Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem értem külföldön ott állnak a bejáratnál a kidobok, és aki nem be való, azt elzavarják a fenébe.. és jól meg is vannak fizetve, nehogy egy-egy ilyen suttyó lefizesse õket (nem tud oly magasra licitálni). Nálunk mivel van a baj? Nincs kidobó, vagy kevés a fizetése? Vagy vakokat foglalkoztatnak?
Nem járok ilyen helyekre, de akkor is..
Nem járok ilyen helyekre, de akkor is..
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
a félrefésülteknek kéne 5 ezres jegy
emot be se engedném
emot be se engedném
Tavaly volt emlékeim egy ezres volt a fiúknak, de még ez sem hiszem, hogy nagy visszatartó erõ lenne, hiszen egy ezrest mindenki rászán, fõleg ha bebaszva megy be, akkor nem is nagyon fogyaszt.
remélhetõleg bevezetik a fiúknak a belépõõt és az vmennyire szûri majd a bejutást
Facecontroll? Mellesleg a jobbos fiúka akárkinek a személyijével sem néz ki 18-nak. Gyász ez a Rio már...:|
why am i kötsög.. teszi fel a kérdést jogosan
ha beléptek a partyphoto-ra és végignézitek a képsorozatot, van egy olyan funkciója hogy ha regisztrálod magad, be tudod jelölni önmagad
namost, valaki csinált egy olyan regget h "bizonyára buzi" és bejelölgette az összes ilyen korcsfajzatot <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
namost, valaki csinált egy olyan regget h "bizonyára buzi" és bejelölgette az összes ilyen korcsfajzatot <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
szena, szalma, lucerna...?
http://gaborszantai.co.uk/
és én voltam elõzõ hétvégén azon a helyen, ahol ezek teremnek. mentségemre szóljon, hogy a haverom szállított én meg nem láttam, hogy ez nem az a hely, ahova indulni akartam. 10 percembe tellt taxit hívni :o such a shame
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
csávót szerintem autóval hozzák-viszik máskülönben valaki megölné az utcán<#idiota>#idiota>
V9ykn8_TZL0
ezek a fotók mintha valami degenerált-dizsiben készültek volna

<#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog><#confused>#confused>

" a csajom és én " cejeceje

30

a többieket nézve én 16-17-re tippelnék

a balos szöszi mit tippelsz hány éves ?
te szemét.... õ nekem is bejön <#violent>#violent><#boxer>#boxer>
a középsõ lányt ismerem 😛 amugy szép arca van csak hát hyperen azok mindenki vágja az arcokat . . .
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
..és a balos odakozmált a szoliban <#idiota>#idiota>
Azt kihagytad, hogy akik fent állnak, õk testvérek. 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
biztos nem 65? 😛P
-the invisible-