GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Aha.. Na majd megpróbálom! Jo lenne összehozni õket.. Köszi az infot, ha valami nem megy majd még ugyis irok..

Downhill!!

SimaSuna
gdb fájl ebbõl áll...

Game Name = SPECIALS
Game Filter = AND: GT_2008 ide kell a mod neve
IgnoreTrackFilter

SpecialClasses
{
GT_2008 = GT's 2008 ide az h mijen osztályok indulnak

}

DefaultClassIndex = 1

Drafting
{
BaseDropoff=0.195
LeadingExponent=2.0
FollowingExponent=2.0
}

CategoryLists = 1

Category
{
GT_2008 = GT kategóriák

}

stb..pitlimit sebessége, versenyben idõmérõn..stb...
gordon 24
Ok rendben majd megpróbálom a dolgot.

Ha jol értem:
Van egy mod aminek a neve NGT 2004 pl.. A prototype modnak meg prototype2003pl (most mondtam valamit😄) Ha azt akarom hogy az NGT-k menjenek a prototypekkal akkor beirom az ngt modba hogy prototype 2003??

Valahogy igy ugye? És akkor megjeleniti õket ott?

Sebbeségük nem fog változni? tehát egy Porshche nem fog ugy menni mint egy prototypus??

Downhill!!

SimaSuna
a pálya gdb-jében kellene átírni...de online missmatchet okoz!
lemans pályán akkor se tölt be több autot 20-nál!
ezt meglehetne oldani valahogy?
Nincs valakinek ilyen fálja ami átvan irva?
feltölthetné.
SimaSuna
vannak a modoknak nevei

GT_2003
GT-2004
NGT_2003
NGT_2004

ezeket kell a gdb fájlban átírni..
gordon 24
És mit kell variálni rajta?? valami rövid infot irnál errõl.. Hátha sikeredne..

Downhill!!

Hogy lehetne megoldani hogy a lemams 2004 pályán 20-nál több kocsi legyen,hiába állitom többre kidob az asztalra,de 20 kocsinál betölti.
SimaSuna
gdb és txt fájlt kell összehozni
EZ tényleg jo kérdés engem is érdekelne!
gordon 24
Srácok!!

Egy kérdés.. Most hogy megy leman. Kicsit felhuzott😄 Meg lehet valahogy oldani hogy a GT, NGT, és a prototypok egy versenyen induljanak?

Üdv.

Downhill!!

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
lassan jön az evolution is..
2990 Ft aki velünk szeretne játszani szerveren 8nem hamchin) annak megkell venni eredtiben. Nem beszélve a többi szerverre lépés lehetõségérõl!
Nálunk most GTR2/V8 bajnokság zajlik (kicsit megbuherált autóval a jobb vezethetõség miatt taky által)bárki csatlakozhat de csak eredeti játékkal.

Alex!
Légyszives a szerverek részben az sg topic helyett (vagy mellé) a www.hrc-team.hu oldalunk linkjét ha betennéd megköszönném.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
rFactor>ctdp2005/gp79
Alexease
Flame OFF or DEL all 😊
gordon 24
Nem ez a megoldás! Ha nem hangoztatod hogy warezed van hanem szépen kulturáltan beszélgetsz szivesen segit itt mindenki. De a Warez tiltott! Fölleg egy ilyen játék esetén.. (igaz még nekem sincs meg sajnos)

Downhill!!

Robez84
<#kuss> én meg sem szolalok többet.

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

LaszloLedzenyi
akkor ne hirdesd nagyon hogy virágboltid van ,hanem inkább maradj csöndbe ugy nem harapsz banba

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Robez84
ok! de akkor bunkózni sem kéne , talán!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

SimaSuna
ecsém..nagyon elvitted magad...

a játék megéri a pénzét...igencsak nagy családot hozott össze néhûny verseny alatt...ha neked nem ér meg 2k-t h jó játékod legyen..akkor menjé szépen NFSezni...
itt csak 1 idiótát látok...

gordon 24
hÁTÕÕÕÕ... Izé😄 NA szerintem te is..
Ráadásul Warez témával ekkora arcal, hát ja..

Downhill!!

LaszloLedzenyi
SG-n nincs warez thx bye

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Robez84
WRC(vagy mi?)
Elöször is nem vettem hanem letöltöm a GTR-t..nem adok ki lóvét játékra. (nekem nem az töltö be az életem<#levele>)
Másodszor a Caps Lock nem romlott el!
Harmadszor idiótákkal nem vitatkozom az nem az én stílusom...ugyhogy mennyél szépen aludni!!!<#fogmosas>

az elsõ képen sztem a HDR kiegészítõ fent van, a többin nincs 😄

VRSDM
elsõ kép tiszta megindító. aztán jön rá az ember hogy pskedés van a témában.
ami nem gond, hisz szimezünk nem a grafika számít, de olyan jó nézni az elsõ képet a többivel szemben :]

u dont have to listen anybody else but me

LaszloLedzenyi
Ez nem az õ napja. a boltba lassan szolgálják ki gtr2 vel, kicsit idegbeteg mer nem tudja milyen lesz a játék amiért egy hegynyi pénzt kiadott,és nincs neki normális f1 simulátora, és még a bill is elromlott! szegény!. szerintem kapcsold ki a géped és inkább fejts rejtvényt.

Alexease
Es meg a CapsLock is elromlott a billentyuzeteden😊 <#idiota><#vigyor2><#vigyor5>
Robez84
thanks

Robez84
MIVEL NINCS PCRE NORMÁLIS FORMA 1 KÉNYTELEN VAGYOK BEÉRNI
HASONLÓ AUTÓS GAME-AL!!!!

Dietrich
biztos úgy érti 😉

2990Ft..

Panther
A kollégával nem lehet beszélgetni. Már eldöntötte, hogy jó lesz. 😊

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

LaszloLedzenyi
úgyérted most veszed meg?

Robez84
sztem jó lesz ehhhhhh<#vigyor1><#vigyor1>

Alexease
Es ha csalodsz, akkor mi van?!? => "most szedem"
Jaj, ez olyan fenyegetõen hangzott! Ezek után reméljük, hogy nem fogsz csalódni...<#ravasz1>

www.smart-bus.hu

Panther
Az attól függ, mit vársz tõle.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Robez84
most szedem ezt a játékot...remélem nem fogok benne csalódni!

atenza
Race 07-hez nincs ilyen mod?

Nem tudná nekem valaki valami más szint ehez a aston martinhoz.ami pár sorral lejebb van.
elég ha csak feltölti valaki.
már megoldottam, nem volt átállítva fent h kormányról legyen

SimaSuna
minjá feltöltöm 😊
Helló, letöltöttem a GTR2 demót - csak kipróbálom elõször-, de amikor elindítom a versenyt, az autó magától megy, megnéztem beállításoknál, ha megnyomom a gázt, felmegy a csík, de maxon marad. Olyan mintha folyamatosan nyomva lenne. Pedig bekonfiguráltam. HELP!
Kormány: Logitech Formula Vibration Wheel

JuanG
hali!

kis segítség kéne! Kellene nekem a Lister-nek a hangjai ill. *.AUD file-ja. Esetleg valaki feltöltené valahova, nagyon megköszönném 😊))

THX

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

SimaSuna
a GTR2.XD.ini-t szerkeszteni kell 😊
autoszimulator

ahogy elnézem, ez ilyen két fajta megjelenítés.. És bármit nyomok, nem tudok váltani 😄 Mert mindig nem kell a kocsi tulajdonság és társai, ez az utóbbi minimálosabb 😛 Azt tudom, hogy Û-vel lehet kikapcsolni.

.: mobilize.hu :.

SimaSuna
mármint mire gondolsz?...
mit akarsz mire váltani?