Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ahmar lezajlott az esemény 😄 még bele is nézett a drága, jó volt amúgy, mármint nem az agresszivitás, hanem hogy szép egyenes szabályos balegyenes, semmit sem sérült a kezem, pedig ugye nem volt bandázs, sem kesztyû, örültem neki.

magának az incidencnek nem, faszért kell kötekedni, irtanám ki az emberek 99%át, annyira undorító faj ez.
autoszimulator
imádom miko ilyen kis vadmacska vagy, felizgat.

.: mobilize.hu :.

egyszer nekem is nekem támadt egy csaj, jó, igaziból kettõt kapálózott felém, harmadik próba elõtt ment egy balegyenes, neki meg tört az orra, ömlött a vér

többet nem próbálta meg
The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

wordsworth
Nemhiszem h bankféreg lennék, mivel most voltam 2x bankban annyira utálom 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

autoszimulator
"és a sok bankféreg"

tevaty?<#idiota>

wordsworth
te is ottvoltál? 😊 akkor biztos láttuk egymást 😄

egyetlen dolgot bánok csak a tegnapból .... az pedig az h a bankban volt ez a classic party , zeneileg odabaszás volt <#worship><#worship> , de a füst és a sok bankféreg.... <#wilting><#banplz>

wordsworth
<#idiota><#idiota> ez nagyooon beteg 😄

autoszimulator
Egyszer részegen lehugyáltam egy másik részeget, aki a földön feküdt, mondom ugyis alszik, azt jópoén, de nem aludt, és elkezdett utánam futni. Azt mondanom sem kell, hogy csak úgy nem lehet azt mondani a pisinek, hogy állj.. <#pardon1>

wordsworth
Nah felkeltem fasza fasza 😄 valamit beveszek mer szétrobban a nyakamfejem - . -
Amugy nem volt roma az illetõ Egy ilyen bakancsos emberke volt és hasonló kabátja volt mint az ellenõröknek, hát olyan nem is tudom nagy magyar feelingje volt 😄 verjed a jo állampolgárt nyád... 😊

Reaper
<#eplus2>

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

tisztelen a nyiltságodat, de nekem elég lenne a két csaj, kicsit maradi vagyok...

http://gaborszantai.co.uk/

ColdFire
de hisz õket dugnám! <#gonosz1>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Londonban sokan a taktikai lámpákra esküsznek, van belõle elég kicsi, de súlyos is, ha ütni kell, de általában a többszáz lumenes szembevilágítás elég arra, hogy leléphess - az illetõ percekig semmit nem fog látni.

Mondjuk nekem jazz/blues pubokban nem sikerült renitens elemekkel összefutni, gondolom a vendégkör nem a társadalom erõszakosabb elemeibõl áll😊

(nem írom, hogy szellemileg visszamaradottakból, mert agresszív ember is lehet intelligens)

Trance Angel
Valami gyulai "maffiafõnök" egyik csaja volt (a sok közül). Aztán nem tetszett neki, hogy jobban nézek ki nála (nem magamat tartom olyan nagyon szépnek, a csaj volt tré) és félt, hogy a faszija majd rámmozdul. (Nem is láttam egyébként a pasit.)
Bennem már a kelleténél picit több pia volt, úgyhogy barátommal kísértettem ki magam a mosdóba. A csaj a barátnõjével utánunk jött. Aztán elkezdett ordibálni, hogy barátom húzzon ki. Én meg mondtam neki, hogy mégis mit gondol, hogy "a pasim más után fog leskelõdni, vagy mi?". 😄 Nem állt le, én meg már anyáztam. Aztán ahogy jöttem volna ki a wc-rõl, kinyitottam a zárat, és rámlökte az ajtót. Hozzányomott a falhoz és elkezdett fojtogatni. Barátom meg pont benézett és leszedte rólam.

Sorry az off regényért! 😊

Z
Nem rossz a vipera, csak csúnyán megjárhatod vele, mint számos egyéb önvédelmi eszközzel. Ha pl véletlenül maradandó sérülést okozol vele, akkor hiába tetted önvédelembõl, Téged is elítélhetnek. <#zavart2>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Kiderült, hogy mi volt a támadását kiváltó ok? Vagy már le volt tisztázva elõre, hogy: "Gyere a vécébe, oszt' lerendezzük!" ?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Trance Angel
Ebbõl a verekedés Csabán volt, a foJ(!😄)togatás meg Gyulán. Utóbbit barátom sínylette meg, mert õ szedte le rólam a csajt, az meg szétkarmolta a nyakát. :S Volt/Van is bûntudatom miatta. De ha nem lett volna ott, lehet ott maradok, úgy nekem támadt a csaj. (Utólag meg kiderült, hogy huszonegynéhány éves családanya... <#eljen>)

ezért van nálam vipera még kocsiban is, bár mostanában egyébként sem nem nagyon mer belémkötni 100 kiló alatti 😄
akkor a lényeg hogy egybenvagy 😊

békéscsaba nagyon gangszta hely, ez minden partyképbõl láccik'😊
Z
Jobbulást! <#eljen>

Azé' legközelebb, ha 10mp-ig szemezel egy pasival valami BKV járaton, akkor készítsd elõ az öklödet.

Öcsémet meg egy haverját pár éve még a régi 14É-n csak simán le akarták késelni, mert nem tetszett az arca egy kis ostobának.

Trance Angel
Jaja, közben rájöttem, csak nem akartam mégjobban felhívni rá a figyelmet a javítással. Köszi. 😄
Huhh, olyan október-novemberben volt. Augusztusban meg majdnem én vertem meg egy csajt. 😄DDDDDDDDD Zajlik az élet. 😄

a fojtani az pont annyira elipszilonosjé, mint a muszáj 😊))

ez mostanában volt egyébként? nem is hallottam róla :/
Depridol
nem nagy ember csak minimal technot csapat a srác 😊)

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Trance Angel
Nekem a legdurvább az volt, amikor meg akartak folytani a mosdóban. 😄

Trance Angel
<#worship>
Pont jókor, nemrég ment haza pasim, legalább van egy kis kárpótlás. 😊

ébredés reggel, tv bekapcs, erre kinek a klipjét látjuk van vmelyik zenei csatornán? Dundikaaaa...

mitkeresezénekesnõipályán? brrrrr <#wow3>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
roma volt-é? <#boxer>

desigo
simán lecsaptak?
durva 😞
wordsworth
Na ez az este faszán sikerült. ....
Kezdõdött avval, hogy lekéstük a vontatot np 30 perc várakozás...
Eteleén hmm fasza bennáll 7es busz felszálunk,,,
Itt kezdõdtek a problémák..
Én vagyok 180cm jött egy emberke megállt velem szembe... kb 10 másodpercig néztük egymást mondom biztos ellenõr... elõveszem tárcám bérlet miatt erre kaptam a tarkómra egy olyan sallert, hogy azt sem tudtam holvagyok, 2 masodperc mulva eszhez tértem kaptam a következõt... ezt már nem bírtam olyan jól mint az elõzõt pedig nem vagyok 40kg... bezuhantam az ülések közé amire emlékeztem, hogy haverom véd engem... Kis képkiesés egy megálóval odébb térrtem magamhoz a csákót aki leütött leszállították tárcámból nem hiányzott semmi fasza, 😄
Jól indul az este nyakam alig birtam mozditani két ilyen ütés után,,,ú
eljutottunk taxival nyugatihoz, benn is megtalált egy ember...
De a lényeg az, hogy ilyen buli még nem volt az életemben. Azt sem tudtam hol a jobb és bal kezem 😄
A nyelvemrõl meg a szémról nem is beszélve...
Holnap linkelek egy képet haverom nyakáról hogy milyen vadállat csajok voltak.. Mármint ma linkelek 😊)))
Most nem vagyok olyan állapotban fáj mindenem 😊

desigo
desigo
desigo
szíp gyerek!
Tigristank
Kõ-papír-ollóznak. <#idiota>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

prezi
harcolnak a békéért -.-

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

autoszimulator
ez azt jelenti, hogy pisz van öcsém, bár cigány vagyok, nebáncsál

vizes
Memondaná valaki, hogy mi a fenét jelent amikor ilyen debil módon tartják az ujjaikat?.
Vagyishogy, ezzel utalni akarnak valamire, vagy csak szimplán jasszkari?

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

KoJin Mekre
Hát ha a Jóban Rosszban szerepel, akkor lehet elkezdem nézni a sorozatot. 😊

Viktorr
nesze neked kardos doktor😊
a jóban rosszban ribanca ez a csaj az tuti😄

Viktorr
nesze nektek fajin gyerek

autoszimulator
dehogynem, akit a kardos dokiék örökbe fogadtak 😄DDD
de a sorozatba csöcsesincs megnemdugnám kategória, itt a határeset.

Viktorr
érdekes,nagy ribanc a nõvérével együtt😊 remélem ez az a csaj aki a sorozatban is szerepel

Viktorr
folytatás köv...

inkább talán a Pókemberben lehetett statiszta?

Viktorr
Jóban rosszban rajongók: ez a csaj nem az egyik szereplõ?

Z
Nemmersz...

k O T T A
ha ma stúdióban ilyen arcok lesznek mészárlást rendezek...

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

amíg olyan pasik lesznek ezen a helyen mint amiket linkeltél, addig nem is 😄