Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Logitech,ebben buliban voltál is?Hol van az a hely ehol ez az utobbi 2szépség megfordul!?
öregember!
Most kire gondolsz hogy menjen innét,hogy 60fölé menjen az IQ?<#conf>#conf>

hááh, hol a poen? 😊
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
Miért mi a problémád!?
öregember,ez jó beszolás volt!
na öregember!
NEm hazudok!!!!!
eztet skubizd mielött valamit kritizálnál!
Ha meg csak egy kamu felhasználó nem én tehetek róla!!<#vigyor2>#vigyor2>
<#help>#help> <#confused>#confused> <#conf>#conf> <#lama>#lama>
Van különbség<#vigyor2>#vigyor2>
Ott az egyik a sokból iwiwen is van,mert láttam már.
jah h te ilyen kis ügyes vagy h iwiwen is találtál EGYET ...... tyûûûûûûû
(lehetek a spanod ?)
Ez a mai fiatalok dilije hogy homokosok(fiatal...én beszélek24évesen)
Ezek még olyanok hogy szerintem anyuci fenntvan mig haza nem érnek
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
.: mobilize.hu :.
Most komolyan az lenne a kérdésem,hogy ITT MINDEN CSICSKA "FÉRFI"HOMOKOS???
Mert a képek alapján mindenki annak tünik! Vagy ez a mai party trend?CSak én vagyok már öreg a magam24 évével?Ez a menö a dizsiben,hogy megprobálunk minnél köcsögebben kinézni??Ezt én nemértem.Régen voltam discoba,de ha ez az igazság akkor el kell hogy menjek valahova mert ugye ha ilyen fiucskák járnak akkor arra azért a lányok nembuknak,de ha én megyek és normális férfiember vagyok majd nem gyözöm levakarni a csajokat akik örülnek a friss húsnak a szorakozóhelyen<#vigyor2>#vigyor2>
#46490 Sztem már volt de még lehet😊
#46492 Azt olvastam 2 osztriga:C
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.