2124
-
#479 mire gondolsz? a welcome to detroit az 2005-ös... -
#478 mondjuk eminemnek most is van egy ujabb száma
legalábbis amiben ő is nyomja szal nemértem ezt a visszavonulást.. -
#477 Dettó -
#476 [URL=http://www.vh1.com/news/articles/1528698/20060414/proof_of_d_12.jhtml?headlines=true]Ezen az oldalon nem azt írja h EM visszatér a rapphez "Megtöri a csendet"??[/URL] -
#475 dettó igyvagyok énis
anno eminem miatt szerettem meg a stílust,és rengeteg haverommal ellentétben én maradtam ebben a müfajban (többiek meg mind....gondolom mondani se kell...rokk...) -
#474 Egy kis változtatást mertem eszközölni a banneren...:) remélem jó lett! -
#473 no igen a tudás, hatalom :) -
#472 Én még 1 szám alapján is tudok:) -
#471 :) -
#470 hát jah ízlések, de monnyuk két szám alapján nem lehet ítélni :) -
#469 Én nem is tudnék mást mondani, nincs is.. -
#468 Dettó -
#467 Eminem legjobb albumja az Infinite (szerintem) Amúgy ne értsetek félre, csípem a gyereket, vele kezdtem a rap felé íránti érdeklődésem, és az évek alatt nem vettem át a fikázós stílust, és ugyanúgy hallgatom mint régen.. -
Dexantreal #466 látom zajlik az élet -
#465 -Eminem számomra egy életforma: abszolút példakép- -
j4n3k #464 kösz -
#463 Igazából EMINEM az egyik olyan rapper akinek az összes zenéje nagyon teccik az elsőtől kezdve mind:) -
#462 Kössz majd lehet szakítok én is nekem, ha csinálsz annyit. -
#461 ŐőőőŐŐőőő
Hát ha a kezembe kerül akkor meghallgatom:)
De a Ghetto Gosper tényleg jó.
Ja a logót most basztam össze....alig birtam annyira lenyomni a minőségét hogy kevesebb legyen mint 8 kb
Sztem a legjobb "rap"-ugye nem Hip Hop album az "EMINEM SHOW" de ez csak az én véleményem...:) -
#460 hát most 1perc alatt dobtam ezt össze mer megyek meccset nézni :D
majd holnap lehet csinálok pár logót még
-
#459 A Legjobb Hip Hop album szvsz.. -
#458 A 2Pacalypse Now baszott jó album!
-
#457 A Ghetto Gospel-nél sajna Em úgy elcseszte a hangját, hogy nekem nem jön be. Halgass nnéhány régi albumot, és utána mond hogy szar.. Amúgy fasza a logód ! -
j4n3k #456 csá
, eminemes logód nincs? -
#455 Én eddig két Tupác számot hallotam nemrég : Ghetto Gosper , Unborn Child
Csak a Ghetto Gosper jó..
-
#454 erről van szó, tavaly még nem a régebbi albumjait halottam hanem csak az utángyártottakat, áés azok között elvétve volt egy-két jó szám, de mióta meghallgattam a 2Pacalypse Now-t, a világ legjobb rapperének tartom.. -
#453 Izlések hawer...izlések..(igaz nem is hallottam több számát mind 2-3) -
#452 Akkor vagy baj van a hallásoddal, vagy olyan vagy mint a spanom.. -
#451 nem "túpek", hanem Tupa/ác és egy kicsit több jó száma van mint 1-2, ajánlom figyelmedbe a Tupac topikot... :) -
#450 -
#449 Akkor már összerakom magam. de azé kösze -
#448 Aszittem ha már összebaszta az albumokat akkor legalább simerte...:( -
#447 THX!
-
#446 Nem..csak nemteccik tupac zenéje oszt annyi... -
#445 Whatever -
#444 Milyen topic? félre nyomtál vamit v mi? -
#443 Pac nem is ismerhette az akkor még undergroundba nyomuló Emet, de egy pár 2pac albumot összeollózott Em.
Amúgymegnemvagyteegykicsitkurvatatád? -
#442 tolj pár képet eminemről amit szeretnél a logóba,azt megprobálok összedobni egyet :) -
#441 Különben 50CENT Em hawerja de 50cent zenéje nagyon nem üti meg a stílust nálam... -
#440 Láthatatlan vagyok basszameg, nem ez az első topik...