Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyami
nem vicces <#shakehead>

Duddits
És amikor két szõrös férfi test ér egymáshoz? <#vigyor2><#eplus2><#banplz>

nyami
ez a kép nagyon-nagyon jó <#vigyor2>

legjobb, nincs is szebb annál mikor két nyalja falja egymást 😊

...sose azt nézd...

brogosok....

...sose azt nézd...

nem baj, számtá, np :Ð
Yoyoyo
A szoszkét én ismerem. Haverommal majdnem osszejott de csak mer sotet volt meglattuk nappal. Hát alakja lehet h aranylag jo meg igy elorol de profilbol nem ferne ki az orra. Télleg nagyon nagy orra van mint egy elenfantnak. És ez multkor meg elegge discos volt😄. Nagyobb orra van mint Mátyáskirálynak és ráadásul kicsit fura is. Haveromnak mar menekulnie kellet elole LoL.

bank elõtti sort nézd végig (y)
Alien
Igen láttam, mivel járok Bankba én is... Miért milyen emberek vannak ott? Könnyû képek alapján megitélni a másikat... Furcsa kinézetû fazonok mindenhol vannak, de attól még lehetnek normálisak.

láttál már olyan embereket, akik oda járnak? <#hehe>
Alien
Voltál már ott egyáltalán?

gabber_saviola
kever Kanállal szerintem

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fernando torres
miért is??

mutass olyat, még nem láttam :Ð
bulizik ezerrel <#hehe>
nyami
/fav

franco
persze, van olyan kép is ahol mosolyog

mondjuk nem áll jól neki 😄

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
ezek a lányok ott dolgoznak, bár nem cukorkáért...

rájöttem ki ez valami borzasztó eredeti neve van tihamér vagy kázmér vagy vmi ilyesmi haverom spanja lehúzásoknál szokott állni és csúnyán nézni de nem egy nagy kutya :s

BUDA > miskolc.

ahhoz képest h milyen fos hely a bank :c

BUDA > miskolc.

franco

fernando torres
<#law><#puszis><#puszi><#hamm>

franco

franco

franco
nc

ja, amúgy ték

franco

franco

Bár régi kép, de ha partyarcokról van szó, akkor ez mindent visz:

IlluminatoR
hát nem tõled tanultam vitszeskedni

franco
sztem simán lehetnek poénosak ilyen képek
a saját szétesõs képeimen józanul hatalmasakat röhögök....

de pl taibi képén a sok fényképezõ manussal is jót derültem 😄DDDDDDDDD

VinylToy
te ilyen vicces fijuuuu vagy?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

IlluminatoR
magára ismer a képekben hagyd

sabodave
naon kir 1 topic<#taps><#worship><#eljen>

Így van, minket minõsít😊 Nem értme, mér baj, ha van még egy? Gumiban is van elég, lehetne törölni belõle egyet, és ezt meg életbenhagyni :Ð Idáig senki nem rinyált, csak Te, szal sztem ne minõsítgesd a többséget..
VinylToy
Hja kevés topik van itt a fiúk/lányokban ami képekkel van tele, akár csajokról, akár pasikról, a vicceseknek ha jól emlékszem van egy ilyen hogy humoros és aranyos, de tényleg neked legyen igazad jó ez igy ahogy van, végülis titeket minõsit.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Nem tom, mét zavar ennyire ez a fránya topik :Ð

Sazl:
a "nem ciki" partiféjszekrõl készült képeket hova kéne szúrnunk, ha nem a partiféjsz tápigba?

a "ciki" képek pedig viccesek
VinylToy
A "nem ciki" képek máshol is elférnek, a téma szerintem pont a "ciki" képek miatt lett létrehozva, amire semmi szükség.

Ezt a Moderátor figyelmébe! topikba, htx 😊 amúgy meg kétlem, h végigolvastad volna, ezesetben láttad volna, hogy kb. 300-tól felfelé már nem kizárólag "ciki" képek voltak beszúrva
VinylToy
Végigolvastam a topikot, a zenei flémhez nem fûznék semmit, talán neuro fogalmazta meg jól a lényeget, békésen egymás mellett élni, ez lenne az alapkövetelmény.

A másik nem értem mikor jut el majd az ember arra szintre amikor nem röhög azon, ami nem vicces, vagyis hogy valakinek milyen a külseje, itt mindenki az intelligenciával vagdalozott, hát szerintem jó lenne elgondolkodni bizonyos dolgokon, és a moderátorok helyében zárni ezt a topikot.

Csak ennyit akartam.

partifész

BUDA > miskolc.

kezdünk eltérni az alap témától... <#vigyor1>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Na, ez a buli tetszett:

És a csõcselék:

áz😊
Marilyn Manson koncert? 😊

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

gyesznyó vatyok? <#hehe> amúgy sztem azért is tudnak nagyon szépek lenni egyes, amúgy is kellemes gót lányok, mert a fekete festék nagyon kiemeli a szemüket, és a szájukat, és szvsz ez a két dolog nattttyon fontos egy nõben 😊
Bucser
Disznók még a korpa közt a gyöngyöt is meglelik<#idiota><#eplus2><#eljen>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

prezi
mindenhol vannak jó nõk 😊

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Carlos
Aranyos ja.

Þór vígi þessi rúnar

gabber_saviola
jaja a szöszi hibátlan

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

sztem azé lehetnek szépek a feketébe bújt csajok :Ð
a kis szõke pl very cica :Ð