Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ramadamammy rapidrandi
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
a szöszi csaj kezét?
vagy ,hogy hogy lehet nyitott táskával bulizni??
vagy a fekete felsõs csaj melltartója miért takar többet,mint a rajta levõ felsõ?
vagy,hogy a harisnyája vastagabb része,miért látszik ki a nadrágjából?
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Nincs valakinek a birtokaban 2008.10.11 Studios partykepek? (elvileg Anthony Pappanak volt meghirdetve, csak nem jott el vegul allitolag)
hugom kert meg, mert hatha rajta vanik^^
szokasos partykepes portalokon neztem, de nem talaltam az esemenyrol kepeket 😞
Koszi!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.