Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tigristank
Õ inkább egy "banmaker". 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Totis
Igyekeztem mást nem elveszteni (szüzesSE(')GG, pénz, telefon, lakáskulcsok, stb...) <#zavart1><#eplus2><#vigyor2>

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

brian may ? (queen)

az még istenes ha csak az idõérzéked vesztetted el <#idiota>

én normálisnak tartom magam, mégis szeretem azt a bulit. Igaz, nem minden pénteken...de jó.

És lekell fosni hogy kik vannak, nem nagyon zavarnak, elvagyok ismerõseimmel, bepezsizve, jókat táncolva..az a lényeg
Totis
Ti még jártok bulizni? ezer éve nem voltam sehol. Max falubálra futotta az erõmbõl kb 1 éve. Azóta csak kocsma. Viszont a múltkori pisiltetõt kellett volna látni...:-) Igazából nem tudom mikor keveredtem haza. A 8. kör sör-Jäger-nél elvesztettem az idõérzékem...
Ott lehetett volna jó party-fotókat csinálni. <#eplus2>

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

VinylToy
Mármint hogy te nem ismered, azért nem ismert?! Slash-en kívül én se nagyon ismerek hosszúhajú gitárost! 😄DD
Viszont aki ebben a mûfajban mozog neki elég sokat mondd ez a név hogy Nils Noa.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

te is ott b*sztad a legyet hosszú hónapokig<#idiota>

az mély ütés lenne ... nem kicsit, NAGYON

meghagyom a "friss húsoknak" ,, meg lmp-nek

eklub miatt sirnek picit, holnap este megyek oda dolgozni 😄
bank mehet a levesbe, FACE ota nem voltam ott

- Lefotoznál? - Nem..

es vegul, de nem utolsosorban egy kisszines:

A magyar MTV átadja elsõ zenei díját!

A müncheni MTV European Music Awards-on a világhírességeket jelölõ kategóriák mellett a számunkra mindenképpen különleges LEGJOBB EURÓPAI ELÕADÓK-nak járó díjak is gazdára találnak. E kategória jelöltjeit hagyományosan azok az országok állítják össze, ahol van helyi nyelvû MTV. Idén elõször az október elsején elindult hazai zenecsatorna is kihirdeti azt a legjobb 5 hazai elõadót vagy együttest, aki esélyes e megmérettetésben. A jelöltek listáját egy hazai újságírókból, rádiósokból és egyéb zenei szakértõkbõl álló szakmai zsûri szavazatai alapján írta össze a magyar MTV. Azokra lehetett voksolni a szakmabelieknek, akik nyilván MTV kompatibilis stílust képviselnek és az elmúlt egy évben jelentettek meg albumot. Az öt legjobb MTV-s eladó vagy csapat: Ákos, Heaven Street Seven, The Idoru, The Moog és a Neo lettek!

Szavazataitokat már most várják.... emeltdijas sms-ben 😄

- Lefotoznál? - Nem..

es milenne ha bezarnak bankot meg eklubbot <#eplus2><#eplus2>

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

nekem csak egy bajom van egy tenyleg igenyesen szerkesztett keppel: eloben konkretan be fogsz hanyni a lanytol, ha meglatod (se smink, se PS, se normalis ruha&fizura)

szemely szerint csak az extremebb hibak javitasara eskuvom, mindig mindent eltuntetni eros tulzasnak tartom (ezert se lesz belolem sose senkise😄 )

- Lefotoznál? - Nem..

nopara!szolok az erdekedben!

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

szerintem normalis felnott ember messze elkeruli a Dokkot pentek estenkent
tini-buli van minden szinten, felejtos a dolog

es valoban szanalmas, hogy a leggagyibb pezsgoert megy a harc 😊 csoringer hulyegyerekek&panelk_rvak gyulekezete

- Lefotoznál? - Nem..

magus
mikor fajult tettlegességig a trendyköcsögség?

Nils Noa
tobbszor is tett mar fel Mo-n
ami emlekezetes, az a MD vs NN @ Home
alapbol ilyen feje van, felelmetes

- Lefotoznál? - Nem..

<#mf2><#mf1><#banplz><#violent><#violent><#violent>
egy ideje nagy ívben elkerül <#idiota>

a kedvenced a jobbos <#eplus2>

hali
rozsaszinpolos smarolos fiukak?

www.napisajto.hu

ilyenek ...<#ijedt><#wow3><#wilting><#help>

AntiHero
Ohhh... De jó neked. én is akarok ott dolgozni<#rinya><#rinya>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kata
miért sikítanék?

[/cserf][/fülünyúl]

látnod kéne milyen emberek ugrabugrálnak az ingyenpezsgõért ... sztem sikitanál

magus
ami ingyen van arra szüksége van. magyar

eh eh, nem 😄 de ott adják

és jah, nyomulnak érte ezerrel, kössz nem.

nem vagyok mûsznob sem, nem derogál ajándék pezsit inni, ittam is, nemegyszer, de amióta kínos nyomulás van inkább megveszem.,..
Kata
DJ pultnál? Egy pipa egy pezsi? 😄

Na igen, jellemzõ magyar mentalitás. Megy a rongyrázás, virítás a mûcsöcsökkel, lujivujitton retikülökkel, de italra má nem futja, ha ingyen van, inkább megverekszik érte. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Õróla beszélek 😄

Kata,

Jah, elvileg, fõleg ha a DJ pultnál vagy..volt amikor még kultúrált volt azon része, szal pl. táncolok, 3kor van hajnalban, és hirtelen arcom elõtt egy pezsgõ

illedelmes vagyok, elfogadtam (akkor kurvára elcsúsztam, flessbekk minden).
de mostmár nyomulás van a szaros BÉBÉ pezsikért..szal én veszek..otthon elkortyolunk 3üveggel, ott kettõ-hárommal, és buli

én bírom a bulit.
desigo
Mi lett a múltkori jóképûvel?
Kata
Sose voltam ilyen százpezsgõn. Ott ingyen osztják vagy mi?

[/cserf][/fülünyúl]

ezek kardinális dolgok 😄

ajmár, félreértikmár, inkább a pasimat vinném, nem kivágottba 😄
micsoda problémák, alap h holnap dokk, szombat meg Sens ...a csajodat is hozzad egy hasonlóan kivágott felsõbe mint múlt héten 😄

én lehet nem bulizom most, baszki, el nem hinném ezt. Pedig gondolkoztam egy Studió nyitóban, vagy holnap száz pezsgõ, vagy Sensi..kurvaélet, és lehet nem megyek sehova.

jövõhéten száz pezsi az tuti, megint megiszom a rámbízott adagot.<#taps><#mf1>

kurvaoff: heppiség van, olyan állásra jelentkeztem, vége sulinak akkor, angol tudás, marketing, axn-nél, és kurvanagy elõny a tévé sorozatok szeretet és ismerete..dream-job mivel sorozatokkal szeretnék foglalkozni, ajándék élettõl ezek.
Seeley-t fogod magadra haragítani ha megdobálod
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
remélem banán ízesítésû joghurt mer akko le is nyalom róla

<#idiota>

de miért? mert ezt látják, hogy így kéne kinézni...

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Kata
Mi sensationba megyünk megdobálni metzker vikit joghurttal töltött kotonokkal.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Miért? Mert sose fognak úgy kinézni?

[/cserf][/fülünyúl]

romkert ?

nem, nem így kell, de a profi képektõl a magyar tinilánykák sikítófrászt kapnának...

http://gaborszantai.co.uk/

no persze, van amikor ez csak elõnyt jelenthet. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Ha most a 2kép közül válaszanom kéne, tuti nem a jobboldalit válaszatnám... innentõl kezdve tök mindegy, hogy fehéren csillog e a foga. 😛 De biztos így kell kinéznie egy profi képnek?!<#vomit>

há'bazz - fogjátok már fel, hogy ez nem szociófotó vagy riportportré

desigo
a jobb túl mû...
nem hülye, a baloldalit illett volna rendesen megcsinálni - sárga a csaj foga, ilyet illik korrigálni...

magus
A francia elektronika egyik nagy alakja, a funkon-technón edzõdött Oxia tart egy kis bemutatót minimáltechnóból, elektróból és egyéb négynegyedes nyalánkságokból. Mellette a Hairy gárdája tartja a frontot.

a38

aki ránéz a baloldali képre és azt mondja, hogy csináljunk egy jobb oldalit, az hülye. 😊

K.András
Szerintem sincsen ezzel baj, azért vannak ezek a lehetõségek hogy éljenek vele.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

ez minimális, kimaszkolt/élesített szemek, ajkak, és egy közepes surface blur - ez az elvárás, ennek kell megfelelni...