Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trisztin
a két baloldali szexi... még nõi szemmel is 😊

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

jó felsõ, és a másik csaj körömlakkja illik hozzá 😄
olyan mintha a srácot csak késõbb rakták volna bele a képbe.
ebbõl is (inkább nem thx)
lehet választani 😊
egyetértek...lehet odajönni hozzám (bár már lényegesen kevesebb buliban vagyok megtalálható) és lehet arcomba mondani dolgokat...én élõben is megteszem, szerintem vannak innen páran akik tudják ezt.

téma lezárva

és ha jó kedvem úgy tartja, továbbra is fosom a dolgokat, pá
engem nem érdekel, télleg hagyd egészet.

netgyökerek mindig vannak, élõbe nem jönnek oda sosem, ez van nekik, a netes világ, itt nagyok lehetnek (muhaha), engem nem zavar 😊
miért is? ti nyáladzatok csajokra...nem kicsit, sokszor ugyanarra csak ugye minden héten új képet termel ki magából...én néha bejövök ide, és néha találok egy jópasit, nem nyáladzok, leírom hogy eyecandy...ennyire zavar? (leszarom)

és igen, beugatni, nah az nem kicsit unalmas..de valakinek csak ennyi jutott az életbõl, szóval nem veszem el én azt tõletek 😊
wordsworth
télleg most nézem 😄 hát elég érdekes.. najo ciki 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Trisztin
azért a két csajnak sem nagyon van oka feszíteni... legalább testszínû melltartót vettek volna fel,ha már anélkül nem tudnak létezni...<#wilting><#confused>

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

miert, itt robotok irogatnak? nemertem miert kellene nagyobb kepuen viselkedni mint irl..

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

Trance Angel
Olyan a fejük, mint a Honksoknak. <#idiota>

KoJin Mekre
Viszont az ITAL-os polója népszerû lenne nalunk a kocsmaban 😄

a csajok is bûntetnek.
nem kell lemennem kávéért, úgy megrémültem, nem merek aludni...

http://gaborszantai.co.uk/

ûûûûûûûûûûûûûû b+

2 sukár gyárek

ez a 2 kancsó mit feszít ?

megint kezd elõjönni a barnítókrém...........

wordsworth
de áááh nemár <#idiota><#idiota>

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Z
De milyenek az ujjai??? OMFG! Hol turkált? <#hehe>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Zsírfej? Az a csaj szerintem nem zsírfej...<#idiota> A 44280-ra írtam.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

egy fórumon mindig is voltak meg lesznek is ilyen hsz-ek, aki ilyeneken megsértõdik, az ne fórumozzon. sokan azt hiszik, hogy ugyanúgy mûködnek a dolgok itt, mint mondjuk élõben egy asztaltársaságban, hát nem. általában a lányok vannak ilyen tévedésben, Kata is túlzásba vitte a dolgot már sokszor, meg Seeley is egy párszor itt.
take it easy!

-the invisible-

bal 2 bazz egy gonosz kobold:o
desigo
desigo
desigo
bal kettõnek leér a lába a földre?

desigo
oké, általánosan gondoltam, tudom, hogy Te szereted és tiszteled a nõket...<#hehe>

desigo
nem én szóltam be...
bár egyetértek vele

Kata meg ugyanúgy jár ide csak nem ír semmit szerintem
desigo
az a szerelés 😊

ezért lenne jó ilyenkor a pofát súlyba tenni, Katát már felhúzták az okosok, pedig színesebbé tette a topicot...

(nem a lokója miatt)

desigo
desigo
mind1
addig jó amíg lányok is járnak ide...
vagy csak PS <#idiota>

sztem elég annyi ehhez kapcsolódva h ... van jogossága a mondanivalódnak

szorítsd a karod az oldaladhoz hasonló pózban, és máris rájössz hogy kétszer akkorának is tûnhet így a kar mint simán leengedve 😉

bár valszeg gyúr is a zsírfej, de az optikai csalódáson mindez nem változtat 😊
desigo
mondd
nem célom vitát gerjeszteni de ..... najó, inkább nem írom le....

beugatni másoknak nem unalmas?

nem kicsit...

desigo
nem kicsit...
DanielT
Nem unalmas még ez az ájkendi dolog? De. Csakmondom.
autoszimulator
Akarod mondani országunk legtehetségesebb énekese, aki mellesleg szereti az NFS pro street-et? de

.: mobilize.hu :.

desigo
csinos
Z
Furcsa ez a kép. A ruhája töltöttsége alapján kicsit alacsony is lehetne a lány a súlyához képest, viszont a karja alapján meg igencsak sportos...

😄

középsõ az nem a megasztáros G.László énekes-asztalos-segédmunkás?