Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

am az 1. azon kívül helyes
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Btw ja felajánlod én szivesen elfogadom <#idiota>#idiota>
PSP user n\' soon ps3 user too :)
ui.: tatter mind a 6.5 milliárdot ismeri😊
MJ rulz Pink Team The Only One
ha igen, egy privit elfogadnék😊
ty
MJ rulz Pink Team The Only One
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

De komolyan ki ez?
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
fotográfik kolomp edisön :D

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Fisherman\'s Friend
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
most szerint az õ arca tipikusan szép? számomra kurvára nem. megmondani nem tudom konkrétan, mi nem stimmel rajt, de számomra az összhang az közel sem a szépet sugározza. Persze nem is csúnya ettõl még, de azért szépségkirálynõ vagy udvarhölgy vagy mi...
.: mobilize.hu :.