Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOUIE

autoszimulator
Sajnos nem szolgálhatok semmiféle érdemleges információval a kért adatokkal kapcsolatban.

.: mobilize.hu :.

LUI ..... te a CSI tagja vagy ?

autoszimulator
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd

hallod, szerintem ez nem a rendõrség volt, hanem az efbiáj szállta meg hazánkat, hogy bulizókat leszoktassanak a partikról.Parancs:
"A titkosügynök vásároljon a sarkon két lsd tabit, majd a szórakozóhelyen álruhában, K. András nevû vendég italába azt dobja bele, majd vigye el drogtesztre, ezzel is elvéve a kedvét a diszktól"
<#idiota>

.: mobilize.hu :.

Bazmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg! <#gonosz1><#idiota><#idiota>
engem hetente visznek be a zsaruk, elõször megkinálnak aztán rá 1 óra múlva visznek
és ez így megy hétrõl hétre ...
(forrás: benedek_elek.hu) <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Reaper
<#taps>

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

the thrill, the suspense!!!

Ne alkudozz vele, hazudik és csak idõt akar nyerni, rakd be a képet MOST!!!! <#wow2>

"Mondom, a kép minden elárul arról mit csináltak velem"

Z
Nem lehetek mindenki számára szimpatikus...pedig én mindent megtetteeeeeem! <#idiota>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

desigo
rakd már azt a képet...
Reaper
Milyen anyagot nyomsz?:-D

desigo
Ha berak valami képet akkor Print Screeneljétek pls

K.András
Mondom, a kép minden elárul arról mit csináltak velem és azt is, hogy tudnak a történetemrõl. Hamarosan találkozunk, ez egyébként nem nektek szól. Van egy ember akirõl tudom, hogy olvassa ezt a topikot, neki szól. Õ is tudja, hogy gáz lesz abból, ha elkezdem kitárgyalni ezt a dolgot. Most alkudozunk 😉

http://druglord.buzz.hu/ ;)

faszopó ? az mi ?
(( bosszút áll mindenkin, asszem lehet rettegni mostantól ... )) <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#help>

valahogy el kell magát adnia ...

desigo
Mikorra várható kb,hogy lesz kép és story?

desigo
KÉPET
K.András
Nekem sem volt soha, pedig ha valaki én nagyon sok partin voltam és nem csak pesten, annak idején jártam az E-Play-tõl kezdve mindenhova. Kép még nem jöhet, mert szépen elõkészítem ezt az egészet. Lehet nevetni, meg lehet hülyének nézni, én akkor is bosszut állok minden faszópo gecin!

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Jahát ez már csak ilyen, emberek százai szenvednek ettöl, hogy hétvégén elmennek buliba, és a rendörök LSD-t raknak az italukba, meg kolát szivatnak fel velük, majd beviszik öket hogy beparázzanak, és azáltal ne drogozzanak többet. Végülis nem rosz modja a drog elleni küzdelemnek, és akkor már az oka is megvan miért ilyen csoro ez az ország, minden pénzt drogra költenek...
pont leszarom, h miket csinált a múltba az X vagy az Y .... a jelenben élek .... a múlt dolgain nem tudsz változtatni

Te tényleg szedsz valamit de legalábbis nem vagy százas... <#taps><#banplz>
Arra majd vigyázz hogy a történet végén mindenki inkább azt gondolja hogy "hûûû" és ne azt hogy "ez bolond..." <#nezze>

(magyarán ha nem tudod bizonyítani akkor inkább ne is erõltesd)

james69holden
"LSD raktak az italomba és be akartak paráztatni, igy akartak leszoktatni a diszkózásról"

😄DD

ide jársz hazudni?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

desigo
Hát én több mint 10 éve járok bulizni de még egyszer sem volt semmi problémám a zsarukkal.

Mi az,hogy legázolsz mindenkit?
#39150 ---> jöhet a kép?
K.András
Fel is fogom dobni a történetet. Ugy bazmeg, hogy mindenki beszarik hugyozik a történet végére!

Lehet én vagyok a hülye, de még mindig nem áll össze a kép, hogy jön össze az hogy egy 40 éves ember ne legyen DJ, a rendszerváltás elötti dolgok, illetve hogy téged elvittek a rendörök mert szétcsaptad magad.
Ezek szerint, te elmentel bulizni, csak bambit ittál, Bárány meglátott, lerohant a pultbol, mivel ö III/III-3nak dolgozott, ezért elõtörtek a régi emlékek, azt kiabálta te büdös drogos, és elvitetett a rendörökkel, akik ugy megvertek, hogy majdnem meghaltal.
Jókis összeesküvés elmélet végülis, de feldobhatnád még vmivel.
K.András
Nem, amit velem csináltak azért bosszút fogok állni, ennyi. Gusztustalan módon rámszálltak a rendõrök egy diszkóban! LSD raktak az italomba és be akartak paráztatni, igy akartak leszoktatni a diszkózásról. Tudom, hogy vannak akik tudják, nem véletlen szállt ki egyik srác a projektbõl! Mert nem vette be a gyomra, hogy mit csináltak velem. Nem érdekel ki mit gondol, legázolok mindenkit azért amit velem csináltak. Ennyi hamarosan találkozunk!

Még van két éve aztán annyi! <#idiota>

Ottvan Gigi D Agostino neki a diszkózás az élete és neki jól is áll szerintem aki jó az álljon ott a pult mögött amig neki jó és szereti csinálni ne más döntse el hoy mitcsináljon
K.András
Na én itt befejeztem, hamarosan készül a forum garantáltan el fogod dobni a hajadat <#mf1>
Olyan képem van, amitõl lerakod az eddigi elképzeléseidet. <#eplus2>

Istentelen bolond vagy <#idiota><#idiota><#idiota>
azé ne vegyük egy kalap alá a bétótlacit aki 50 fölött van és egy bárányt aki 37-38

uramisten te valami agymosáson mentél keresztül ....<#wilting><#wilting><#wilting><#taps><#taps><#taps><#whatever>

te a véleménynyilvánitásoddal egytökéletes támadási felütetet adtál ... okulj ebbõl <#banplz>

õ sem szép ember ( bár ez relatív ) mégis imádom a zenéjét ... és õ sem huszon...-éves

K.András
Igen agyamra ment, hogy rámszálltak a rendõrök, hogy börtönbe akartak juttatni mert jól éreztem magam egy diszkóban. Diszkóbol majdnem egyenesen a börtönbe kerültem, ilyen ez a diszkó sitt.
Találos kérdés, minek a telefonszáma a 06 20 3-111-111?
111-111-3 azaz III/III-3.
LOL. Majd rájöttök egyszer 😄

unszimpatikus vagy <#idiota><#idiota><#idiota>

kit érdekel a dj külseje ?????????????? tiestonak is UFO feje van, mégis sokan a zenéje miatt vannak elájulva

desigo
A DJk választottak egy szakmát maguknak.
Ehhez értenek ezzel foglalkoznak,ezt szeretik.
Szerinted mit kellene csinálniuk 35 éves koruk utánn?
Nem akarok beleszólni túlzottan a témába de ha már itt tratunk Tiesto pl 38 éves... Akkor õ sem való a szórakozóhelyekre? Mert ehhez képest a világ elsõ 5 Dj -ben benne van... <#rolleyes>
Reaper
Szerintem pihizzél egy kicsit, mert agyadra mehetett valami...

<#mf2><#mf2><#mf2><#wave>

K.András

Loller, menjetek már. Ilyen embereket akartok a diszkókban nézegetni.
Idáig fikáztátok emosokat meg gázul öltözött emberkéket, most fikázzuk kicsit a volt III/III-okat is <#mf1>

A rendszerváltás elõtti DJ-k mindegyike a volt III/III-3-nak dolgozott, (ellenséges személyeket elhárító, rendkívüli eseményeket felderítõ osztály), némelyik pedig a III/III-2-nek (Ifjúságvédelmi osztály)

Magyarul elmentél a diszkóba, oszt jól leszopattak a rendõrök segítségével ha nem tetszettél nekik.

"Megnyugodtam, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki nem érti..."

Talán most már megérted amit irtam. Ha nem akkor nem velem van a baj. Ma az ellenséges személy az aki tol valamit. Ennyi, ilyen egyszerû. Magyarul az megy itt mint régen, csak egy kicsit durvábban 😊

K.András
40 éves embernek otthon a helye a családdal meg a gyerekkel.

Ez is oda volt írva, másrészt pedig bohocok.
Egy 40 éves ember meg idõsebbek, ne hogy már egy diszkóban bohockodjanak, nem érzed mennyire gáz? Persze meghagyom neked a jogot, hogy te magadnak eldöntsed mi a gázos és mi nem az. Viszont hadd irjam le a véleményem én is.

Z
Megnyugodtam, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki nem érti... <#vigyor3>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Jááááj, a bal oldali emlékeztet valakire! <#rinya><#sir>

toysoldier
jobb szélsõ és a szemüveges <#szeret>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.