Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
magának az incidencnek nem, faszért kell kötekedni, irtanám ki az emberek 99%át, annyira undorító faj ez.
többet nem próbálta meg

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
PSP user n\' soon ps3 user too :)
.: mobilize.hu :.
Amugy nem volt roma az illetõ Egy ilyen bakancsos emberke volt és hasonló kabátja volt mint az ellenõröknek, hát olyan nem is tudom nagy magyar feelingje volt 😄 verjed a jo állampolgárt nyád... 😊
http://gaborszantai.co.uk/
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Mondjuk nekem jazz/blues pubokban nem sikerült renitens elemekkel összefutni, gondolom a vendégkör nem a társadalom erõszakosabb elemeibõl áll😊
(nem írom, hogy szellemileg visszamaradottakból, mert agresszív ember is lehet intelligens)
Bennem már a kelleténél picit több pia volt, úgyhogy barátommal kísértettem ki magam a mosdóba. A csaj a barátnõjével utánunk jött. Aztán elkezdett ordibálni, hogy barátom húzzon ki. Én meg mondtam neki, hogy mégis mit gondol, hogy "a pasim más után fog leskelõdni, vagy mi?". 😄 Nem állt le, én meg már anyáztam. Aztán ahogy jöttem volna ki a wc-rõl, kinyitottam a zárat, és rámlökte az ajtót. Hozzányomott a falhoz és elkezdett fojtogatni. Barátom meg pont benézett és leszedte rólam.
Sorry az off regényért! 😊
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
békéscsaba nagyon gangszta hely, ez minden partyképbõl láccik'😊
Azé' legközelebb, ha 10mp-ig szemezel egy pasival valami BKV járaton, akkor készítsd elõ az öklödet.
Öcsémet meg egy haverját pár éve még a régi 14É-n csak simán le akarták késelni, mert nem tetszett az arca egy kis ostobának.
Huhh, olyan október-novemberben volt. Augusztusban meg majdnem én vertem meg egy csajt. 😄DDDDDDDDD Zajlik az élet. 😄
ez mostanában volt egyébként? nem is hallottam róla :/
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
mitkeresezénekesnõipályán? brrrrr <#wow3>#wow3>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kezdõdött avval, hogy lekéstük a vontatot np 30 perc várakozás...
Eteleén hmm fasza bennáll 7es busz felszálunk,,,
Itt kezdõdtek a problémák..
Én vagyok 180cm jött egy emberke megállt velem szembe... kb 10 másodpercig néztük egymást mondom biztos ellenõr... elõveszem tárcám bérlet miatt erre kaptam a tarkómra egy olyan sallert, hogy azt sem tudtam holvagyok, 2 masodperc mulva eszhez tértem kaptam a következõt... ezt már nem bírtam olyan jól mint az elõzõt pedig nem vagyok 40kg... bezuhantam az ülések közé amire emlékeztem, hogy haverom véd engem... Kis képkiesés egy megálóval odébb térrtem magamhoz a csákót aki leütött leszállították tárcámból nem hiányzott semmi fasza, 😄
Jól indul az este nyakam alig birtam mozditani két ilyen ütés után,,,ú
eljutottunk taxival nyugatihoz, benn is megtalált egy ember...
De a lényeg az, hogy ilyen buli még nem volt az életemben. Azt sem tudtam hol a jobb és bal kezem 😄
A nyelvemrõl meg a szémról nem is beszélve...
Holnap linkelek egy képet haverom nyakáról hogy milyen vadállat csajok voltak.. Mármint ma linkelek 😊)))
Most nem vagyok olyan állapotban fáj mindenem 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Vagyishogy, ezzel utalni akarnak valamire, vagy csak szimplán jasszkari?
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
de a sorozatba csöcsesincs megnemdugnám kategória, itt a határeset.
.: mobilize.hu :.
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/