Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gameplusz
Hétköznap nekem sem fér bele sajnos... Az, meg hogy van pár jó csaj nem változtat a dolgon: szerintem szar a zene.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Lynx_TWL
<#eljen>isten<#eljen>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

hogy nézi már õket balhátul a kiccsaj 😄

-the invisible-

Matthew Prosac
balos
(gyengébbeknek: Patrick Swayze)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

wordsworth
De a középsõ szemoldöke is szexy... sok volt a kokszhormon keverek

PSP user n\' soon ps3 user too :)

autoszimulator
degizda a jobbos

.: mobilize.hu :.

autoszimulator
jobbalsó sarokba csak befurakodott elb*szván az amugysem túl emelkedett színvonalú összképet

autoszimulator
nemhogy ettõl tanulna, neki nemfog rohadnimer fémbõl van

autoszimulator
ha rohad a fog

wordsworth
papírbolt, sablon, aranyszóróspray, 1200~kb. kész a partypulcsi

autoszimulator
akarom azt a pulcsit 8O

autoszimulator
omfg

autoszimulator
bazeg de jó pinnák vannak romosba hétköznap, és ilyenkor nem tudok ottlenni 😞 gémplusz nemvoltál valamelyik fõsulis banzájon? 😮

autoszimulator
jobbost ide

autoszimulator
ugynézem itt nyugaton, nem az emo style, meg a metro uralkodik, hanem a zizomagy kidobóra hajazó style de mégse 😄SA😄

autoszimulator
loooooooooool, középsõ bebüntet, sztem mingyá szétszedi a partyhelyet :SDA:ASD:AS

autoszimulator
Jó de hol látod? Fos blikkbe, aktívba, kókuszba, ezeket nemnézi az ember, akkor hálisten õk még elkerülhetõek 😄

autoszimulator
uh keménygyerekek

wordsworth
lehet h szánalmasak meg undoritokat meg stb, de mégis sok a pénzuk es allandoan latjuk a mocskos pofajukat 😄..

autoszimulator
mozsláttak elõször fényképészbácsi

autoszimulator
Dundeeka csak énekel, Viki meg nem éppen ugy nyilatkozott, mint aki rázná magát, eltökélt szándéka keverni is a zenét -.-

Dundika meg arra verte magát, hogy két oktávot kiénekel má a tanárnõje szerint.. zomfg

tudnam szeretni-e <#finom>

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

azért ne hasonlítsuk már össze a mûvirággal a Vikit ..... a Virág rázza magát miközben megy az elõre megírt cd ... a Viki tényleg kever
Dundika ? most már õ is dj ? azt hittem õ csak a szuper énekhangjával sokkolja a népet

na de azért nem kapálóznál 😊

autoszimulator
viki tök teccik, mer helyes csaj, kár a dudáiért, nekem már a nem fér bele kategória 😞
Amúgy volt valami multikultúrális mûsor a tv2n, melyben benne volt, hogy a playmatek miként válnak énekesnõvé meg DJ-vé -.- Egyre többen.. Kacsacsõrû emlõs, Dundika, most már Metzer kollegina is.. száni..

Z
hörrrrg! <#buck><#szeret>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

wordsworth
Középsõt széjjelszakajtanám, utánna levezetésnek a kis jobbos 😊))) le fognak csukni ugy erzem ha nem viszik le a 18-at 14re <#idiota><#idiota>

Szabi84
nenézzé sörözzéé

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Én is néztem párszor. Ami megmaradt, hogy bios frissítés kell, meg rakd odébb a hangkártyát egy slottal. 😊

Dhanny
igen? i don't know

Z
A srác ki is verte a csajokért valakinek a fogát, ahogy elnézem a bütykét. <#hehe>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

neevous
Én szívesen mennék. Elvihetem a barátnõdet?😛

kulabácsi
én eskü bírtam a formát, meg a beszólásokat amik telefonon mentek neki a mûsorban kb folyamatosan 😄D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

KoJin Mekre
Kristóf bazeg 😊 azóta ez a gyerek csak hízott 😛
Emlékszem a nagy hardware gurura: két megoldás létezet, vagy driver frissítés, vagy windows újratelepítés, akár játékkal volt probléma, akár photosoppal 😄 😄
Mekkora mûsor volt 😛

Depridol
de😊)

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

autoszimulator
Depridol
deh mennyire gáz a szemük ugyanúgy kifestve és ocsmány mindkettõ

kulabácsi
de a csipája azé nyitva van

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Depridol
Anyuval Rush-on OMG!

rox a linked és +18 a jól ismert homo.com
Dhanny
autoszimulator
hbd votmá nembaj

PíszLávJuniti
zomg
kutya lerágta a hajukat, ezt õk is tudják azért ez a fej.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Depridol
szép után no comment kép a jobbos gyerek vmi divatbuzi vagy metrosexual???

Depridol
hamvas és helyes lányok, látom kecelen se veszik komolyan a 18as karikát!

barátnõ is ezzel a sasha bulival fáraszt, retekprogi :/