2124
  • ROKICA
    Ez a rap világ legnagyobb tragédiája 2pac óta:(((
  • ROKICA
    Neeeeeeeeeeeeeeeeeee
    ez volt a kedvenc arcom a D12 ben a How Come ból és kinyírták??!!
  • Fido4life
    Proof

"You don't know where to begin when you lose somebody who's been such a big part of your life for so long. Proof and I were brothers. He pushed me to become who I am. Without Proof's guidance and encouragement there would have been a Marshall Mathers, but probably not an Eminem and certainly never a Slim Shady. Not a day will go by without his spirit and influence around us all. He will be missed as a friend, father and both the heart and ambassador of Detroit hip-hop.

Right now, there's a lot of people focusing on the way he died. I want to remember the way he lived. Proof was funny, he was smart, he was charming. He inspired everyone around him. He can never, ever be replaced. He was, and always will be, my best friend." - Eminem

• ROKICA
    végülis el tudom képzelni h Proof miatt EM ujra elkezdett drogozni..

nem vok otthon Dítwelv-ben csak kicsit... de kisaz a Proof melyik arc?
  • Fido4life
    Hát nem tudom de ezért a pár hónapért, kár volt megint feltűnést csinálni.. Már azt hittem rendben jön az élete, erre Proof halála, és ahelyett hogy eggyütt maradnának, civakodnak...
  • ROKICA
    JA
  • Dexantreal
    senkise egy makulátlan tiszta ember. Eminem is lehet drogos, sőt ami mostanába történt vele..elég csak a barátja elvesztésére gondolni..szal emiatt is lehetett akárdepis és go drog,abba fojtja bánatát és tessék:máris igaz. De, HA esetleg igaz lenne, akkor kívánom neki, hogy szabaduljon meg ettől a vacaktól mihamarabb és csak a rappre koncentráljon full egészséggel...

de sztem se drogos
  • ROKICA
    ja De azt én most olvastam először itt hogy nem Kim adta be....azér se lehet igaz az a drog dolog...
  • Licorage
    szerintem akkor Kim adta volna be a válókereset és nem Eminem ha drogozna
  • ROKICA
    Ez van...én olyat hallottam h azér válnak el megint mert Kim nem birja hogy Em szüntelenül drogozik.... ez nemhiszem h igaz
  • Fido4life
    Jujj az már kurva unalmas lenne ! Ez is hogy elváltak már megint, olyan szánalmas..
  • ROKICA
    Akkor remélem vissztér a rapphez és kiosztya a kurvát(Kim)!!
  • j4n3k
    nincs valakinek egy nagy képe eminemről amin az egész teste rajtavan? kéne egy háttérhez
  • j4n3k
    mé?
  • Licorage
    Három hónappal azután, hogy Eminem újra elvette volt feleségét Kim Matherst, a fehér rapper beadta a válókeresetet. A volt gimnáziumi osztálytársak először 1999-ben házasodtak össze, majd két együtt töltött év és egy kislány születése után 2001-ben el is váltak. A második esküvőre január elején titkos helyen került sor.

forrás:index.hu
  • banok
    miért ez topik nem erre való?

nekem a Kim meg a Way I Am a kedvencem.
  • Fido4life
    ez botorság volt.
  • j4n3k
    nekem az Eminem-Puke szám tetszik a legjobban
  • Licorage
    Hát ezaz , miért pont Proof , még mostis kivagyok akadva a történteken. Bárcsak 1 rossz álom lenne
  • Fido4life
    Engem azért, eléggé megrázott az ügy.. Ha valakire, hát pont Proof-ra nem gondoltam volna, hogy hamarosan eltávozik közölünk.. Képzelem most milyen lehet EM-nek... R.I.P.
  • ROKICA
    Nem kellene bandahaboruu... sztem de ok tuggyak
  • ROKICA
    Szasz en meg DIRECTORIUS Vok emlexel ram .. jo h visszajottel.

Fasza h osszejottek itt a tesok...!
  • Licorage
    A szemetek ,remélem megbosszulják. Nemhozza vissza de megérdemli az elkövető
  • Fido4life
    Kurt Kobain c. száma, a végére bettetem újra a refrént
  • jax
    Rest In Peace Proof!
  • Fido4life
    Benne volt a Fókuszban.. Rest In Peace Proof
  • Papadok
    Császtok nem tudtok vmi jó oldalt ahonnan ingyen lehet Eminem számokat letölteni?Ha igen vki mondjon 1 jó oldalt kösssssz csáááááá
  • phall
    basszus....nemigaz :(
  • jax
    Proof meghalt!?
  • Fido4life
    Ez nem igaz.. Rajta van Eminem hivatalos honlapján is.. http://www.ironfistrecords.com/ R.I.P.
  • Fido4life
    MICSODA !??? Ugye ez csak fake ?
  • ThuG4LifE
    D12's Proof Shot And Killed At Detroit Club

Proof, a member of the Eminem-fronted Detroit-based hip-hop sextet D12, was killed early Tuesday morning outside a Detroit nightclub in a shooting that left another man in critical condition.

According to NBC News affiliate WDIV, Proof (whose real name is DeShaun Holton) suffered a gunshot wound to the head at the CCC Club on East Eight Mile Road, near Gratiot Avenue. By the time police arrived, the club had been cleared out, but several witnesses have come forward to discuss the incident with investigators. A spokesperson for the Detroit police would not discuss the shooting, as the 32-year-old rapper's next of kin have not yet been notified of his murder.

Both victims (the other man's name has not been released) were transported to area hospitals; Proof was rushed to St. John Holy Cross Hospital, while the second victim, who is 35 and also sustained a gunshot to the head, was taken to St. John Hospital, where he's listed as being in critical condition. Proof was pronounced dead on arrival.

Proof, Eminem's longtime friend, appeared in the film "8 Mile" as Lil' Tic; he also served as Eminem's best man when the rapper remarried his wife Kim Mathers in January (see "Eminem Remarries Ex-Wife Kim Mathers"). Eminem filed for divorce last week.

Police are searching for the suspected gunman; a description has not been made available. Detectives have asked that anyone with any information on the shooting come forward.

MTV News will have more on this developing story throughout the day.

- Chris Harris
  • jax
    Pár live videó

A 2.-at MUSZÁLY leszedni!
  • tompika008
    tök jó
  • Dexantreal
    hehe,a topikomba írttak újfent...én vok az Ibron.
  • Fido4life
    Csá !
    Végre valaki ír.. !
  • lordjanek
    hello emin3m fanok én is az vok
  • Fido4life
    Az ilyenek, nem is törődnek a zenével, csak be akarnak vágódni, vagy nem tudom, de eléggé szánalmas...
  • báttyó02
    ja,pontosan
  • KlipLox
    vannak akik tényleg csak azér hallgassák, és most nem akarok dobálózni a híres "divatrapp" kifejezéssel...de ez már annak mondható.

Eminem-et is vazze az ismerőseim közül majdnem mind imádták meg minden...
    Aztán ha már nincs állandóan az MTV-ín akkor le se szarják átmennek az aktuális sztárjukhoz...ez szerintem aző dolguk de azér elég bénaság...