Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
szkanderoztál vele? 😄

.: mobilize.hu :.

desigo
Ez nem volt egy kicsit erõs?
mit vett kézbe ? 😄

Panzerfaust
Amott. Bern(úgyis beletörik a nyelved, ha kiakarod mondani)scherer Emília ! évig volt az osztálytársanm, de nem tudom kimondani anevét én se. Viszont piszok erõs marka volt.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Emitt ? <#idiota><#idiota><#idiota>

Panzerfaust
Tudom, kétté

Panzerfaust
Nézd már az Emit, bakker. Hova lezüllöt.

remélem jön hozzám is a hölgyike

PíszLávJuniti
egyem azt a szopós szádat:o<#wow2>

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

ates84
<#puszis>

BiG G
egy jó segg sosem unalmas 😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7
De szóljatok ha feleslegesen rakom be, nem akarom,hogy uncsy legyen 😞(((

SHADOWEYES7

autoszimulator
votmá de jöhetmég mer nagyon szép <#puszi><#pias>

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7

Christiansen
óbaszki..inkább a flém<#ijedt>

SHADOWEYES7

ates84
Sztem meg épp "torkon lõtte" valaki a férfi mosdóban.

-.-

autoszimulator
rohad a nyelve, de nembaj <#wow3>

SHADOWEYES7

autoszimulator
szombat party bebüntet, nemkicsit 😄D nem elõször már

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7

ates84
Na látjátok. Nem hazudik. Képben van itt a fórumon.

SHADOWEYES7
ez nem tudom,hogy volt-e már??

Boconadi
azért hozzá ne hasonlítgass én nem vagyok se szép se okos, és ezek mellett nem engedem meg hogy "simogassák" az ánuszom 😄😄😄😄
jazzy
Nemhogy inkább iszapbirkózás lenne aztán lenne kép is. <#idiota>
daxan
ez meg kimaradt 😊

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

daxan
de elfogytak a partyképek 😞
Hogy frissítsem, itt van néhány kép:

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

ates84
Látjátok.
K.András helyett most itt egy másik flémbûnbak -.-

SHADOWEYES7
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem ne ugassatok 😄DDDDDDDD

Punker
szájkaratéban te vagy a bajnok, érthetõ hogy próbálkoznak 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
ne bántsd a gyereket, tele lesz komplekszussal 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Megjött az erõsítés hogy visszamerészkedtél, flémkirálynõ? Õ meg a te "rajongód", hogy téged idézzelek? 😉

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Kértelek, hogy szólj be? Nem. Akkor meg magadra vess, nem fogom magam moderálni csak a kis érzékeny lelked kedvéért, elvégre én sem kértem, hogy szójjábe. Eztet a gondolatot próbáld magadévá tenni, mielõtt nagy érzékenykedésbe csapsz.
Mellesleg semmi olyan hsz-em nem volt, amire az volt írva, ugass be, és pláne nem szoktam éreztetni senkivel, hogy kevesebb vagy alsóbb rendû nálam, hacsak nem egy hozzád(-tok) hasonló bevaugép. Azokat ugyanis nemszeressem, minthogy te az anyukázást. Ezt a gondolatot is tedd magadévá.

[/cserf][/fülünyúl]

autoszimulator
Minden este egészestés mûsor, lassan leszokok a Barátok Köztrõl <#idiota><#idiota>

Boconadi
tehát akinek nem látni a nevét a topikban az már hozzá sem szólhat ahhoz ami itt folyik? Mellesleg szimpla topik olvasásról hallottál már? Attól hogy nem nézed ki belõlem ilyet is tudok.

#41885: Ne hozd a popcornt, mert úgy is kihûl.
Punker
magyarázni lehet mindent, meg vissza lehet olvasni nem nagyon látni itt a logo-d, szal nagy valószínûséggel lövésed nincs az egészrõl és csak kötekedni beszólni jöttél ide be.....

jazzy
Popcorn elõ, kezdõdik a móka.
allock
attól még nem feltétlen lehet rossz a meglátás

#hhwnd

Boconadi
fõleg azokért akiket valamennyire kedvelek is talán.

Nem akarom folytatni a vitát, akinek van hozzá kedve jöjjön privátban.