2124
-
#38 LOL
mind1 haggyuk inkább
talán nem is a zenéje miatt utálom az embert mert van egy két elfogadhato
de ezt azt idiot bálványkultuszt amit a sok hülyegyerek épitett köréje...pffffff
na ettöl van hányingerem
meg amikor látom az utcán a sok kis p*cst eminemes poloban fesztiteni meg stb...
-
#37 de mé?? Elvis után ő a király!!44 -
#36 eminem the king...pffffffffff
azér nem kéne tulzásokba esni... -
#35 te duplán húzzá' inne, mert téged még utállak is. egy kurva értelmes mondatod nincs, bannolni kéne a faszba. -
#34 azt nem értem, hogy miért kell ide bejönni, és lehurrogni, hogy szar? kibaszottul nem érdekel a magasröptű eszmefuttatásotok.
mért kéne törölni? mert te nem szereted? és hova szarjak akkor? takarodjatok a faszomba, nyomorékok. -
#33 bazz te is eminem fuggőségbe jöttél? -
Ben C #32 LÁL? :| -
Ben C #31 ? :| -
Ibron #30 Szerintem vannak yo számai és akik utálják,azok takarodjanak innen a picsába...nyissatok egy olyan topicot,ahol Eminemet lehet szidni..de ne itt tegyétek. -
#29 de mét??
Olyan jó..!!44 -
#28 ez a banner mekkora loooooooooool -
#27 ??? -
#26 Van pár jó száma de egy csokrot nehezen de össze lehet hozni ettől a drogos szartól. -
#25 Hát ez a topik a nyomorba szárnyal
de minek kellet neki banner? -
Ben C #24 "Eminem the king" :DDASDSD_DSSD:_SDDS- -
Ibron #23 . -
#22 -
#21 jesszus topikot del:CCC -
Ibron #20 :D..na igen...Eminem nem együttes,hanem egy ember:D. -
#19 "eggyüttesem" - ez még viccnek is rossz -
Ibron #18 Hogyan,kivel?Nem értek én ehhez:D..de mint megírtam,így is yo. -
#17 Csináltassáál. -
Ibron #16 Amúgy yo,csak én talán picit másra gondoltam volna,hogy az egészet befeggye,vagy ilyesmi:D..de ez is yo. -
Ibron #15 :D -
#14 ijjá banner -
Ibron #13 melyik,mer sok van:D -
#12 hi
Enimem a kedvenc eggyüttesem..!44
nagyjó aza számuk.nem? -
Ibron #11 Hmm....ha sokáig megmarad a topic:D és lesz is benne élet,ami nem olyan biztos:D,akkor majd elkéne neki egy banner is.
Ibron -
Takezó #10 jah, jogos... maradjon csak, és
TÉK :Ð -
#9 huuu, most ugy érzem kellene egy hatalmas flémet nyomnom ide, de emiNEM ér annyit -
#8 Miért? Akit érdekel ez a pofa, annak lehet, hogy jó, nem? -
Ibron #7 Mert?ha megjelennek róla hírek,belehet tenni ide és yokat lehet csevegni..szóval szerintem maradhat.Nem kell minden topicot lehurrogni,amit én nyitok:D.
Ibron -
#6 még mindih nem értetted meg...na mind1 hagyjuk -
#5 ennek a topicnak nem sok értelme van.....:S -
Ibron #4 :D...ok.
Ibron -
#3 -,- -
Takezó #2 akkor gúgliban keress rá, Directorious -
Ibron #1 Hy all!
Itt lehet cseverészni Eminem ügyes-bajos dolgairól...engem pl személyszerint az érdekelne,hogy lesz-e új albuma és,ha lesz,mikorra várható.
Ibron