldültek a szerszám erõteljes sugárzásától.

Szerencsére a diszkóban mindenki toleráns, úgyhogy a meleg párok is sürûn látogatják a szórakozóhelyet. Képünkön a törpe növésû Rozsé próbálja AIDS-es, a betegségében láthatóan elfáradt barátját támogatni. Micsoda önfeláldozás!

Mari fut egy kört a diszkóban miközben a súlyos gerincsorvadással küzdõ Brigi megpróbálja a lehetetlent és ritmusra táncol. Mögöttük Kolompár Aladár a színpadon táncoló Bözsét hipnotizálja.

sajnálatos, szomorú hogy ilyesmi létezik. Csúnyák vagyunk hogy kiröhögjük õket, nem kellene. Dehát istenem, ezek a csórók saját maguk válaszották a szórakozás ilyen formáját. És ami a legrosszab, még büszkék is rá. De nagyon. El tudjátok képzelni mi jár a fejükben amikor nagy boldogan odaszédelegnek a kamera elé, kínai piacos cuccokban villogva, bebaszva, félmeztelenül, agyonrasminkelve, a lehetõ legelvetemültebb arcot vágva? Mert mi el. És 15 perc hírnév pedig mindenkinek jár. Mégha a Szombat esti láz blogjában végzi is az illetõ egy kissebb településnyi ember nagy örömére. Habár a Kozsó az jó gyereknek tûnik, õt egy kicsit sajnáljuk... És hogy kiengeszteljük, össze is állítottunk egy kis montázst a tiszteletére. Éljen sokáig.

desigo
OrioN the S
hat nem

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Depridol
1&3. fotó a suplyáki vályú ha emlékszel még rá 😄

Nyomik!!!!!!!!!!!
OrioN the S
nincs ezeknek semmi bajuk :\ nem ertem miert fikazodsz.

de megertem.. en is irigy vagyok, hogy nem jutottam el Fakira

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

desigo
úgy érzem nem kaptál kedvet,hogy zalába menj bulizni xD
Depridol

Depridol
2009.12.12.-Ministry of Sound@Colosso Grande "arcai"
André spanjai

flegma gáré( kicsit pakisztáni külsõre😄

erotikusan pattanásos tini-gnom

tedd ki fuxod józsi

na ma levarrom a már-nem-szomjas bözsit a hangfal mellett a sarokba az tuti😉

Depridol
mostanában merlinbe mindenkit beengednek?!

Depridol

<#wilting><#ijedt>

Higany
Linkelheted! <#worship>

van még jobb kép is róla, amikor fent ül a korláton (:

prezi
alap blokk.

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !