10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Samthek #4185 ezt a bajnokságot nem értem,valaki help!(még csak kezdö vok) elkezdtem a bajnokságot és 3 órás a verseny,most 3 órán keresztül tolni kell mentés nélkül ,vagy mi?
-
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a GTL -ben is be lehet állítani hogy az egérrel lehessen irányítani? -
én frissítettem drivert...de nemért semmit...meg kipróbáltam egy csomó másikat is...ugyanez a kártyám van nekem is...de sztem veszek egy újat...vmi mást..nemtom még miet -
Samthek #4182 friss van mindenből,még a monitorét is frissítettem -
endiboy #4181 frissits drivereket -
Samthek #4180 hali,nem tudja valaki hogy mitől fagyhat le állandóan a főmenüben a játék? akárhányszor visszalépek a főmenübe, lefagy. másnál is volt ilyen? (ati radeon 9600, 1gb ram, 2600+ sampron proci) -
Frissitettem a banner alatt talalhato "Magyaritas" linket, amelyen egy frissebb verziot erhettek el. -
GPx8 #4178 Nem tudom, itt valaki azt írta, hogy mod-ban GTR2 fizikája van a GTL autóknak, úgyhogy nem ugyaz az mint a GTL. Nekem mindegy, de én inkább berakom a GTL DVD-t. -
én meg egy : Vipert -
pontosan! miért fáj valakinek ha van?...egyébként tök egyértemlmű volt hogy valaki átteszi :) -
LeePí17 #4175 GTL GTR2 1 áráért :)
most mond azt h nem éri meg :)
télleg lehet olyan h 1Xre GT/NGT..és GTC/TC 65 osztály?
bevállalnék akkor este inditanék 1 racét :) -
mámé mi baj van vele? :))
Én úgy sem vettem volna meg a GTL-t, ha akartam volna már megvettem volna, így viszont mégis karcolhatok ezekkel a régi vasakkal.
jójez...mennyivel lenne jobb ha nem lenne? -
GPx8 #4173 Nem tudom mi értelme van az ilyen moddolásnak...? A GTL az GTL. Inkább a 2006-os GTR autókat kéne elkészíteni, meg még a v8-as mod lesz szerintem jó. -
Hááát..bákié is volt elvileg ott kell szomorkodjon vhol a pályaközelben. :) -
LeePí17 #4171 ütköztem..és megjelent..
foggalmam sincs h hogy :) -
Hát ez mi akar lenni?? ..kihajtás a hátsó diffi és két laprugó?? 
:DD
-
LeePí17 #4169 északa még futottam 1 kört Enna pergusába :)
-
Hello,
Jópár haveromat rábeszéltem az eredeti játékra, de az egyiknek nagyon nem jön be és eladná 5.000 Ft-ért. Ha valakit érdekel priviben keressen meg! -
zsgaby #4167 Mea Culpa egész hétvégén a demót nyomtam. Ma megvettem a teljeset. Jah és az őskövületemen (4éves) 800X600-ban 16 biten tökjól fut. Nemröhögni! :) -
"Gondolom ez volt az első és az utólsó Simbin játék , amit ilyen moddolható formában adtak ki :)))))"
Az hétszentség.
-
Szabi1991 #4165 
hazaérek suliból és tőltőm :) -
Gondolom ez volt az első és az utólsó Simbin játék , amit ilyen moddolható formában adtak ki :)))))
Eléggé megszokta viselni őket az ilyen másolgatás dolog ....:))) -
Igen , azt én is megnéztem mindjárt, hogy működik-e itt is :)))) -
Ilyenekről nem is beszéltem :))))
Bár igaz amit leírtál, én pusztán csak a másságot említettem meg :))))
De akkor velszeg valamit javítottak a fizikai motoron, hogy nem ment át egy az egybe. -
de azért vázz, nekem kimaradt a GTL, így elég sira érzés DeTomaso-k, Austin Healey-k, Lotus Elin-k ellen menni. :)
a kipuffogó 'füst' meg ....
-
Igen némelyik autó/gumi illesztése nem tökéletes az aszfalthoz.
Engedélyeztem a két első sorozatot (30autó, tesztnek sem rossz), és a kis Fiat, a Mini, a Capri, és még egy kettő hibádzik.
Valszeg simán meg lehetne csinálni, de majd megcsinálják az arcok. -
Köszi meg van. -
Ezt hova kell másolni? -
Rossifumi #4157 Megyek veszek egy Lambot :). -
Rossifumi #4156 Amúgy az a Flat-Car parkolója, megszórva igen gyenge gépekkel :).
flatcar.hu -
Jó ez a mod...
Még mielőtt valaki megkérdezi, ez nem egy új Interlagos, csak elkezdtem updatelni a 2006-ossá. -
Akár esőben is működik.
-
iXiXeL #4153 Válaszd a GTC-TC-76-os csoportot, azonbelül mondjuk a BMW CSL-t és töltsd be a Valenciai pályát.
Nálam itt hibával kilépett.
Ja és nem fikáztam csak megjegyeztem az észrevételeimet. -
Annyiszor volt már szó arról, hogy sosem tudod meg milyen élőben vezetni egy ilyen autót. Lehet, hogy a GTL-es fizika, lehet, hogy a GTR-es fizika áll közelebb a valósághoz. Sosem tudod meg. A lényeg, hogy nagyon élvezetes és azért így sem könnyű végigmenni egy versenyt vele. Az, hogy valami nehéz, még nem jelenti azt, hogy az a reális. Már előre látom, hogyan fogják fikázni az emberek a G25-ös kormányt mert "másabb" lesz mint amit várnak/megszoknak. A számítógépes játék egy illúzió megteremtése egy másfajta/féle környezetben. Ha ez élvezetes akkor No1. ha nem nyújt élményt, csak mondjuk "elvesz" akkor nem okés, de ez is ember és érzésfüggő. -
Ez írtózatos meló volt, csodáltam volna, ha elsőre tökéletes... -
Tudod Te mit beszélsz ember??? Miért fikáznak rögtön emberek valamit amit át sem néztek tüzetesebben. Írd le nekem melyik autó, melyik pályán lép ki hibával, megnézem. -
LooL
-
Hát ahogy nétem a GT40-est , maradok inkább a GTL-nél ...
A fizika teljesen más, pont a lényegét vesztette el : a hihetetlen erős motort, alig lehet megpörgetni. GTL-ben igencsak óvatosan kell bánni a gázpedállal ... -
iXiXeL #4147 Úgylátom ez a mod elég gyengére sikerült.Van amelyik autóban nincs kormány, van hogy a pálya betöltésekor hibával kilép a game.
Remélem mihamarabb kijavítják ezeket a hibákat. -