Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Bódóttá Kaátont mindenkinek!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

sacha-ra londonban 25 font volt a beugró.. itthon olcsóbb volt, de ez természetes, ennek így kellene lennie, csak a magyar szervezõk jó magyar szokás szerint minnél többet le akarnak húzni a vendégekrõl.. na de végülis érthetõ, elvégre ez lesz az elsõ hazai sensation buli..
-the invisible-
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
-the invisible-
Egy méter sor se volt.
Bent bárhova lehetett menni.
Nem az ember volt sok hanem a tahó aki ész nélkül eltaposta a másikat....
puldzsid bejön baloska
gruvháuzra rágyurtunk skacok

.: mobilize.hu :.
http://gaborszantai.co.uk/

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
annyit egy ilyen pléjmét nem ér, meg akármekkora hiperszuper dj sem, sztem 😄 Egészestés szolgáltatást kapsz azér egy igényesebb pillangótól 😄 És még udvarolni sem kell 😄D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
bementem mindig középre 10 perc múlva már méterekkel voltam hátrébb a sok helyfoglaló miatt
pia kurvadrága volt
๏̯͡๏﴿
nagyon komoly volt a szett!
viszont a társaság és a körülmények szánalom:
-Már a belépõnél egy ezressel le akartak húzni.(biztos keveselték a 6500-at)
-Hihetetlen,hogy mindnekinek folyamatosan mászkálni kell.Végre nincs tömegnyomor erre mindneki szaladozik 😞
-Pia árak no comment (bár nekem nem jelent gondot csak sok embertõl hallottam,hogy durván megy a lehúzás)
-A Galérián és a VIPen jégverem 😞
-Egy lánytársaság megállapíthatóan ugyanahhoz a fodrászhoz jár😊
-Nagyon durván szét volt csapva az emberek 80 %-a.
Ezt leszámítva Chriss és Sasha <#worship>#worship>
(legjobb volt mikor Sasha zenélt és leült mögé Chriss sörözni és úgy hallgatta a mixet)