100
Nincs warez!!!!!!!!!!!!!
  • Papirzacsi
    Gondoltam nyomok egy kis ebéd elötti taskot. Hát meglett az eredménye. Asszem ez első termikes verseny amit nyertem. :-)
    Itt az eredmény. Picit el lettek picsázva.
  • Siluro
    Igen, Siluro is gratulál:)
    Gratulálok!
  • Papirzacsi
    Drakula.
    Mondjuk az be kő ismerni, hogy a legangyobb pillanatnyi sebesség az enyém volt. Nem hiszem ,hogy bárki is megdöntötte a verseny alatt. :-) Az elmélet annyi ,hogy a felesleges felületeket dobva drasztikus felületiterhelés növelést hajtottam végre, ami magával hozta a megnövekedett repülési sebességet. Csak picit túlzásba vittem. :-)))
  • Zivatar
    Amihez gratulálunk is, mindnyájan! Biztos Siluro is fog!
  • Clidey
    Na, ma is repültünk egy gyors taszkot. A madjar csapatot hárman képviseltük, Zacsi, Zivi és jómagam személyében. Taktikáztunk, így a kapuzárás előtt 5 perccel indultunk a lehető legmagasabbról, akkor, mikor a többiek már régen az első fordulópont környékén jártak.

Sajnos Zacsinak nem jött be a variaszárnyú üzemmód, így ~2500-ról csak 1,4km-t sikerült "elsiklania"... :D
    De mi Zivivel belevágtunk az ismeretlenbe, s Vmaxxal nyomtuk az első fordulópontig:

Innen már csak kisebb lejtőemelésekbe botlottunk az egész útvonal folyamán, fostam is rendesen a második fordulóponthoz közeledve, hogy ledárdázunk. Néhol súroltuk már az 1000 métert. Szóval kicsit ügyesnek is kellett lenni, hogy nehogy becsörtessünk a makkosba repellővel együtt... :D
    Nem tudom, a sok külföldi merre ment, de tuti nem arra amerre mi...talán nem volt annyi vér a pucájukba! :D Végül a célvonal előtt utólértem még az élboly utolsóját is, a kis LS-6osával, majd a fák koronáját súrolva beborítottam a célvonalra. Emígyen átvéve a vezetést egy cseh kölöktől, megnyertem a versenyt. Így utólag összegezve nagyon kúl kis taszk volt, legfőképp azért, mert életem első (és nagyon-nagyon hosszú ideig utolsó is egyben szerintem) versenyét nyertem meg! :-P

• Siluro
    :DDDDDDDDDDD
  • Zivatar
    Nem, már rájöttem... 24 órás bontás, pont este bont... probléma kiküszöbölve
  • Clidey
    Tán mer bekapcsolva felejtetted a walkmanod.
  • Zivatar
    Vajon miért van az, hogy szinte mindegyik hosszabb távon diszkózok?
  • Zivatar
    Én mostantól itt várok a startra... :D
  • Clidey
    Énnemtommég hogy tudoke menni, de igyexeni fogok naon! :)
  • Siluro
    Nekem az is fexik :)
  • Papirzacsi
    Sztem inkább legyen 3/4 8, mert akkor lesz egy nagyobb magyar host 200as távval.
  • Siluro
    Hi!
    Majd holnap megyek. Ma már nem, mert nekem holnap iskola. Délután, olyan 6óra tájban?
  • Zivatar
    Kedves Siluro (remélem most jól írtam)!
    Gyere kondorozni! Miért? Mert az jó.
  • Zivatar
    Mér? Mibajod ezzel? Dúingolhatsz végülis... Csak ne elefánt legyen rajta, vagy egyéb polgárpukkasztó dolog! :D
  • Clidey
    Zivi, nincs valami normálisabb avatarod??? Dúingojjak neked is egyet?
  • Zivatar
    Vájá zacsi, este én is leszek! Az lesz az igazi kötelék! :D
  • Papirzacsi
    No még egy kis képvihar.
    Kedvem volt versenyezni egy picit.
    Esnek be a vontatók.
    Voltunk páran.
    A második leggenyább fordulópont.
    A leggenyább fp-nál sokunkatmegszivatott. A srácok fostak az átlagom miatt, mert még így se volt rossz.
    Hát szó mi szó. JJ-nek igaza volt.A task elején vertem mindenkit egy 20assal :-)
    Itt már látszott, hogy csak második lehetek.
    Ennyien értünk be. KT, hogy gyorsabb legyen, a cél elött dobta a szárnyait, és parabolikus pályán ért be. :-)
    4.ben
    Kötelékben szálltunk le.
    Csendélet, és a végeredmény.
  • Papirzacsi
    Képek tegnap estéről. No comment...
    kép1
    kép2
    kép3
    kép4
    kép5
    kép6
    kép7
    kép8
    kép9
    kép10
    kép11
    kép12
    kép13
    kép14
    kép15
    kép16
  • Siluro
    És nem Siluró, hanem Siluro. Köszke ;)
    Mellesleg azért valamellyest ott vagyunk a szimes témában, nem tudom, hogy te mennyire, de mi meglehetősen :) És nem csak Bucser és yoomagam, hanem még aki itt van a topicban az is.

Bucser, azt kihagytad, hogy a grafikája az életnek még kurva yoo, igaz néhány ember textúrázása egy picit bugos:PPPP
  • Bucser
    Nem csak tudod közhelyekkel dobálózni szegénységi bizi:)

Szóval nem bántásként mondom, de úgy állítottad be mintha mi nem tudnánk, hogy ez nem olyan mint az igazi:) Hidd el nagyon is képben vagyunk és tudjuk, hogy nem olyan mint az igazi:) És a legjobb szimulátor akkor is az élet... kicseszettül realisztikus nagyon élethű és nincs benne reload/refly gomb:)

Nem akartam flame-t csak a beszólásod annyira adta a reakciót, hogy nem lehetett kihagyni:) ha beletapostam lelkedbe akkor sry érte:)
  • Papirzacsi
    Pedig egy-két felkiáltójel sokad dobna az avatarodon. :-)
    Éééégessük meg! :-)
  • Zivatar
    Kedves Bucser, Siluró!
    Én aztán igazán nem értem, hogy miért veszitek magatokra azt, amit egyáltalán nem kellene. Felvilágosítalak benneteket, Kedves Barátaim, hogy én magam is Condor rajongó vagyok, a guminő jelzőt azért bátrokodtam alkalmazni, mert a számítógépes szimulátorok tényleg azok, az igazi repüléshez képest. Gondolom ezzel újat nem mondtam nagyságotoknak, hiszen Ti mind nagyonnagy pilóták vagytok, én meg talán (remélem így lesz) soha nem fogok azokba a magasságokba emelkedni, amelyekben ti szárnyaltok - már ami a nagyképűséget illeti.
    Elég érdekes ez a kakaskodás, ami itt megy... de én nem akarok benne részt venni, mert nincs rá szüksége a lelkemnek. Természetesen megértem, ha nektek ez fontos, hiszen emberek vagyunk. Ebben az esetben csak egyet kell kérnem tőletek : engem hagyjatok ki belőle, és csak értelmes társalgást kezdeményezzetek irányomban - arra viszont vevő vagyok!
  • Clidey
    Sziasztok!

Ma este nyomtunk egy 200-as céltávot vagy miaszöszt, nagyon jó volt!
    Íme egy kis képes beszámoló:

Gyülekezik a banda

A felvontatásnál kicsit karcos volt az égbolt... :D

Zacsit kergetve

Itt még vezetem a mezőnyt

Az a bizonyos necces fordulópont

TJ végsiklik épp

Zacsi meg jól rámcsap

TC külsőkörleten :D

Nekemmeg szárnyam szegte a Zacsi a fentiekben látott látványos áthúzás közepette. Buuuuuuug!

S a végeredmény:

Két külföldi ledárdázott menetközben, a másik kettővel meg nemtudom mi lett, mert leléptem a hosztból... :D
  • Siluro
    Azért ez se semmi Papirzacsi! Grat!
  • Siluro
    Honnan tudod, hogy nem lát bele a jövőbe a srác?
  • Papirzacsi
    Most nyomtam egy 92km-es hegyi versenyt. 11en voltunk, mikor beléptem a hostba. Még a verseny kezdete elött feladták 3an. Beleszúrták a gépet a hegyoldalba. A startot sajna elszartam,.. pontosabban a condor elszarta, mert elkezdte annélkül, hogy ténylegesen átrepültem volna a startot. Így majdnem 2 perccel később indultam neki, ami meglátszott az átlagomon az elején. Ment is minden rendesen. Én lépegettem előre az egyre jobb átlagommal, a többiek meg hullottak. Fej fej mellett nyargalásztuk az egyik gyerekkel, mikor ő vmilyen megfontolásból, gondolta nem kerüli ki a sziklát, hanem átmegy felette...
    Hát a szemem láttára akadt fent a gerincen. :-) Aztán a végén nagy versenyben voltam a második helyért egy sráccal, és valszeg ez okozta a vesztét, mert meg akarta őrizni magának a helyet, de jól elnyomta a gépet, és végól fennakat egy fán. Ezen kívül még ketten dárdáztak, de őket nem láttam. :-)
    Ha nem rontom el a rajtot, akkor pont megnyerhettem volna. :-( Másodpercekkel igaz, de akkor is meglett volna.
    Pár képecske:
    Uccsó fordpont elött. Az a kek folt lent az akivel vívtam a 2. helyért
    FS itt vesztette el a szárnyát.. :-D Itt már tuti volt a 2. helyem
    Már majdnem bent...
    mint látszik még bőven volt magasságom ,hogy beérjek. :-D
    És végül az eredmények. Látszik, hogy pont az a 2 perces hiba hiányzott a végén... :-(
  • Papirzacsi
    Nem hiszem, hogy azé reggelt 6 hónapja, mert előre látta, hogy pont ezt az üzit írja meg.
  • Siluro
    Mellesleg azért reggeltél, hogy ezt elmondhasd?
  • Siluro
    Hát ez kurva yoo volt!!!!! :DDDD
  • Clidey
  • Papirzacsi
    Neláttad még a gumikecske gyűjteményét.
  • Clidey
    Zivi baszki, ezt pont te mondod, akinek egy egész háreme van otthon guminőkből?!
  • Bucser
    fűűű bazzeg ... hallod..... most aztán megmondtad:D:D:D:D

Ezt most úgy mondtad mintha mi nem tudnánk:D vagy már vezettél autót apu öléből?:D
  • Takocaa
    és ki mondta, hogy ez jobb mint az "élő" repülés??

• Zivatar
    Helló mindenki!
    Akármi is van a repülőszimulátor akkoris "guminő" marad, legyen akármennyire is élethű...
  • Clidey
    No, az imént repültünk egy 140-es háromszeget. Nadon jó volt, már csak azért is mert elvertük a külföldieket, jól.
    Végig egy (asszem) holland csóka vezette a mezőnyt, több mint 20km-rel volt előttünk, de eltaktikázta magát, és a második fordulópont után nemsokkal utolértük, s le is előztük. Szegényke a célvonal előtt pár méterrel szállt terepre, a másik külföldi kölök meg igaz hogy megrepülte a távot, de a reptérre vissza már nem ért... Szegénykék biztos idegesek lehettek, mert köszönés nélkül léptek ki a hosztból...
    Íme néhány piccsör:

• Papirzacsi
    1etkőércsek.
  • Siluro
    Szerintem ez a topic tök felesleges.......