GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvalaszolom a multkori kerdesemet. A grafikai beallitasok miatt is kirughat a host, csalas gyanuja miatt!! Bezony. Ha LOW-on van minden a Videonal, mar rug is ki. Ha legalabb medium, akkor beenged. Ez van. Csak, hogy tudjatok rola...
De most komolyan azt ott nem kellene, hogy legyen !
Csak az ebbe, Porsche Carrera Cup 2006 lévõ autóknál tapasztalom a motorháztetõs nézetnél. Gondolom ez másnál is így van.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Realism menüben alapból be van kapcsolva a Corner Markers. Gyári pályáknál mutatja is, de a nem gyári pályáknál semmit nem mutat. Pálya kiválasztásánál fent jobb olalon a MAP van, azzal pedig csak a pályarajzot tudom megnézni.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Addon pályánál is szeretném látni a Corner Markers (kanyar elõrejelzõ táblákat). Hogyan lehet bekapcsolni addon pályáknál ezt? Illetve ha nincs hozzájuk írva, melyik fájl tartalmazza ezt, hol lehetne szerkeszetni?
Köszi!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Valszeg, csak az eredeti 996-os GT3-as Porsche-k vannak benne, nincsenek uj 997-esek.
én kerestem, de még nem találtam az aston martint, a corvettet, meg a lotust... valszeg nem véletlenül...
ha mégis kijött valamelyik linkeljétek már be légyszi...
thx
Akkor mi van?
Köszi !
Tapasztaltatok mar olyat, hogy hang es/vagy grafikai beallitasok miatt nem enged fel egy hama-s szerverre?? Azt irja ki, hogy csalas gyanuja miatt kirugtak.
Most is tapasztalok a menünél hang "áthallást". Valami olyasmi, hogy megy a "zene" és ha kattintok egyet vissza ismétalget zene részletet hangokat az alapra !
Na ez mitõl lehet ? Valami tipp !
Köszi !
Szedem az US patchet, kipróbálom !
Köszi !
abba nem volt hiba..
Tegnap Win hiba üzenettel nem volt hajlandó indulni. Még nem volt gondom eddig, pedig jó ideje fent volt(1.0)
Mintha olyasmit olvastam itt egyszer, hogy az 1.1 -es javítás után volt valakinek gondja - > win hibaüzenet. ???
Na most újra raktam a RTR2 + 1.1 javítást. Azt vettem észre, hogy a játék menüjénél mintha 2 zene menne egyszerre és ütik egymást kissé. Ez, hogy van ?
1.1 -nél is várható, hogy elõjön a win hibaüzenet ? Ha igen van rá megoldás ?
Köszi !
Egy kis segítségre lenne szükségem.
A Dubai pálya játszhatatlan, kb. 15mp-ként vált egy képet!
Minden más tökéletes, a játék tökéletesen és gyorsan fut, de ez az egy pálya játszhatatlan. Találkozott már valaki ezzel, vagy hasonló problémával?
HRC SZERVER SG Topic
Rá joinoltam a szerverekre... utána amelyik aktív arra rákattintottam aztán elkezditt pingelni meg ilyenek... 😄 utána?
Asus K8N | AMD Sempron 3300+ | 1gb Samsung DDR400 | Gigabyte 6600GT | SB Live 5.1Digital
Top Gear Track
A top gear tv s müsört ismerem tom melyik pályrol van szó csak nem tom honnan tudom leszedni.
HRCRAHO/hrc
TEAMHRC/hrc
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Asus K8N | AMD Sempron 3300+ | 1gb Samsung DDR400 | Gigabyte 6600GT | SB Live 5.1Digital
By Superkolos.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
modok iránt a GTR4U.DE | Nogripracing.com érdeklõdhetel..