Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...sose azt nézd...
...sose azt nézd...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
mondjuk nem áll jól neki 😄
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.

a saját szétesõs képeimen józanul hatalmasakat röhögök....
de pl taibi képén a sok fényképezõ manussal is jót derültem 😄DDDDDDDDD
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Sazl:
a "nem ciki" partiféjszekrõl készült képeket hova kéne szúrnunk, ha nem a partiféjsz tápigba?
a "ciki" képek pedig viccesek
A másik nem értem mikor jut el majd az ember arra szintre amikor nem röhög azon, ami nem vicces, vagyis hogy valakinek milyen a külseje, itt mindenki az intelligenciával vagdalozott, hát szerintem jó lenne elgondolkodni bizonyos dolgokon, és a moderátorok helyében zárni ezt a topikot.
Csak ennyit akartam.

BUDA > miskolc.
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
És a csõcselék:
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
a kis szõke pl very cica :Ð