Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trance Angel
Ja, a #41761 mindent visz. <#nyes>

bens
igazán szívszorítóak a történeteid
mostmár csak azt nem vágom h mit akarsz elérni ezekkel itt egy partyarcok topicban
azt mindenki tudja h a rendõrség korrupt, mindig is az volt, de attól még h itt nyilvánosságra hozod h téged hogy akarnak megölni, még nem lesz se botrány, se semmi. max páran azt gondolják magukban h megint egy feltünési viszketegségben szenvedõ üldözési mániás vetõdött a fórumra

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

megkell nézni az oldalt...a komoly csoportkép alatt ottvannak egynként azon meg vigyorognak 😄 de amúgy ez a komoly jobban áll szerintem csoportképként
Z
képeeeeeet! <#buck>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

garden party roxxx

imááádlak London!!!😄DD

http://gaborszantai.co.uk/

5w0rdf15h
lehet h feka volt az illetõ <#gonosz1>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Boconadi
lehet hogy a csaja valami anál kábítókúpot nyomott fel :-D
biztos h ujjazás volt ?

Boconadi
neked szerintem tényleg megártott az újjazás <#wilting>
te egy igaz gyökér fasz vagy ... egyet mesélj el te igen nagytudású : ha valakit a Dunába dobnak, akkor miért 7-8 nappal az eset után találják meg ? <#lama><#lama>

ideje lenne kitörölni a rendszerbõl az ilyeneket <#help><#banplz>

The Garrett
szerintem az egyik képen megmondták nekik hogy vágjanak vidám arcot, betettek oda sárga hátteret is, hogy vidám legyen.

a másik képen meg megmondták nekik hogy ezzel a stílussal már csak faluszéli romáknak fognak lemezt eladni, meg már nem divat, inkább vágjanak komoly fejet mint mindenki más akinek nem a fenn említett célközönsége van.

de nemtudom lehet tényleg a kormány keze van a dologban<#zavart2>

(halkan kérdi: ha alapítok 'vigyorgó DJ ket mindenkinek!' mozgalmat, bajba kerülhetek? <#miaz> )

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

kandrás szerintem sürgõsen keress fel vmi agyturkászt ... mert ez már ijesztõ

PíszLávJuniti
úúúú

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

allock
rendet rakhatnának már <#wow3>

#hhwnd

Gabesz amd64
árnyékként figyel és hirtelen lecsap

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

csuszi
jesszus apám én nem gyakran írkálok be, inkább csak tûnõdök😄 de zt a hosszú mizéizét elolvasta valaki?😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Drága barátom ha tudni szeretnéd én havonta találkozok az általad berakott képen lévõk részével és kijelenthetem Hamvai egy kilót s efogyott és gyanakkora álla tmint volt kárcska Bárány aki durvább mint valaha és istentelen bulikat csinál szal szerintem nyugodj le mert egyszer elpatkolsz a nagy elpörgésbe 😄
én nem vitázok csak annyira fáj amiket mond... 😄
autoszimulator
Sztem azér szomorúak, mer már szarrá keresték magukat a semmivel, nomeg mivel sokat kérnek egy egy "fellépésér", az olcsóbb és szaporább konkurencia kifurja õket. Szerintem. De valszeg a kormány áll a dolog hátterében.

.: mobilize.hu :.

I.C.ram
Imádom Kandris összeesküvés elméleteit.

Remélem ebben is benne van az alkohol lobby, alkohol maffia, amik mindent megtesznek ,hogy ezek a nagyon hasznos kis szintetikus pirulák eltünjenek a piacról 😄
Attila8805
Az senkben nem merül fel rajtam kívül hogy ez a Jován vagy ki azért szállít ki mert összebalhézott a többis sráccal?
Vagy Kandrás eltette lábalól?<#wow3><#wow3>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

K.András
Találós kérdés, miért változott meg a srácok kedve ennyire?
Na vajon? Biztos azért mert hülyeségeket beszélek és semmi nem történt velem, biztos azért tünt el jobban mondva szállt ki valaki ebbõl a projektbõl. Igen hogyne, hagyjál már. 3 ember tudja mi történt velem és azt is miért. Érdekel téged is? Olvasd el ezt:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1196200553

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Kata
Te miért jelensz meg mindig, és csatlakozol be, ahol flém van?

[/cserf][/fülünyúl]

Gabesz amd64
hmmm

tul sok a cucc körülötted!tán most is?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

I.C.ram
Kandris nagy kedvencem már a poltopik óta. Ott is kimutatta a fogafehérjét.

Fõbb ismertetõjegyek: kõprimkó viselkedés, síkegyszerû gondolkodásmód, proli megnyilvánulások.

Amúgy meg tuti beteg a srác. Olyasmi mint Sodi, csak az ellenkezõ oldalról.
autoszimulator
omg disznóölõ party? 😄DD

JohnnySmith
vagy testüregi motozáshoz, ez most úgy is téma volt...vagy valami ilyesmi 😄DDDD<#idiota><#hehe><#banplz>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

desigo
pétisózó kesztyû gumicsizma mellé pont jó 😊)

Lynx_TWL
ti is olyan szinten vagytok kb mint õ, hogy belementek a vitába😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Reaper
<#nyes>

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Érdekes darab az biztos...
Nekem csak az nem tetszik, hogy lehet valaki ennyire nagyképû...már bocsánat, de saját maga képét teszi be a veszett jó pasis topikba többször is egymás után, azzal a szöveggel, hogy õ a legjobb pasi....hát nem szenved önbizalomhiányban az biztos....

Nekemis van egy szörnyû titkom krni akartam az egyik nagy magyar djtõl autogrammot és a pult mellé érve elrabolt az AL Kaida már velük is együtt mûködnek <#falbav><#falbav>
K.András
http://www.pmsport.hu/modules/news/article.php?storyid=2274

"A boncolási jegyzõkönyv tanúsága szerint a két irat homlokegyenest ellentmond egymásnak. Az egy oldalas lapon érthetõ megfogalmazásban az áll, Rajnay Zoltán erõszak által hunyt el. A boncolási jegyzõkönyv mintha azt sugallná, valaki vagy valakik már holtan vetették volna a Dunába…"

Tudod milyen, amikor meg akarnak gyilkolni és utána hülyének néznek? Tudod milyen az amikor tudod, hogy két embert megöltek és utána nem hisznek neked? Ne tudd meg. Lehet röhögni rajtam, lehet hülyének nézni. Nem érdekel. Nézzetek hülyének!

desigo
Örülünk hogy felvállalod majdha sokan röhögnek körülötted az után azok is látták a képet....
JohnnySmith
Az a vizipipa ártott neked nagyon... ne használd ha nem bírod mert, ilyen agymenésied lesznek.
(ja és nem vagyok SG-s provokátor hogy bannoljanak vagy ilyesmi, nehogy összeesküvés elméletet gyárts )

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
2006. 01. 18 nem egy mai story, és nem is értem a problémád forrását.
Te valami NEO vagy a mátrixból???
Neked gyógykezelésre lenne szükséged, fordúlj a körzetihez. (mert az csak 300ft ha õ írja a beutalót)

K.András
Itt vagyok, én felvállalom az arcomat.

autoszimulator
Mostmár tényleg érdekelne ki volt az a Rajnai Zoltán meg Strehó Gergõ?

sztem fejeld le a wcülõkét <#idiota>
Reaper
Persze, erre élõ példa császár elõdke a drogos-rendõrgyilkos-okirathamisító... õ aztán együttmûködik biztos😊 Te beteg vagy jóember, kezeltesd magad!

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

K.András
Tapsoljatok, van miért, sikerült legyilkolni Rajnai Zoltánt meg Strehó Gergõt. Gratulálok, te aztán benne vagy szépen a szakmában! Fogalmad nincsen róla mi történik.

autoszimulator
Törölte a képet, mert már forró nyomon van az FBI.. Lehet kicserélik rovarirtóra a dezodorját, mert a patkánymérget kibirta.

Dehát õ a legjobb pasi a világon! Egy ilyen embertõl megfosztani a Földet kár lenne:
Link

<#nyes><#nyes><#nyes><#taps><#taps>
autoszimulator
Najó hát így igazából õõõ asszem mégse kérem a puszikát, meghagyom néked 😄DD

Nezavarjon egy ideje nem kötelezõ a diszkós vizsga...te már sose gyógyulsz ki ebbõl azt se tod kinek mondasz baromságokat....nincsmit felvállalnom csak eléggé benne vagyok a diszkósvilágba...te valahol nagyon lemaradtál...
autoszimulator
De miko lesz a blikkbe, hogy a rendõrség brutális módon megverte, megkínozta, majd halálba segitette K.András(33) budapesti lakosú férfit. A bíróság jogerõsen szabadlábra helyezte az elkövetõket, hisz kárt nem okoztak a társadalomnak..

K.András
Igen akkor vállald fel magad és beszéljünk!
Tudod mit csináltak? Patkánymérget raktam az italomba! Hónapokig fetrengetem a fájdalomtól, mielött azt gondolnád beteg vagyok tévedsz.
Öngyilkosságba akartak kergetni a rendõrök.
Én hazudok?
Olvasd el ezt: http://index.hu/kultur/pol/oszk0117/

A kábítószer melegágya.
A diszkós tanfolyam nem csak a felkonferálás, az alapszintû angol és a slágerlisták ismeretével ruházza fel a diszkóst, árulták el a Disco Irodán. Fodor Erika elmondta, a diszkósokat a szakma nagyjai, dj Török, dj Newl, és dj Flash mellett ugyanis a BRFK munkatársai is okítják.

„Köztudott, a kábítószer melegágya a diszkó, és fontos, hogy a diszkós fel tudjon ez ellen lépni” – vázolta fel elõttünk a lemezjátszók mögül kirontó, és az illegális szerekkel kacérkodó vendégeket a helyes vágányra terelõ dj képét Fodor Erika.
"A terv lényege, hogy a bulizás szórakozatva nevelje a népet."

A saját gyereketeket nevelgessétek ne minket!

Szóval az eléggé érintett emberke még az arcát sem meri felvállani ahhoz, hogy mit csináltatok.
Nem érdekel, hatalmas botrányt csinálok. Mindenki meg fogja tudni, hogy hogyan dolgoznak a kábítószeres rendõrök milyen módszerekkel és nem azért mert a dílereknek akarok segíteni. Azért fogom elmondani mindenkinek, hogy a bûnözõ rendõrök a lemezlovasokkal karöltve soha többé ne tehessenek ilyen partiarccal. Tudod jól mi történt velem nem kell a susmus. Most pedig le akarnak járatni, hogy ne higyjen nekem senki. Azért csináljátok ezt, mert tudom hogyan dolgoznak.