Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.

A képeimet itt tárolom: http://sajtkukac.xdl.hu

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Fõnix Csarnok Debrecen
Debrecen
Magyarország
Szept 13.
Erre jön innen valaki?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
xP

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
az értelem tükrözõdik arcán?
kicsit hasonlít FixTéVéKristófra<#idiota>#idiota>
az értelem tükrözõdik arcán? vol. 2
west side rulzzz gays<#idiota>#idiota>
az értelem tükrözõdik arcán? vol. 3
szíp leányok
az értelem tükrözõdik arcán? vol. 4

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
keresek még büntis partyshitfaces-t<#nyes>#nyes>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
bünti I.
bünti II.
balos nem rossz

BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.