Condor

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
Énnemtommég hogy tudoke menni, de igyexeni fogok naon! 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Siluro
Nekem az is fexik 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Papirzacsi
Sztem inkább legyen 3/4 8, mert akkor lesz egy nagyobb magyar host 200as távval.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Siluro
Hi!
Majd holnap megyek. Ma már nem, mert nekem holnap iskola. Délután, olyan 6óra tájban?

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Zivatar
Kedves Siluro (remélem most jól írtam)!
Gyere kondorozni! Miért? Mert az jó.

Zivatar
Mér? Mibajod ezzel? Dúingolhatsz végülis... Csak ne elefánt legyen rajta, vagy egyéb polgárpukkasztó dolog! 😄

Clidey
Zivi, nincs valami normálisabb avatarod??? Dúingojjak neked is egyet? <#zavart1>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Zivatar
Vájá zacsi, este én is leszek! Az lesz az igazi kötelék! 😄

Papirzacsi

Siluro
És nem Siluró, hanem Siluro. Köszke 😉
Mellesleg azért valamellyest ott vagyunk a szimes témában, nem tudom, hogy te mennyire, de mi meglehetõsen 😊 És nem csak Bucser és yoomagam, hanem még aki itt van a topicban az is.

Bucser, azt kihagytad, hogy a grafikája az életnek még kurva yoo, igaz néhány ember textúrázása egy picit bugos😛PPP

Bucser
Nem csak tudod közhelyekkel dobálózni szegénységi bizi😊

Szóval nem bántásként mondom, de úgy állítottad be mintha mi nem tudnánk, hogy ez nem olyan mint az igazi😊 Hidd el nagyon is képben vagyunk és tudjuk, hogy nem olyan mint az igazi😊 És a legjobb szimulátor akkor is az élet... kicseszettül realisztikus nagyon élethû és nincs benne reload/refly gomb😊

Nem akartam flame-t csak a beszólásod annyira adta a reakciót, hogy nem lehetett kihagyni😊 ha beletapostam lelkedbe akkor sry érte😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Papirzacsi
Pedig egy-két felkiáltójel sokad dobna az avatarodon. :-)
Éééégessük meg! :-)

Zivatar
Kedves Bucser, Siluró!
Én aztán igazán nem értem, hogy miért veszitek magatokra azt, amit egyáltalán nem kellene. Felvilágosítalak benneteket, Kedves Barátaim, hogy én magam is Condor rajongó vagyok, a guminõ jelzõt azért bátrokodtam alkalmazni, mert a számítógépes szimulátorok tényleg azok, az igazi repüléshez képest. Gondolom ezzel újat nem mondtam nagyságotoknak, hiszen Ti mind nagyonnagy pilóták vagytok, én meg talán (remélem így lesz) soha nem fogok azokba a magasságokba emelkedni, amelyekben ti szárnyaltok - már ami a nagyképûséget illeti.
Elég érdekes ez a kakaskodás, ami itt megy... de én nem akarok benne részt venni, mert nincs rá szüksége a lelkemnek. Természetesen megértem, ha nektek ez fontos, hiszen emberek vagyunk. Ebben az esetben csak egyet kell kérnem tõletek : engem hagyjatok ki belõle, és csak értelmes társalgást kezdeményezzetek irányomban - arra viszont vevõ vagyok!

Clidey
Sziasztok!

Ma este nyomtunk egy 200-as céltávot vagy miaszöszt, nagyon jó volt!
Íme egy kis képes beszámoló:

Gyülekezik a banda

A felvontatásnál kicsit karcos volt az égbolt... 😄

Zacsit kergetve

Itt még vezetem a mezõnyt

Az a bizonyos necces fordulópont

TJ végsiklik épp

Zacsi meg jól rámcsap

TC külsõkörleten 😄

Nekemmeg szárnyam szegte a Zacsi a fentiekben látott látványos áthúzás közepette. Buuuuuuug!

S a végeredmény:

Két külföldi ledárdázott menetközben, a másik kettõvel meg nemtudom mi lett, mert leléptem a hosztból... 😄

Siluro
Azért ez se semmi Papirzacsi! Grat!<#taps>

Siluro
Honnan tudod, hogy nem lát bele a jövõbe a srác?<#hehe>

Papirzacsi
Most nyomtam egy 92km-es hegyi versenyt. 11en voltunk, mikor beléptem a hostba. Még a verseny kezdete elött feladták 3an. Beleszúrták a gépet a hegyoldalba. A startot sajna elszartam,.. pontosabban a condor elszarta, mert elkezdte annélkül, hogy ténylegesen átrepültem volna a startot. Így majdnem 2 perccel késõbb indultam neki, ami meglátszott az átlagomon az elején. Ment is minden rendesen. Én lépegettem elõre az egyre jobb átlagommal, a többiek meg hullottak. Fej fej mellett nyargalásztuk az egyik gyerekkel, mikor õ vmilyen megfontolásból, gondolta nem kerüli ki a sziklát, hanem átmegy felette...
Hát a szemem láttára akadt fent a gerincen. :-) Aztán a végén nagy versenyben voltam a második helyért egy sráccal, és valszeg ez okozta a vesztét, mert meg akarta õrizni magának a helyet, de jól elnyomta a gépet, és végól fennakat egy fán. Ezen kívül még ketten dárdáztak, de õket nem láttam. :-)
Ha nem rontom el a rajtot, akkor pont megnyerhettem volna. :-( Másodpercekkel igaz, de akkor is meglett volna.
Pár képecske:
Uccsó fordpont elött. Az a kek folt lent az akivel vívtam a 2. helyért
FS itt vesztette el a szárnyát.. :-D Itt már tuti volt a 2. helyem
Már majdnem bent...
mint látszik még bõven volt magasságom ,hogy beérjek. :-D
És végül az eredmények. Látszik, hogy pont az a 2 perces hiba hiányzott a végén... :-(

Papirzacsi
Nem hiszem, hogy azé reggelt 6 hónapja, mert elõre látta, hogy pont ezt az üzit írja meg.

Siluro
Mellesleg azért reggeltél, hogy ezt elmondhasd?

Siluro
Hát ez kurva yoo volt!!!!! 😄DDD <#taps><#taps><#taps><#nyes><#nyes>

Clidey
<#wow2>

Papirzacsi
Neláttad még a gumikecske gyûjteményét. <#vigyor>

Clidey
Zivi baszki, ezt pont te mondod, akinek egy egész háreme van otthon guminõkbõl?! <#vigyor>

Bucser
fûûû bazzeg ... hallod..... most aztán megmondtad😄😄😄😄

Ezt most úgy mondtad mintha mi nem tudnánk😄 vagy már vezettél autót apu ölébõl?😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

és ki mondta, hogy ez jobb mint az "élõ" repülés??

Zivatar
Helló mindenki!
Akármi is van a repülõszimulátor akkoris "guminõ" marad, legyen akármennyire is élethû...

Clidey
No, az imént repültünk egy 140-es háromszeget. Nadon jó volt, már csak azért is mert elvertük a külföldieket, jól. <#hawaii>
Végig egy (asszem) holland csóka vezette a mezõnyt, több mint 20km-rel volt elõttünk, de eltaktikázta magát, és a második fordulópont után nemsokkal utolértük, s le is elõztük. Szegényke a célvonal elõtt pár méterrel szállt terepre, a másik külföldi kölök meg igaz hogy megrepülte a távot, de a reptérre vissza már nem ért... <#hehe> Szegénykék biztos idegesek lehettek, mert köszönés nélkül léptek ki a hosztból... <#bee1>
Íme néhány piccsör:

Papirzacsi
1etkõércsek.

Siluro
Szerintem ez a topic tök felesleges.......<#sniffles><#szomoru2><#wilting><#banplz><#oooo><#hawaii>

Köszi. <#worship>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Szia!
Vontatni csak azon a reptéren lehet, ahol a program engedi. Amikor a menüben kiválasztod a repteret, kiírja, hogy milyen módon lehet onnan felszállni, ezután (ha van vontatás) ki lehet választani. Oerlinghausent próbáld ki, szerintem a legjobb reptér SFS4-ben!

Olvasom, hogy többen használjátok az SFS4-et.
Tud-e valaki segíteni, hogyan kell a progiban a motoros vontatást aktivizálni?
A honlapjon a screenshotok között van ilyen kép pl. a "F-Schlepp", tehát biztos van ilyen opció, csak én vagyok béna?
Help!<#confused>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Én viszont egynél többször csücsültem vihornyában, ezért alá tudom támasztani, hogy élethûbb, mint a SotS. Mielõtt még bárki félreérteni: NEM azt állítom, hogy a valah látott legélethûbb szimulátor. A képek és a videók alapján a Condor ezerszer élethûbb, de amíg nekünk nem lesz meg, addig az SFS a legjobb. Nyilván ebben is vannak hülyeségek, de a SotS-hoz képest akkor is jobb.
És elnézést kérek, hogy itt is belepofáztam a nagyok dolgába, de ez a véleményem.

Clidey
<#vigyor> <#vigyor> <#vigyor> <#vigyor> <#vigyor> <#vigyor> Találó hasonlat, valóban! Köszi!

Bucser
Ez tipikus esete annak amikor valaki óült már apuci mellett az anyósülésen és ezekután azt mondja nekem, hogy a Richard Burns rally egy fos és hogy a Colin 5 ezerszer élethûbb😄

Clidey
Hmmm...abból, hogy csücsültél egy vihornyában egy iskolakör erejéig, elég nehéz megállapítani azt, hogy egy szimulátor mennyire élethû. Tudod, más dolog csücsülni, és megint más kézben tartani, érezni azt! ;-)

He. Okay okay. Relax relax. Nem vezettem, de ültem már vitorlázóban, és azzal tisztában vagyok, hogy hogyan viselkedik a levegõben. nekem elhiheted. A repülés végére már nagyon vitte a fejem, úgyhogy nagyon éreztem a testemen minden egyes lökést. :-)

Az sfs lehet nem élethû, de még mindig élethûbb mint a sots, vagy a silent wings. Tehát amíg nem lesz meg JOGTISZTÁN a Condor, addig nekem ez a nr.1 repszim.

Szóval lehet hogy neked nem élethû, aki Condor-ozik, meg d vizsgályával azt vezet amit akar, meg Maverick-et megszégyenítõen megrezegteti a tornyot vitorlázójával (bocs<#bee1>) A reptéren napszemüvegét levéve kioktatja a fiatalokat, hogy mit rontottak el. Érted. Én még csak egyszer ültem vitorlázóban, és egyszer motoroson. És ezekbõl annyi az sösszehasonlítási alap, hogy ÉLETHÛBB (ÉS NEM ÉLETHÛ), mint a többi, DE NEM ANNYIRA, mint a Condor. Ezt szajkózom már mióta.

Papirzacsi
Bazz te még mindíg nem érted... Nem az a léyneg,hogy melyik a reálisabb, hanem hogy kurvára de nem reális az SFS. Ha vezettél volna mondjuk Ka-8at ,vagy végülis bármilyen gépet akkor rájönnél te is. De a hülye fejeddel ezt vhogy nem tudod felfogni, és csaj hajtogatod a baromságodat.

BBird
És a játékról is tudhatunk majd valamit, vagy csak a vitáitok részleteirõl lesz infó? :-)
Papirzacsi
Háháhá. LOL..
Ja, én is kb onnan emlékszem, szal elég késõn jöttél rá.:-) Ezután még kb egyszer rinyátá ezért, szal az a többször az kb kettõ.(de nem néztem utánna):-)
A vita meg nem azon robbant ki, hogy melyi kaz élethûbb, hanem azon, hogy sórinpájlot nagy melkassal állította azt amiben amúgy sincs igaza, hogy õ így meg úgy össze tudja hasonlítani a valósággal stb... Azon meg nem volt vita ki a tökösebb pilóta,legalábbis én nem állítottam magamról ilyet, csak õ próbálta fényezni a glóriáját.Te meg még tettél is a tûzre a hülye beledumálásoddal.

A 823-astól már rikácsoltam, mert rájöttem, hogy nem lesz jóvége abból, hogy egy topikban van a szimulátor és a valódi repülés. Erre a felfedezésre akkor jöttem rá, amikor soaringpilottal elkeztél veszekedni, hogy melyik az élethûbb, meghogy közületek melyik a t*k*sebb pilóta.

Off Topic!

Papirzacsi
Na most én a mai vitát megelõzõen nem emlékszem hogy bármi ilyen hozzászólást elejtettél volna. Sõt, igazából te kavartad egybe a szimulátort, és az igazi vitorlázást. Ami sztem úgy volt jó ahogy volt. Persze lehet rosszul emlékszem, de most a több mint 800 hsz-t nem fogom már végigolvasni. Ezt a te gyereked dumát meg felejtsd el, mert ez már tényleg az orvosi eset határait súrolja.

Nem akarta senkisem megcsinálni. többször kértelek titeket, hogy csinálja meg valaki, de nem csinálta megsenki. Úgyhogy megcsináltam. Ezt a topikot nem szeretem, csak megcsináltam. A vitorlázórepülés topik az én gyermekem.

Papirzacsi
Oké, de itt is te akarsz lenni a házigazda? Vagy ezt a topikot már nem érzed anynira gyeremkednek, mint a másikat?

Bucser
húúú😄 majd félek mindjárt...😊

Én nem nagyon fogok ide benézni. ha esteleg képet akartok berakatni a fejlécbe, akkor szoljatok. Elment ettõl az egésztõl a kedvem. Csak azért csináltam meg, hogy ne a kedvelt vihornya topikomban menjen a vita.

Üdv mindenki.

Jöhettek a vihornya topikba, sõt tártkarokkal várlak titeket, de nincs vita!!!!!! érthetõ???????

Bucser
na erre már szükség volt...

ENgem maga igazából csak a SZIM érdekel és ha sok pénz lesz inkább PPL-ezek majd😊 Vitorla inkább csak szimuláció szintjén😊 a kávédarálók jobban a szívemhez szólnak mint a csendesen suhanók😊

Élethû vitolázó szimulátor.

Honlap

← ElőzőOldal 2 / 2