Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most értem haza roxy partyról. Hát mit mondjak 😄 Iszonyatosan bejött 😄
Negativumok:
-A legnagyobb negatívum számomra a ruhatár volt.. 😄 30 percet vártam, hogy letehessem a szaros kabátomat, a végén ott voltam, hogy megyek el a picsbe máshova
-wc nem a legkulturáltabb volt, de ennyi embernél annyira nem volt para, ott kb 10 percet vártam, szal 40 perc utan elkezdhettem bulizni...
-az egész kb sártenger volt, kb mint amikor a szigeten a sok kulfoldi betépve ugrált bele a sárkupacba, de beljebb egész türhetõ volt
Pozitivumok:
-a zene nekem nagyon bejött 2007 elejétõl-végéig mindent játszotta
-kinnt a jegyet 3fél helyett, megvettem 2félér, de ez mondjuk szokásos
-egy verekedést, arcolást nem láttam, mindenki nagyon happy volt 😄 a legjobb az volt mikor a nalam egy fejjel magasabb izomállat engem ölelgetett és ordította a fülembe hogy " BUÉÉÉK BAMMEG BUÉÉK 😄"
-asszem pár honap utan megint találtam egy nagyon ari csajt, ami egész jól végzõdött a buli végére, mondjuk 4 évvel idõsebb, de nemgáz ^^ kibirható..
Összességében 2008 nekem jól indult 😊
Nah ti is meséljetek 😊
PSP user n\' soon ps3 user too :)

(köszönhetõen a sok nemzetnek és a keveredésnek)
http://gaborszantai.co.uk/
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#levele>#levele><#idiota>#idiota>
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
=
Hányinger?
.: mobilize.hu :.
http://gaborszantai.co.uk/
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
Amúgy meg balról jobbra haladva jöhetnének ... 😉

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

<#puszis>#puszis>