Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na, ezeket kellene besorozni a légióba ... 200 évre

a másik: ZOMG.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

lehet hogy nem fog mindenki errõl beszélni, de azért felfigyelnek rá, s 2 év mulva a 250esek közt fog küzdeni, gyári csapattal, ami azért elõnynek számít.
Mondjuk számomra meg a sok pléjmét meg kelemen anna félék geciunalmasak, akik szintén nap mint nap a tévébe néznek velem pofon értelmes fejjel <#wow3>#wow3> rájuk büszkék lehetünk, mer ennyi szilikonos sztár máshol nincs <#gonosz1>#gonosz1>
Mondjuk számomra meg a sok pléjmét meg kelemen anna félék geciunalmasak, akik szintén nap mint nap a tévébe néznek velem pofon értelmes fejjel <#wow3>#wow3> rájuk büszkék lehetünk, mer ennyi szilikonos sztár máshol nincs <#gonosz1>#gonosz1>
.: mobilize.hu :.
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>

1 hét múlva már senkit nem fog érdekelni
a Szávay Ági is ilyen volt...
a Szávay Ági is ilyen volt...
jobboska ari

Legalább Õ letett valamit az asztalra nem úgy mint a szánalmas senkiházi focisták...
Mindezt nulla háttérrel támogatók nélkül...
Mindezt nulla háttérrel támogatók nélkül...
off
geciunalmas h még a csapból is a talmácsi folyik
on
geciunalmas h még a csapból is a talmácsi folyik
on
nem volt elég hosszú ? <#idiota>#idiota>
szúzi
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
pedig K.András krimikbe illõ hozzászólásai miatt érdemes lenne ^^
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Vagy lehet h annyira jó barátok lesztek, hogy az anyósülésen téged fog vinni bulizni <#banplz>#banplz>
PSP user n\' soon ps3 user too :)
ha grizzly sose jöhet rosszul ha a spanod ...
hívd fel az infóvonalat és megmondják
30 5352 747
30 5352 747
igen, lehet hogy egy barátság születik, vagy ha van valami ellenséged, akit megemlitesz neki, akkor az fog az X5ös csomitartójába kerülni 😄
.: mobilize.hu :.
eesélytelen ^^
Rajtavan a neve is, de amikor megláttam a képét elment tõle a kedvem hogy megkeressem a telefonszámát. Még a végén valami csomagtartóban végezném... 😄
Azt nem tudom hogy ez valami külön klubnak/ társaságnak a kártyája, vagy ha leviszem valamelyik szórakozóhelyre, akkor visszakerül -e a tulajhoz. ( kibaszni nem akarok vele... azért csak 40e ft volt a kártya)
Rajtavan a neve is, de amikor megláttam a képét elment tõle a kedvem hogy megkeressem a telefonszámát. Még a végén valami csomagtartóban végezném... 😄
Azt nem tudom hogy ez valami külön klubnak/ társaságnak a kártyája, vagy ha leviszem valamelyik szórakozóhelyre, akkor visszakerül -e a tulajhoz. ( kibaszni nem akarok vele... azért csak 40e ft volt a kártya)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Találtam az utcán egy 'Vip Black Card' -ot, amire az van irva hogy vip belépõ a dokk / bed / studio stb helyekre, (arcképes, egy csunya pitbull feju ember van rajta), de nincs rajta semmi elérhetõség ahova le lehetne adni. (az bezzeg rajtavan hogy 40k huf-ba került 😛 ).
Hol tudom ezt leadni napközben? ( nem járok ilyen helyekre csak azért kérdem, hátha itt tudja valaki ^^)
Hol tudom ezt leadni napközben? ( nem járok ilyen helyekre csak azért kérdem, hátha itt tudja valaki ^^)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
nah, jó de úgy értem, h mekkora marketing fogás.......érted? a cégnek, amelyik forgalmazza......
dikkmáhé blöe: