GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
Game Name = SPECIALS
Game Filter = AND: GT_2008 ide kell a mod neve
IgnoreTrackFilter
SpecialClasses
{
GT_2008 = GT's 2008 ide az h mijen osztályok indulnak
}
DefaultClassIndex = 1
Drafting
{
BaseDropoff=0.195
LeadingExponent=2.0
FollowingExponent=2.0
}
CategoryLists = 1
Category
{
GT_2008 = GT kategóriák
}
stb..pitlimit sebessége, versenyben idõmérõn..stb...
Ha jol értem:
Van egy mod aminek a neve NGT 2004 pl.. A prototype modnak meg prototype2003pl (most mondtam valamit😄) Ha azt akarom hogy az NGT-k menjenek a prototypekkal akkor beirom az ngt modba hogy prototype 2003??
Valahogy igy ugye? És akkor megjeleniti õket ott?
Sebbeségük nem fog változni? tehát egy Porshche nem fog ugy menni mint egy prototypus??
Downhill!!
ezt meglehetne oldani valahogy?
feltölthetné.
Egy kérdés.. Most hogy megy leman. Kicsit felhuzott😄 Meg lehet valahogy oldani hogy a GT, NGT, és a prototypok egy versenyen induljanak?
Üdv.
Downhill!!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
2990 Ft aki velünk szeretne játszani szerveren 8nem hamchin) annak megkell venni eredtiben. Nem beszélve a többi szerverre lépés lehetõségérõl!
Nálunk most GTR2/V8 bajnokság zajlik (kicsit megbuherált autóval a jobb vezethetõség miatt taky által)bárki csatlakozhat de csak eredeti játékkal.
Alex!
Légyszives a szerverek részben az sg topic helyett (vagy mellé) a www.hrc-team.hu oldalunk linkjét ha betennéd megköszönném.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Downhill!!
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
a játék megéri a pénzét...igencsak nagy családot hozott össze néhûny verseny alatt...ha neked nem ér meg 2k-t h jó játékod legyen..akkor menjé szépen NFSezni...
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Elöször is nem vettem hanem letöltöm a GTR-t..nem adok ki lóvét játékra. (nekem nem az töltö be az életem<#levele>#levele>)
Másodszor a Caps Lock nem romlott el!
Harmadszor idiótákkal nem vitatkozom az nem az én stílusom...ugyhogy mennyél szépen aludni!!!<#fogmosas>#fogmosas>
ami nem gond, hisz szimezünk nem a grafika számít, de olyan jó nézni az elsõ képet a többivel szemben :]
u dont have to listen anybody else but me
HASONLÓ AUTÓS GAME-AL!!!!
2990Ft..
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
www.smart-bus.hu
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
elég ha csak feltölti valaki.
Kormány: Logitech Formula Vibration Wheel
kis segítség kéne! Kellene nekem a Lister-nek a hangjai ill. *.AUD file-ja. Esetleg valaki feltöltené valahova, nagyon megköszönném 😊))
THX
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
ahogy elnézem, ez ilyen két fajta megjelenítés.. És bármit nyomok, nem tudok váltani 😄 Mert mindig nem kell a kocsi tulajdonság és társai, ez az utóbbi minimálosabb 😛 Azt tudom, hogy Û-vel lehet kikapcsolni.
.: mobilize.hu :.