Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
-the invisible-
(gyengébbeknek: Patrick Swayze)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
PSP user n\' soon ps3 user too :)

.: mobilize.hu :.

Dundika meg arra verte magát, hogy két oktávot kiénekel má a tanárnõje szerint.. zomfg
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
Dundika ? most már õ is dj ? azt hittem õ csak a szuper énekhangjával sokkolja a népet
Amúgy volt valami multikultúrális mûsor a tv2n, melyben benne volt, hogy a playmatek miként válnak énekesnõvé meg DJ-vé -.- Egyre többen.. Kacsacsõrû emlõs, Dundika, most már Metzer kollegina is.. száni..
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Emlékszem a nagy hardware gurura: két megoldás létezet, vagy driver frissítés, vagy windows újratelepítés, akár játékkal volt probléma, akár photosoppal 😄 😄
Mekkora mûsor volt 😛
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
kutya lerágta a hajukat, ezt õk is tudják azért ez a fej.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler