Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
#38570 - Íme egy példa arra, hogy idõsen is lehet bulizni. Az más kérdés, hogy
társaság fele körbeállva röhögi.
#38509 - Ájáj. Kicsit túl fiatalnak érzi magát a jobbos.
#38501 - Az elsõ képen jobbos csinos kategóra, a másodikon baloldalt pedig lehet,
hogy egy volt osztálytársam.
#38489 - Szerintem a jobbosnak csak a legmenõbb fickók jöhetnek be az arcáról
leolvasva.
#38445 - csini, csini, csini, lool
#38424 - Hello, a nevem László. Szeretnél társaságot baby?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
egyedül tudok DP-zni asszonnyal😊)))
http://gaborszantai.co.uk/
a tiniknek meg az apjuk lehetnék (ami önmagában mókás lenne ugye) hát lõném ki õket az ûrbe.
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
A székelyeknél az a szokás, hogy az esküvõ után rögtön jön a nászéjszaka - aznap este eldõl, hogy szûz volt-e a feleség.Egyszer nem lett véres a lepedõ így a székely be akarta festeni a lepedõt, de nem volt csak zöld festék. Így azt gondolta lesz ami lesz.Másnap kiterítik a lepedõt és mindenki elcsodálkozik. Csak a székely apja szólal meg: - Ez az fiam, fel az epéig!