Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gabesz amd64
most elég olcsó akkor <#gonosz1>

akkor Te "nem is" laksz ugymond messze tõlem

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
akinek van jó sok pénze(80%) az meg is veszi a drága ruhákat...200 fontos csizma ez még nagyon alap...láttam már durvábbat is :S

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Archway Coop (Junction Road, Archway station-nel szemben)
6 GBP-ért kapsz egy 4×4,4dl-es csomagot és egy ugyanilyet Get Free-ként

http://gaborszantai.co.uk/

csakpj rá a kisujjadra kalapáccsal és akkor azzal leszel elfoglalva egy ideig, nem a zacsiddal <#idiota>

Gabesz amd64
Te hol veszed annyiért?<#fejvakaras>

Háúz egybõl levágná neki oszt jónapot 😄DD
Mr Hyde
Ne foglalkozz vele, isten azért adott két golyót... az egyik úgyis csak tartalék. <#vigyor>

Boconadi
lehet lekéne megint borotválni, mert kitudja mik laknak ott?! <#idiota>
francois
bíztató😄

nem, ez jobban viszket, mint az elsõ borotválás után

Z
Dehogy kell...ez hürümpürü...leesik az magától is! <#hehe>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Boconadi
most beretváltad esetleg? <#idiota><#idiota><#idiota>
Boconadi
😄😄😄😄😄D😄😄😄😄:😄😄😄
Orvos arcom van, vagy mi? 😊
Gondolod kitalálom? 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

autoszimulator
:SA:SA😄AS:SAD:SDA:S

leköll amputálni

.: mobilize.hu :.

francois
és akkor mitõl lehet, gombás fertõzésem nem hinném h lenne, nem voltam mostanaában gomba-gyanús szituban

A kaja illetve a herék viszketése közti összefüggésért Nobelt kellene adni mindenkinek! <#idiota><#eljen><#hehe> Allergiás tüneteknél elõször az arcon, nyakon jelentkeznek a kiütések, illetve csípésnél az aktuális helyen.

Z
Na igen, õ tudna...csak sz@rik bele! <#idiota>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Viszketõ zacsi talán gombás fertõzés, esetleg vírus is lehet. Nem ártana felkeresned egy bõrgyógyászt, mielõtt komolyabb bajod lenne. Nem hiszem, hogy a fórumon fogod megtalálni a segítséget..

francois
én is kajára tippelek, mostanában elég alacsony minõségû kajákat ettem, éljen az amcsi ételkultúra😊 ...de pont a zacsimon hát elég gázos

😄ASdfasfasfasdasdas

nem vagyok sem bõrgyógyász, sem urulógus...
de nem csak nemi betegség lehet: lehet allergia, a ruhád rossz mosószerrel van mosva, rossz kaja, sõt egyéb belgyógyászati probléma...

amúgy lehet meghalsz, Dr. House talám tudna segíteni😊

francois
haha erõsen kétlem h higiéniai oka lenne, vmi kiütés vagy ilyesmi lehet

ha két hétig nem vagyok nõvel, akkor nekem is viszket, de mosni azért szoktam...😊))

francois
vazz nem vágja valaki miért viszket a brém, olyan a zacsim mintha szúnyogok csipkdték volna össze és kb annyira viszket. Nem tudom mi lehet, 2 hete nem voltam nõvel, volt vkinek ilyenje már?

PíszLávJuniti
orr-lyukak

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

itt meg volt egy ték

Z
A cicás fekete hajúnak killer szemei vannak.

De ezen a dumán akkorát röhögtem: "ORR-találkozó ... "! Még csak a képet láttam, és magamban itt dünnyögtem, hogy ott azért van orr...akkor feljebb görgettem, és visítás ON. 😄

ezekkel a képekkel felesleges volt a London-L.A.-OFFot megszakítani😊

<#kocsog><#kocsog><#kocsog>

Depridol
boááá<#banplz><#confused>

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

ORR-találkozó ... <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

nem tudok dönteni ... balos v a középsõ ?

OFF ! képet ! ON <#idiota>

meg focizás a parkban, beállsz simán csapatba..meg a jó box..a sport

oké, elég nosztalgia, végülis ott törtem el az újjamat is (amúgy az emergency színvonala is jó).
jah meg a dvd-k, sorozatok..ahh, mekka (fõleg usa)...és londonba menj a török negyedbe, bármikor kapod a friss zöldség-gyümölcsöt, olyanokat hogy ahh..és kurvaolcsó...
nem drága, szvsz...nagy márkák is elérhetõ áron vannak, én bírtam Londont (amúgy minden más drága, kaja, bérlet..stb.). de usákokat igazán. nemsokávárommár, újra LA.
Depridol
c-walk, vagy magyarosan flikk-flakk 😊)

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

ates84
Z
Engem is nagyon fûznek, hogy menjek ki pár barátomhoz. De nekem tuti, hogy nem lenne attól nagyobb arcom, sõt. Épp eléggé király vagyok így is, hogy nincs nagy arcom... <#idiota>

Úristen: még csak tegnap gondoltam elõször arra, hogy Londonban éljek, de ma már négyzetméterre kell borotválkoznom! <#rinya>

Z
Na ezaz, hogy mikor sale van, akkor már egész emberi áron lehet hozzájutni egy csomó dologhoz. Én pár éve pl kint voltam egy kínyaji pijacon, és ott néztem ujjatlan pólót (akkor még úgy gondoltam, hogy nekiállok kicsit ezdõterembe járni, meg súlyzózni - hehh, fiatalság, bolondság), és igaz, hogy szezonban olcsóbb volt (2500), mint bármelyik plázában, de kicsivel késõbb, amikor jött egy leértékelés, akkor már ugyanolyan áron vehettem meg boltban is, úgy, hogy nem a feketegazdaságba toltam a lóvét. De még a 70%-os leértékelés mellett is megéri.

Amúgy mi a ****-t csinálnak azokkal a ruhákkal, amelyeket nem tudnak eladni? Bezúzzák? Vagy elviszik Afrikába/háború súlytotta övezetekbe?

Sir Quno Jedi
Látod, mégis asszongya nekem nagy az arcom... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
ez tény

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Z
"tényleg, otthon milyen idõ van? "esõs" Londonban pólóban kávézom a teraszon...)" ---- elhúzol Te a tudodhova! 😄DDDDDD

dehogyis😊
az a mókás, mikor a 35e farmert kiteszik félév múlva 70%-os SALE táblával és adnak mellé mosolyogva egy inget😊))

Z
Én kérek elnézést, hogy nem csak MBT cipõben járok. <#mf2><#nyes>

Amúgy a ruhaipar kb az egyik legnagyobb lehúzás - szerintem.

Sir Quno Jedi
Há haverom is vett Probe GT-t, meg mellé egy nagymocit, aztán mégis áttért a jó öreg dízel Mondeo-ra, mer az ócsójér adózike...