Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

A lassú mészáros Melák néha eljön a diszkóba de hamar rájön hogy ez nem neki való hely, ugyanis itt sajnos senkit sem érdekelnek a disznóvágások tapasztalatait idézõ lelkes sztorijai. A képen éppen a reggeli véres-hurka töltésének szépségeit próbálja nagy beleéléssel ecsetelni a fiataloknak:
"Ahogy kel fel a nap, te meg gyúrod a rizses masszát és tömöd a bélbe... Gyönyörû, értitek, gyönyörû..."
Két hálózat-kiépítés és egy mail-szerver installáció között beugrottak a diszkóba a falu IT-s szakemberei. Láthatóan nehezen találják fel magukat, a vészkijárat közelében álldogálnak hogy túlzott szocializálódás esetén gyorsan el tudjanak menekülni. Egyedül Peti van igazán bezsongva, õ is csupán azért mert ahogy elõredõlt, kiszúrta a kamera felbontási specifikációit jelzõ adatokat a lencse körül.
Ifjabb MC Zsusztyinó - akit a demográfiailag könnyen behatárolható Kolompár család nagy örömére és büszkeségére, okkult beolvadási-technikák és vad asszimilációs-varázslatok gyakorlása által nemrég léptettek elõ fehér varázslóvá - itt épp energiát cserél mentorával.
Szomorú szamuráj barátunk rikítós ciánkék pólójában még véletlenül sem keresi a feltûnést. Ha jobban szemügyre vesszük barátait és Kozsó mögött álló leányzó öltözékét, csupán az juthat eszünkbe hogy ez bizony egy igen kulturált szórakozóhely.
A lassú mészáros Melák néha eljön a diszkóba de hamar rájön hogy ez nem neki való hely, ugyanis itt sajnos senkit sem érdekelnek a disznóvágások tapasztalatait idézõ lelkes sztorijai. A képen éppen a reggeli véres-hurka töltésének szépségeit próbálja nagy beleéléssel ecsetelni a fiataloknak: "Ahogy kel fel a nap, te meg gyúrod a rizses masszát és tömöd a bélbe... Gyönyörû, értitek, gyönyörû...
Két hálózat-építés és egy mail-szerver installáció között beugrottak a diszkóba a falu IT-s szakemberei. Láthatóan nehezen találják fel magukat, a vészkijárat közelében álldogálnak hogy túlzott szocializálódás esetén gyorsan el tudjanak menekülni. Egyedül Peti van igazán bezsongva, õ is csupán azért mert ahogy elõredõlt, kiszúrta a kamera felbontási specifikációit jelzõ adatokat a lencse körül.
Ifjabb MC Zsusztyinó - akit a demográfiailag könnyen behatárolható Kolompár család nagy örömére és büszkeségére, okkult beolvadási-technikák és vad asszimilációs-varázslatok gyakorlása által nemrég léptettek elõ fehér varázslóvá - itt épp energiát cserél mentorával.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
:-)))
A hegesztõszakemberek elõszeretettel látogatják a diszkót. Erzsi, aki hegesztõtechnikusnak tanult, a diszkóban meghegeszt minden fémet ami kilazult. Ezen a képen épp lapos mellû barátnõjével kaptuk le egy kiadós szemüveg nélküli hegesztés után. Még a mellei is bezöldültek a szerszám erõteljes sugárzásától.
Szerencsére a diszkóban mindenki toleráns, úgyhogy a meleg párok is sürûn látogatják a szórakozóhelyet. Képünkön a törpe növésû Rozsé próbálja AIDS-es, a betegségében láthatóan elfáradt barátját támogatni. Micsoda önfeláldozás!
Mari fut egy kört a diszkóban miközben a súlyos gerincsorvadással küzdõ Brigi megpróbálja a lehetetlent és ritmusra táncol. Mögöttük Kolompár Aladár a színpadon táncoló Bözsét hipnotizálja.
sajnálatos, szomorú hogy ilyesmi létezik. Csúnyák vagyunk hogy kiröhögjük õket, nem kellene. Dehát istenem, ezek a csórók saját maguk válaszották a szórakozás ilyen formáját. És ami a legrosszab, még büszkék is rá. De nagyon. El tudjátok képzelni mi jár a fejükben amikor nagy boldogan odaszédelegnek a kamera elé, kínai piacos cuccokban villogva, bebaszva, félmeztelenül, agyonrasminkelve, a lehetõ legelvetemültebb arcot vágva? Mert mi el. És 15 perc hírnév pedig mindenkinek jár. Mégha a Szombat esti láz blogjában végzi is az illetõ egy kissebb településnyi ember nagy örömére. Habár a Kozsó az jó gyereknek tûnik, õt egy kicsit sajnáljuk... És hogy kiengeszteljük, össze is állítottunk egy kis montázst a tiszteletére. Éljen sokáig.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
de megertem.. en is irigy vagyok, hogy nem jutottam el Fakira
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
André spanjai
flegma gáré( kicsit pakisztáni külsõre😄
erotikusan pattanásos tini-gnom
tedd ki fuxod józsi
na ma levarrom a már-nem-szomjas bözsit a hangfal mellett a sarokba az tuti😉