Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kb most :C

kérdezdmegtõle hogy csík vagy csupasz. htx

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Alien
jóvanna 😄DDD

Ne hogy már össze kapjatok a nõvéremen.Egyébként a Partyarcok oldalán, meg a Partyphoto oldalán is van róla pár kép.Majd teszem.Ok?

innen már tudja a dolgát 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Duddits
Az nem jó! Én a szomszédba lakok, vagyis alattuk! <#nyes>

Alien
Csak ennyit üzensz neki? 😄

ÁjjLe BoBBi
arra nem kell hogy bukjon. majd bukik másra!<#idiota><#ravasz1>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Duddits
Asszem 19.

ÁjjLe BoBBi
óóó az fini. na agyál címet meglátogatom 😉)

KM
<#nyes>Halálos!<#nyes>

te lassulj, nem bankos 😄

monddneki üzenem hogy hy :|

Alien
Ok, köszi.

nem bukik a baráti kapcsolaton alapuló szexre :-D

Alien
<#vigyor>

18 éves

Köszi abból iinkább kimaradok <#taps>

gabber_saviola
áz ^^

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ÁjjLe BoBBi
ki mondta hogy én járni akarok vele?<#idiota><#ravasz1>

megin elkeveredsz. #2799.
csík vagy csupasz ? 😄

gabber_saviola
nem az nem olyan, ha úgy gondolsz a nõvéredre mint egy jó suna , akkor az nem gáz

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Alien
Mennyi idõs a nõvéred Mojlepque?

Amúgy meg van pasija, és túlságosan is össze melegedtek, szóval nem hiszem hogy barátságon kívül lehetne másról is szó.Másrészt hogy csak Budapestiekkel szokott járni, mert utálja a vidékieket, hogy miért azt nem tudom(talán a volt pasija miatt)

Alien
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

prezi
****-át = f@szát ? 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

ezt nagyonszépenmondtad igen (Y)

prezi
akkor úgy mondom: talán megvásárolhatod dádicc barátod fehér seggét itt az SG-n :ÐÐ

rajzold le milyenre borotválja.

Soha.Mert azért annyira nem tud elszállni az agyam.Mert ez kb olyan mint ha az anyámra gondolnék kézi munka közben, azaz lehetetlen<#bee1>

DanielT
???????????
gabber_saviola
gondoltál már rá miközben kézimunkáztál?

ÁjjLe BoBBi
nefélj én is meglátnám benne csak heggezd azt a mítinget már!!!! 😉

Nem kell nyáron túlságosan leskelõdni, ugyanis van, amikor akár a nappali közepén átöltözött tök meztelenre, és úgy ment ki a teraszra süttetni a ****-át, vagyis a hasát<#nyes>

gabber_saviola
nagyon jó lehet neked, de azért meglookoltad már a nõvéred ugye?

Talán?!Nem szokott itthon lenni, mert suliba jár, melózik, meg folyamatosan bulikba hívják.Amúgy hogy érted hogy akkor békében leszünk?Hiszen én nem haragszom senkire<#buck>

Laky
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Hát amikor megy el valahova, akkor mindig engem kérdez hogy mit vegyen föl...(no félre érteni<#ejnye1>).De amúgy még õ mondta nekem anno kb 4 évvel ez elõtt, hogy ne csak egy tesót lássak benne hanem egy nõt.Szerencsére sikerült<#hawaii>

prezi
hát ha regel sg-n akkor talán békében leszünk 😄Dd

Alien
Grat a nõvéredhez, jó csaj 😄

gabber_saviola
igazad van , meg sem mernék szólalni a suna elött annyira zavarba lennék

<#mf1>Nem tudom, mert a tesóm.De attól alkothatok róla is véleményt, mint nõröl nem?!<#vigyor2>

lenyeli ? 😮 😄

Hát figyelj, ilyen csaj mellett te se lennél ám szerény szerintem.Fõleg ha ismernéd<#vigyor2><#vigyor2><#duhos2>

😊) ez teljesen érthetõ

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

gabber_saviola
annyira gizdák vagytok öcsém

Most vettem észre, mekkora oltás ez a kép is😊 Hiszen ahogya látom csak a nõvérem pózol a mi fényképezõnknek.Duddits meg én, a lehetõ legjobban elfordulunk a szembe lévõtöl<#crazya><#circling><#taps>

Egyet értek<#eljen><#worship>

Mellesleg nem volt nagy senkire semelyik ruha eszköz, maximum a nadrágot méretezték el.Ugyanis ha valaki közületek viselt már fecske farkú öltönyt, azaz frakkot, az tudja hogy az inghez adnak egy ing-vért-et is, ami alapból legalább a derékot fedi

úgyis csak a nõvéred a lényeg O:

BUDA > miskolc.

Nem tök mindegy neked? A lényeg középen van :-P