10998
  • Samthek
    ezt a bajnokságot nem értem,valaki help!(még csak kezdö vok) elkezdtem a bajnokságot és 3 órás a verseny,most 3 órán keresztül tolni kell mentés nélkül ,vagy mi?
  • Videe
    Sziasztok!
    Nem tudja valaki, hogy a GTL -ben is be lehet állítani hogy az egérrel lehessen irányítani?
  • irlindy
    én frissítettem drivert...de nemért semmit...meg kipróbáltam egy csomó másikat is...ugyanez a kártyám van nekem is...de sztem veszek egy újat...vmi mást..nemtom még miet
  • Samthek
    friss van mindenből,még a monitorét is frissítettem
  • endiboy
    frissits drivereket
  • Samthek
    hali,nem tudja valaki hogy mitől fagyhat le állandóan a főmenüben a játék? akárhányszor visszalépek a főmenübe, lefagy. másnál is volt ilyen? (ati radeon 9600, 1gb ram, 2600+ sampron proci)
  • Alexease
    Frissitettem a banner alatt talalhato "Magyaritas" linket, amelyen egy frissebb verziot erhettek el.
  • GPx8
    Nem tudom, itt valaki azt írta, hogy mod-ban GTR2 fizikája van a GTL autóknak, úgyhogy nem ugyaz az mint a GTL. Nekem mindegy, de én inkább berakom a GTL DVD-t.
  • Shortstop
    én meg egy : Vipert
  • JuanG
    pontosan! miért fáj valakinek ha van?...egyébként tök egyértemlmű volt hogy valaki átteszi :)
  • LeePí17
    GTL GTR2 1 áráért :)
    most mond azt h nem éri meg :)

télleg lehet olyan h 1Xre GT/NGT..és GTC/TC 65 osztály?
    bevállalnék akkor este inditanék 1 racét :)
  • b-type
    mámé mi baj van vele? :))
    Én úgy sem vettem volna meg a GTL-t, ha akartam volna már megvettem volna, így viszont mégis karcolhatok ezekkel a régi vasakkal.
    jójez...mennyivel lenne jobb ha nem lenne?
  • GPx8
    Nem tudom mi értelme van az ilyen moddolásnak...? A GTL az GTL. Inkább a 2006-os GTR autókat kéne elkészíteni, meg még a v8-as mod lesz szerintem jó.
  • b-type
    Hááát..bákié is volt elvileg ott kell szomorkodjon vhol a pályaközelben. :)
  • LeePí17
    ütköztem..és megjelent..
    foggalmam sincs h hogy :)
  • b-type
    Hát ez mi akar lenni?? ..kihajtás a hátsó diffi és két laprugó?? :DD
  • LeePí17
    északa még futottam 1 kört Enna pergusába :)
  • Aceton
    Hello,

Jópár haveromat rábeszéltem az eredeti játékra, de az egyiknek nagyon nem jön be és eladná 5.000 Ft-ért. Ha valakit érdekel priviben keressen meg!
  • zsgaby
    Mea Culpa egész hétvégén a demót nyomtam. Ma megvettem a teljeset. Jah és az őskövületemen (4éves) 800X600-ban 16 biten tökjól fut. Nemröhögni! :)
  • CodeRed
    "Gondolom ez volt az első és az utólsó Simbin játék , amit ilyen moddolható formában adtak ki :)))))"

Az hétszentség.
  • Szabi1991

hazaérek suliból és tőltőm :)
  • lac coo
    Gondolom ez volt az első és az utólsó Simbin játék , amit ilyen moddolható formában adtak ki :)))))
    Eléggé megszokta viselni őket az ilyen másolgatás dolog ....:)))
  • lac coo
    Igen , azt én is megnéztem mindjárt, hogy működik-e itt is :))))
  • lac coo
    Ilyenekről nem is beszéltem :))))
    Bár igaz amit leírtál, én pusztán csak a másságot említettem meg :))))
    De akkor velszeg valamit javítottak a fizikai motoron, hogy nem ment át egy az egybe.
  • b-type
    de azért vázz, nekem kimaradt a GTL, így elég sira érzés DeTomaso-k, Austin Healey-k, Lotus Elin-k ellen menni. :)
    a kipuffogó 'füst' meg ....
  • b-type
    Igen némelyik autó/gumi illesztése nem tökéletes az aszfalthoz.
    Engedélyeztem a két első sorozatot (30autó, tesztnek sem rossz), és a kis Fiat, a Mini, a Capri, és még egy kettő hibádzik.
    Valszeg simán meg lehetne csinálni, de majd megcsinálják az arcok.
  • Csiaki
    Köszi meg van.
  • Csiaki
    Ezt hova kell másolni?
  • Rossifumi
    Megyek veszek egy Lambot :).
  • Rossifumi
    Amúgy az a Flat-Car parkolója, megszórva igen gyenge gépekkel :).
    flatcar.hu
  • CodeRed
    Jó ez a mod...
    Még mielőtt valaki megkérdezi, ez nem egy új Interlagos, csak elkezdtem updatelni a 2006-ossá.
  • CodeRed
    Akár esőben is működik.
  • iXiXeL
    Válaszd a GTC-TC-76-os csoportot, azonbelül mondjuk a BMW CSL-t és töltsd be a Valenciai pályát.
    Nálam itt hibával kilépett.

Ja és nem fikáztam csak megjegyeztem az észrevételeimet.
  • CodeRed
    Annyiszor volt már szó arról, hogy sosem tudod meg milyen élőben vezetni egy ilyen autót. Lehet, hogy a GTL-es fizika, lehet, hogy a GTR-es fizika áll közelebb a valósághoz. Sosem tudod meg. A lényeg, hogy nagyon élvezetes és azért így sem könnyű végigmenni egy versenyt vele. Az, hogy valami nehéz, még nem jelenti azt, hogy az a reális. Már előre látom, hogyan fogják fikázni az emberek a G25-ös kormányt mert "másabb" lesz mint amit várnak/megszoknak. A számítógépes játék egy illúzió megteremtése egy másfajta/féle környezetben. Ha ez élvezetes akkor No1. ha nem nyújt élményt, csak mondjuk "elvesz" akkor nem okés, de ez is ember és érzésfüggő.
  • lac coo
    Ez írtózatos meló volt, csodáltam volna, ha elsőre tökéletes...
  • CodeRed
    Tudod Te mit beszélsz ember??? Miért fikáznak rögtön emberek valamit amit át sem néztek tüzetesebben. Írd le nekem melyik autó, melyik pályán lép ki hibával, megnézem.
  • SitatiS
    LooL
  • lac coo
    Hát ahogy nétem a GT40-est , maradok inkább a GTL-nél ...
    A fizika teljesen más, pont a lényegét vesztette el : a hihetetlen erős motort, alig lehet megpörgetni. GTL-ben igencsak óvatosan kell bánni a gázpedállal ...
  • iXiXeL
    Úgylátom ez a mod elég gyengére sikerült.Van amelyik autóban nincs kormány, van hogy a pálya betöltésekor hibával kilép a game.

Remélem mihamarabb kijavítják ezeket a hibákat.
  • CodeRed