54968
-
-
DePreSsZYo #1114 Nem azt mondták h szar :D -
hy -
*retro -
jaja en beirtam a marka topikba h rerto es az ott szar........ -
Ben C #1110 Tanulság: Ekora partifészek vagyunk, képet nem linkelünk be magunkról, mert ezek az SGs kockák kiröhögnek mindenkit akinek van érzéke a divathoz. -
Ben C #1109 Lazbiek -.- -
lol:D azert ez a csaj ott van a toppon -
Kanál #1107 múltkor is fogazott.. inkább elküldtem nem para -
csak minket nem.... -
huhuu és meg hányan meg hányan...;)) -
_Vegeta_ #1104 Hűűűűűűűű ... Megapina -
véééééégre valaki észreveszi melyik az én oldalam! "This is who we are" 
Lacee lát a szavak mögé!
-
Kanál #1102 egyébként kérdeztem pánkertől hogy mi lenne ha gumiba rakná a topikot és akkor mafia dzsí mester nem rinyálhatna de nem válaszolt -
Kanál #1101 nem szoktam anyázni ok nélkül, sőt ha okom van rá akkor sem.. nem alacsonyodom dudics szintjére :c -
kulcsok őrzője? :O -
csak megpróbálom gumiba juttatni a topicot büntipont nélkül de sajnos nem azt kaptam amire számítottam(anyázást:D) -
Kanál #1098 nem téged kérdeztelek nem para -
-
A hozzászólásaidból!! -
éled a topic gogogo:D -
Kanál #1094 :DDDDDDDDDDD ez jó de nem tom honnan veszed hogy 7 éves szinten lennék -
semmi csak ordít a hozzászólásaidról hogy hét éves vagy -
Kanál #1092 dudits is egy csíra de te is legalább akkora vagy mint ő. ezt mire? nem vágom vágom :c -
moderátor bekeményíthetne:P -
dudits is egy csíra de te is legalább akkora vagy mint ő... de np ennyi idősen énis ilyen voltam:D régen az ilyen sulinetes gyerekeket hamar kiutálták most meg szabadon garázdálkodhatnak -
#1083, #1086 
-
Kanál #1088 mindenki dudics oldalán áll np -
amúgy csendben megjegyzem hogy Nh Shevits koma szövegében is felfedeztem némi iróniát a témával kapcsolatban, szóval mindenki gondoljon néha a szavak mögé :P
és ezt mindkét félnek mondtam :) -
ébresztő...;))))) -
Kanál #1085 + egy bant megér plzhtx -
-
-
Kanál #1082 ja te vagy a második :o -
"Mikor már mások is jönnek az én oldalamon..."
-
Kanál #1080 kussoljál már -
Mostmár le van zárva, mi?! Mikor már mások is jönnek az én oldalamon!! De amíg ti csesztettek engem, akkor nyugodtan... -
Kanál #1078 le van zárva a téma remélem dudicsot nem látjuk itt többet ha meg igen úgyis kiröhögjük np -
Csátok! Most olvastam el az utóbbi 4-5 oldalt ahol Dudics-ot fikázzátok, ne haragudjatok de mindennek van határa! Azért kicsit magatokba nézhetnétek,.. mér nektek ennyi idősen nem 12-es karotok volt? És attól hogy ti nem követitek a divatot - mások pedig naprakészek belőle - attól még nem kell 2 oldalt teleszpemmelni. Összeveszett a borotvával és akkor mi van? Mindenki előbb utóbb rájön hogy vannak nők is a világon és akkor majd meglátogatja a Borotválkozás topic-ot is, addig is marad a huszár-bajusz. Azonkívül az a lokálpatrióta barátja a balján még veszélyes lehet ránk nézve, plusz még nem ismerjük a jugoszláv partizán ismerőseit sem! Egyszó mint száz, aki mást fikáz az önmagával sem elégedett: kicsit szálljatok magatokba, és fogyjatok le 30 kilóra! Köszi! Csá -
Nyiri #1076 Ez istenno? :D Inkabb egy otvar nagy ribanc mindig olyan mintha behuztak volna neki. SP ben volt jo. Orankent 5x kopte fel a genyot amit az ejjel letoltak a torkan.