Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok a szilikonos csaj....
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
😄DDDDdd
épp akkor kortyoltam be a viszkit, miko mondta bea, ad a vitaminból evelinnek is 😄DDDdd na ott kiköptem mindent, ahogy elképzelni hogy viktórió nem a fia lesz, hanem az unokája
épp akkor kortyoltam be a viszkit, miko mondta bea, ad a vitaminból evelinnek is 😄DDDdd na ott kiköptem mindent, ahogy elképzelni hogy viktórió nem a fia lesz, hanem az unokája
.: mobilize.hu :.
Tul sokat jártál a megtuknád e bea asszonyt topikba?
most lebuktatok! nézitek a gyõzikesót LOLOLOLOL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
énis nézem-.-
V9ykn8_TZL0
fúú, mi is a neve
VIKTÓRIÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, alessza 😄Dddsadasd
má készül a videóblog neki, és elsõ képkocka ahogy viktóriócska édesannya ordítja izomból a fürdõbõl: NEMKÖLL GYEREK NEMLESZ GYEREK<#idiota>#idiota>
VIKTÓRIÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, alessza 😄Dddsadasd
má készül a videóblog neki, és elsõ képkocka ahogy viktóriócska édesannya ordítja izomból a fürdõbõl: NEMKÖLL GYEREK NEMLESZ GYEREK<#idiota>#idiota>
.: mobilize.hu :.
ugye csak vicceltek... még egy gyõzike-sarj van úton? <#violent>#violent>
uramisten, ez mi ott középen ?

<#kocsog>#kocsog> <#kocsog>#kocsog> <#kocsog>#kocsog>

<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#guluszem1>#guluszem1><#ijedt>#ijedt>

nekem elég lesz a jobboska

Ezek a feliratos bõrkabátok és felsõk most menõk? mert szvsz ritka okádék mind, de lehet csak az én ízlésemnek ferde.
GanXstaZolee#2709
Miért valami gond van lejjebb? <#smile>#smile><#hawaii>#hawaii> (képet nézve nehezen hiszem)
GanXstaZolee#2709

ennyi esze van, sormintázik mint egy 10 éves

egészalakost meg ne próbálj öreg!!!<#ejnye1>#ejnye1>elverlek....
Mi ez a Veszekedés????és miért soxoroztátok a képet???hmm??
mostanában nem vagy valami áktív<#conf>#conf>
annyira felesleges ez az "izmozás" amit elõadsz , azárt mert itt lógsz 4-5-6 éve attól te több vagy ? <#idiota>#idiota>
ha nem nekem írtad, miért az én hsz-emre válaszoltál, hm ? agyatlan
ha nem nekem írtad, miért az én hsz-emre válaszoltál, hm ? agyatlan
- nezzel butan!
- ...?
- koszi!
- ...?
- koszi!
http://gaborszantai.co.uk/
hozzád szóltam? neked irtam? nem
autoszimulatort ismerem már régrõl, azt kérdezek tõle, ami nekem tetszik, max ha vmivel megbántom, majd szól érte nekem
megverni? téged? ugyanmár
épp hogy leesett a tojáshéjj a seggedrõl, épphogy kiléptél az újrek korból, de pofád az már van
és ahogy elnézem, nem csak velem
autoszimulatort ismerem már régrõl, azt kérdezek tõle, ami nekem tetszik, max ha vmivel megbántom, majd szól érte nekem
megverni? téged? ugyanmár
épp hogy leesett a tojáshéjj a seggedrõl, épphogy kiléptél az újrek korból, de pofád az már van
és ahogy elnézem, nem csak velem
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
😄😄
ez milyen hülye <#idiota>#idiota>
te most megaláztál azzal h le 2007-eseztél ? te szegééééééééény
kb ugyanolyan senkiházi vagy te is mint én , ennyit errõl
igazából azt sem értem h mennyiben érint téged az ha valaki azt mondja : " hát hogy aki rajt van, nem a miénk 😞 "
milyen alapon kéred ki magadnak azt h bárki is ilyet írjon ? joga van hozzá, mint bárkinek
" másrészt milyen hozzáállás ez már? neked egy nõ micsoda? tulajdonod? " téged ez mennyiben érint h ki hogy vélekedik egy képrõl vagy egy képen látható nõrõl ????
ha nem veszek vissza, mi lesz , megversz ? <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
te most megaláztál azzal h le 2007-eseztél ? te szegééééééééény
kb ugyanolyan senkiházi vagy te is mint én , ennyit errõl
igazából azt sem értem h mennyiben érint téged az ha valaki azt mondja : " hát hogy aki rajt van, nem a miénk 😞 "
milyen alapon kéred ki magadnak azt h bárki is ilyet írjon ? joga van hozzá, mint bárkinek
" másrészt milyen hozzáállás ez már? neked egy nõ micsoda? tulajdonod? " téged ez mennyiben érint h ki hogy vélekedik egy képrõl vagy egy képen látható nõrõl ????
ha nem veszek vissza, mi lesz , megversz ? <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
2007-es senkiházi
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
kurvára nem komálom amikor vki beugat, fõleg olyan nem, akivel eddig egy hsz-t nem váltottam, szal vegyél vissza a kibaszott nagy pofádból de kurvagyorsan, senki nem kérdezett, és nem hozzád szólt <#gunyos1>#gunyos1>
hantaboy, mi az h néha ?
pestieknek jelezném, lesz fõiskolások szépe elõdöntõ májusban, sensationben
pestieknek jelezném, lesz fõiskolások szépe elõdöntõ májusban, sensationben