54968
-
Sejtettem, h úgy lesz ösmerős :-)))
Köszönöm! :-) -
Phat Smoker #1714 PiR8-ként ismerős! :)
az 'ableton live' zenei topic-ban volt szerencsénk egymáshoz
sok boldogságot a leendő férjedhez! :)
-
1 vót :P -
cyrus #1712 igen, zsákoscigány vagyok :D -
Phat Smoker #1711 bocs 2x postoltam, de 1 válasz is elég lesz :) -
Sufniiiiiiii ??? :-)))
Ez genya beszólás vót :DDD
A Szilvupléban Ő játszik minden szombaton, Dj Bernard néven tsinálja, itt pedig PiR8 nickkel vala :-)
És nem a haverom, hanem a leendő férjem
-
Phat Smoker #1709 van vmi öszefüggés a képen látható kalapos "úr" és a logódon levő között ?
-
Phat Smoker #1708 rendben, ha lesz türelmem átnézem!
melyik dísz dzsokéj a haverod ?
ismert ? vagy vmilyen sufni lemezlovag ? -
Phat Smoker #1707 rendben, ha lesz türelmem átnézem!
melyik dísz dzsokéj a haverod ?
ismert ? vagy vmilyen sufni lemezlovag ? :)) -
igen, ismerem, s átadom Neki :-)
De pontosan ki is üdvözli ? ;-) -
cyrus #1705
dúúúvvvaaaa -
-
Ilujka 2004.12.04 Bandee névnak kezdőképén lévő 1ik hölgyet (Gabó-t) üdvözlöm ha esetleg ismernéd :) -
Amit tegnap adtam óóódalt, ott tuti akad olyan kép a bulik vége felé :-)
-
Phat Smoker #1701 van fotód magadról, miközben vadul lejted a táncot 160bpm magasságában, hajnal 4körül ? :))
melyk dídzsé a haverod ?
-
Helye: Szilvuplé
Időpontjai: Vasárnap hajnalok, amikor a normális emberek még bőven alszanak, nem normálisak, akkor indulnak be nagyon, pedig má' vége kéne, h legyen a partinak ;-)))
Párom szokta a bulik végén játszani ezeket a zenéket, mert ezek a kedvenceim, s a hajnal az enyém ;-)))))
Hozzáteszem elég kevés fanatikus bír már ilyenkor ezekre táncolni, viszont Ők nagyon, és általában panasz van, ha alább marad a zene :-)))) -
Phat Smoker #1699 nem publikusak a bulik helyei és időpontjai ? :) -
Blumchen hogy illik a sorba ? :DDD
Vannak még bulik amiken felidezhető azoknak a partykank a hangulata :-)
Ha gondolod szólsz én meg mondom hol és mikor :-))))))))) -
Phat Smoker #1697 Marushától volt 3 szám ami ott volt a topon! (meg mai napig is ott van)
Somewhere over the rainbow, deep,uniqe
Blümchen se volt rossz (hozzátartozott a korszakhoz), bár tény, hogy kicsit kommersz volt!
Charlie Lownoise és Mental Theo is jó zenéket csinált akkoriban -
MacrosTheBlack #1696 Ez egy Kata klón. :D -
MacrosTheBlack #1695 Az RMB: Spring még bóti cd-n is megvan. :) A Blumchen már kommersz suxx. -
gyertek ide !!!!!! :) -
sajna abban az idöben még nem vagtam a témát mivel ilyen 10-12 éves körüli voltam de bánom h nem születtem 10 évvel korabban. dune, rmb, ultra sonic, marusha, blumchen ..... -
Aspyrin #1692 régen imádtam a prodigyt (a telefonom most is ezt játssza mikor csörög) ;-) -
MacrosTheBlack #1691 Nem épp rév, de: "ájm gon' sztendin áut of szpész, tu fájnd enádör rész..." :) -
Valóban, de az a 2 nóta jellemzi is azt a korszakot rendesen :-))))))
Hmmm, szerintem buli hiján csinálok magamnak ma otthon vmi jó kis régi zenés heverészést :-)))) -
MacrosTheBlack #1689 1szer volt a Palace-ban, asszem a Westbammal, hát az olyan szarul kevert, mindent elrontott, ütem sehol, nemtom hogy csináltak ebből sztárt. Bár ha az enrique iglesiast nézzük a macskahangjával, akkor nem is kell csodálkozni. :) -
MacrosTheBlack #1688 A Mark'Oh: Fade to Grey se volt rossz, vagy a Pharaoh. Csak sok volt már akkor is a hulladék, beksztrítbojsz színvonalú sorozatgyártott gagyi, amelyek tömegében elveszett a minőségi rave zene. -
Aspyrin #1687 Marushának kb. 2 száma volt jó, a többire már nem is emléxem :] -
Aspyrin #1686 bizony bizony, én megvettem pár éve a history albumukat is ;-) -
MacrosTheBlack #1685 A scooternek a legelső albumán volt 1 rakás jó szám, utána semmi. Azaz a move your ass lemezen a back in time még jó volt, azt meg nem ismerte senki, legalább nem folyt a csapból is. :) -
MacrosTheBlack #1684 Egy alig használt bkv jegyet, szedd magad akció keretében, a jegyautomata előtt kell túrni magadnak 1et. :) -
Ebben 1et értünk :-))))
De jó is volt 95ben a sátoros rave olimpia... :-)
Marusha és az abból az időből származó előadók...
Nosztalgia rlz :-)))))) -
Phat Smoker #1682 Dune - Million Miles From Home ...mit nyertem ? :))
egyik kedvencem még a napig is ez a szám!
meg a többi régi klasszikus rave
régebben még a scooter is jó volt, mára már nagy rakás xar amit csinálnak! -
MacrosTheBlack #1681 "i was sent to outer space
to find another happy place..." :D -
cyrus #1680 hülye :D -
unkább rave még a békeidőből :-))))))) -
b7??????
Huszár üti F5 :D -
MacrosTheBlack #1677 Ez az "olyan" a rap vagy a trance egyik változata? :D -
cyrus #1676 ezmi, B7 ?