Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérem kapcsolja ki!
A 48972-es komment középsõ képén látható leendõ bombanõért vajon jár még sportkormány?
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Gondoltam körül kérdezek itt is, hátha ezzel segítek neki, de a balfasz hozzászólásokra már akkor számítottam, mikor beírtam :-|
púúúúú
upsz 😄
volt csokiszökõkút 😄 http://axe.hu/
BTW, valakinek ismerõse valamelyik csaj a képen? Egy haver látta õket strandbulin, de nem tud semmit se róluk. Aki esetleg ismeri valamelyik csajt, az dobjon egy pm-t plz. 😊
púúúúú
K.András
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!