2124
  • j4n3k
    már megvan :)
  • j4n3k
    hol kell itt letölteni?
  • Dexantreal
    thanks...de úgy hallottam,h 1órát kell várni,míg újabbat lelehet tölteni....igaz ez?
  • ROKICA
    Gyorsan szedjétek le mert a RapidShare-nál nemlehet tudni.. lehet h két nap múlva már nem lesznek jók a linkek, vagy két hét múlva, de az is lehet h még hónapokig...szal..
  • ROKICA
    ENCORE
    THE EMINEM SHOW
    THE MARSHAL MATHERS LP

THE SLIM SHADY LP -PART 1
    THE SLIM SHADY LP - PART 2
    THE SLIM SHADY LP_ RAR PASSWORD:Nightwolf

EMINEM ft. D12 - LOST IN LONDON

MAXIMUM PRESSURE
    RAR PASS:Nightwolf

Curtain Call - The Hits PART 1
    Curtain Call - The Hits PART 2

BEFORE THE CURTAIN CLOSES (2006)

WELCOME 2 DETROIT (CLIP) RAR PASS:FLER05

PSYCHO___RAR PASS:Nightwolf

OFF THE WALL PASS:Nightwolf

Párat nemtaláltam meg...
  • j4n3k
    ezt már fújom kívülről. olyan nincs hogy mik a kedvenc cuccai? pia, kaja stb :)
  • j4n3k
    nekem kéne az össze album. tudsz linket adni?
  • j4n3k
    főleg a szeme ;)
  • ROKICA
    Biográfia

Amerikai rap-előadó, színész, eredeti neve Marshall Bruce Mathers III. A 90-es évek végének alighanem legellentmondásosabb popzenészeként azon kevesek egyike volt, akiről már életében film készült. Való igaz, Eminem pályája mesébe illő történet: a Missouri állambeli Kansas Cityben született egy 15 éves leányanya gyermekeként. Gyermekkorát a szülőhelye és Detroit közötti véget nem érő költözködések jellemezték, mígnem 12 évesen a család végleg Michigan központjában telepedett le. A befelé forduló tizenéves nehezen illeszkedett be társai közé, így szinte évente más iskolában kötött ki. A nehéz gyermekkorba jószerivel a rapzene iránti rajongása hozott csupán örömet.
    Bár már 14 évesen aktívan szőtte a rímeket, csupán jó három évvel később vette fel az M&M művésznevet, melyet a közkedvelt cukorkától kölcsönzött, s melyet később Eminemre egyszerűsített. Egy zömében afro-amerikaiak által lakott környéken fekete zenét játszani azonban nem bizonyult könnyű pályának: a szüntelen elutasításokra és a kirekesztettségre Eminem válasza a düh volt, amely mind a mai napig döntő szerepet játszik zenéjében.
    Miután a sorozatos bukások miatt otthagyta az iskolát, rádióműsorokban és freestyle-előadásokon igyekezett bizonyítani rátermettségét. Bár első lemeze, az 1995-ös Infinite csupán alig ezer példányban kelt el, a Slim Shady című EP már komoly visszhangot keltett a hip-hop underground köreiben. Végül az 1997-es Los Angeles-i rapolimpián figyelt fel rá a rap-szcéna mindenható producere, Dr. Dre, aki szerződést ajánlott számára, mit több, vendégszereplőként saját lemezére is meghívta. A Slim Shady című album és a címadó szám végre a nemzetközi listákra és az MTV műsorára is felkerült, ám a világsikert a következő, három Grammyt nyert Marshall Mathers című LP hozta el, az első rap-album, amely az év lemeze címet is elnyerte. Az erőszakra való uszítással és homofóbiával is vádolt zenész újabb remek húzással vétette észre magát, amikor egy díjkiosztón a másságáról közismert Elton Johnnal közösen adta elő Stan című dalát.
    A botrányok (tiltott fegyvertartási vádak, válása, illetve az édesanyjával való pereskedés) ellenére - vagy talán épp ezért - 2002 Eminem évének bizonyult: a The Eminem Show című új albuma minden addiginál nagyobb példányszámokban kelt el, miközben 8 mérföld címmel mozifilm készült pályája kezdetéről, amelyben a rapper saját magát alakítja.
  • ROKICA
    a feliratot én se értem.. de a kép nagyon fasza:)
  • Dexantreal
    Gemineeeeem
  • Dexantreal
    de nem ismerem fullra...téma lezárva
  • EmIn3m02
    hát ha már vki ilyen nagy rajongónak tartja magát akkor az alap hogy ismerje az életét...na mindegy..
  • ROKICA
    Szóval a nap képe:
  • ROKICA
    a nap kéééépe
  • ROKICA

és a nap képe:

• ROKICA
    Elég régi irományok de érdemes elolvasni!

Iromány1:

Na lássuk csak ezt az Eminem gyereket. Eredeti neve. Marshall Bruce Mathers Detroitban, Michiganben született. Valami oknál fogva a nagy amerikai lapok (Rap Pages, VIBE, Rolling Stone, Spin, The Source, URB és a Stress, hogy néhányat említsek) nem nagyon rajonganak a srácért. Nem régiben olvastam a magyarnyelvu Boarder cimet viselo magazinban néhány megjegyzést Eminemrol, melyek igy voltak feltüntetve: "májnémiz buzigyerek Eminem", "fehérkenyér Eminem", "hülyegyerek Eminem". De vegyük már észre!!!! O az egyetlen lisztesképu G', akit FELKÉRNEK a nigger rapperek (Missy Elliot, Dr. Dre, Snoop Dogg, Ice Cube…), hogy nyomassa velük együtt a rappet. Naná, hogy belemegy és magasról tesz az ellene áskálódók fejére

Iromány2:

Elso albuma a The Slim Shady LP volt, melyet vittek a népek, mint a cukrot. Ezt az albumot az Aftermath/Interscope Records adta ki. Az albumon található 14 összeszaggatott szám (a szép szövegek miatt) emlékezetes "fehér rizsa" asszem. Ez a kölök egy olyas kisérlettel rukkolt elo, amit sok sápadtarcú testvér próbál követni. Említsük egyik magyar hasonmását, Subb Bass Monstert, aki mitagadás még jo érzékkel is majmolja Eminem cimboránkat. Eminem elég eroteljesen betört a zeneiparba, és egyéni rappelési stilusát meglehetosen jol fogadta a nagyérdemu publikum. "Nem vagyok egyedül a gondolataimmal, érzem az utamat" - mondja, "Hiszek benne, hogy egyszer majd eljön az ido, hogy a rajongok felhagynak a borszínszarsággal, és felfogják végre, hogy a RAP nem függ attól, hogy fekete vagy fehér. Bármennyire is durva vagy nem durva ez a szar. Mindenki eljut egyszer arra a pontra, ahol idézni fog engem: I don't give a fuck!." - Hát nem'tom, reméljük igaza lesz a srácnak. A detroiti nagykutyáknál már szlogenné vált ez az idézet, ugyhogy jó uton halad a haverunk. Eminem már elorukkolt néhány izmos kis számmal is, melyekbol igen jo maxi single lett kiadva: My name is; Guilty Conscience; Role Model, és a nemrégiben klippformában is megjelentetett Forgot About Dre, melyet Dr. Dre testvérünkkel együtt hozott össze, csakugy, mint a Guilty Conscience-t. "Nagy flash volt, hogy Dre-nek bejött a szarságom, amit csinálok." - nyilatkozta Eminem a Los Angeles Radionak. Persze Amerikában is akadnak Eminem ellenesek, de ok azt kifogásolják, hogy túl könnyedén hajigálozik a szavakkal, és emiatt egyszer még szivni fog. Sok kis rosszakaró, mér lenne baja abbol, amibol meggazdagodik, és még legális is???? Eminemnek a legelso albuma nem a The Slim Shady volt, mint azt feljebb irtam, hanem az Infinite névre hallgató debut album került elsoként a polcokra, csak éppen nem akatt olyan ember, aki akár ráköppött volna, mert annyit sem ért, nem ugy, mint a következo... Errol az albumról nem nagyon kurjongatott, mert legszivesebben o is elégette volna oket, miután csak fikázást kapott érte és nem dellát. Mondjuk szerintem már kiheverte a srác és igencsak azt csinál ma már, amihez csak kedve van.

"Eminemnek a legelso albuma nem a The Slim Shady volt, mint azt feljebb irtam, hanem az Infinite névre hallgató debut album került elsoként a polcokra, csak éppen nem akatt olyan ember, aki akár ráköppött volna, mert annyit sem ért, nem ugy, mint a következo"

Iromány3:

Eszik, alszik, füvezik, baszik és él, mint hal a vizben.

"Nem fogok más baromságai miatt elbukni." - magyarázta, amikor megkérdezték, hogy miért egyedül nyomul. Eminemnek ez egy fontos dolog az életében, hogy el ne csesszen vmit, mert akkor tudja, hogy kalap. "Tisztában vagyok vele, hogy fénykoromban vagyok." - mondta, "Hagyom, hogy igy is maradjon. Ez egy tipikus élet vagy halál pozicio." Eminem hamarosan kiad egy Underground Classicnak számitó számot, mely nem más, mint a "5 Star generals". Ez talán sikeressé teszi Japánban, New Yorkban és Los Angelesben. Kevésbé lesz szokimondo a szövege, ezzel gyakorlatilag visszafogja személyiségének egyik legnagyobb jellemzojét.

"Lehet, hogy sokkolólag hat a szövegem az emberekre, de én nem akarom oket sokkolni. Nem áll szándékomban a következo 2Pac-nak lenni, márcsak azért sem, mert nekem fingom sincs rola, hogy meddig fogok élni ezen a földön. Nos, most itt vagyok, és akkorára fogok noni, amekkorára csak lehet."

Iromány3:
    Úgy tűnik, a világ egyik legjobban gyűlölt és leginkább körülrajongott zenészének, Eminemnek már-már megrögzött szokásává lesz, hogy egy viccesebb, táncosabb szám után egy borultabbat küld a rettegő világra. A néha egészen idióta Without Me után hamar kijött a második kislemez is a legutóbbi Eminem Show című albumról. A Cleaning Out My Closet leginkább a Didot is befuttató Stanre emlékeztet, de ezúttal nem egy elképzelt rajongóról szól a szöveg, hanem Marshall Mathersről, vagyis róla.
    Általában nem tudunk semmit a sztárok szüleiről, még Britney Spears anyukája is csupán kevesek emlékezetében él, pedig ő aztán igazán sokat szerepelt a lánya mellett. Viszont Eminemnek mindenkijéről tudunk, haverjairól, no és persze halálos ellenségeiről, akik sokkal többen vannak. Közéjük tartozik a rapper anyja is, aki már az első lemezen megkapta a magáét. Be is perelte a fiát, és még egy számot is írt az afférról. (Hozzánk nem jutott el, alighanem nem vesztettünk sokat). Eminem végül a bírósági ügyből jól jött ki, és tovább folytatja a szóbeli háborúskodást.

A cím nem arra utal, amire azok gondolnak, akik nem tudnak jól angolul: a closet az amerikai angolban az a beépített szekrény, ahol a közmondásos csontvázak szoktak tartózkodni. Kiürítése tehát a múlt kísérteteivel való leszámolást jelenti, adott esetben a gyermekkorban elszenvedett sérelmek felemlegetését, a sebek feltépését. Ahogy az apja csecsemőkorában elhagyta; ahogy az anyja a szeme láttára szedte kábítószerként a gyógyszereit; ahogy szeretet nélkül nevelte őt. Mindeközben a jelen is elő-előkerül: Eminem felemlegeti az ellene írt számot; saját feleségét, és gyermekét, akit soha nem hagyna el; meg persze azt is, hogy hány lemezt adott már el. (Sokat.)
    Mindez nagyjából még rendben is volna (mármint nem a szülői bánásmód, hanem a szöveg), csak azt nem értem, hogy miképpen gondolja a rapper azt, hogy a szám elején arról panaszkodik, hogy hányan utálják őt, hogy miképpen tüntetnek ellene - aztán pedig a klipben többek között egy sírgödröt temet be. Ugyan nem látjuk, de egyértelmű, hogy előzőleg anyukáját helyezte el a föld alatt, azért olyan sürgős a zuhogó esőben lapátolni a csúnya agyagot. (Nem tudom, megfigyeltétek-e már, de ha az ember nem kívánatos hullát akar eltemetni, akkor mindig esik az eső. Legalábbis a filmeken.)

A szám egyébként hihetetlenül egyszerű: egy szokott, kissé pattogós, lassú ritmus, néhány hangból álló egyszerű dallam szintin, a refrénben kissé gerjedő gitárral. A nagy mágus, Dr. Dre tudja, hogy mitől döglik a légy: elég kevés, de jól eltalált hang, dallam. A verzékben Eminem szövegmondása a szokásos, bár most a refrén talán kicsit kevésbé fülbemászó - de ez így illik a számhoz.
    A filmes megoldások is ilyenek: több, igen egyszerű szál, jól fényképezve, hatásosan vágva, és máris kész a tuti klip. A kerettörténet szerint Eminem egy templomban mondja a magáét. Aztán üldögél egy csúnya szobában, és szintén mondja a magáét. Temeti befelé a gödröt az esőben, és... Végül pedig a lényeg: jelenetek a gyerekkorból, gyakran úgy, hogy a felnőtt Eminem is ott van a képen, és. (Valahogy az elején Dr. Dre is bekerül a képbe, ahogy húzogatja a potikat - talán csak azért, hogy ő is benne legyen.)
    Hogy mivel lehet egy ilyen klipet feldobni? Igen jó kameraállásokkal, gyors, hatásos vágásokkal - ez megszokott. De különleges például az, ahogy megoldják, hogy a kis Eminem anyjának arca soha ne látszódjék. Vagy háttal áll, vagy oldalt, és a nagy haja eltakarja. Talán elsőre észre sem vesszük, hogy mitől olyan furcsa, idegen, személytelen ez az anya-figura.
    Nem éppen egy vidám darab, de a jól eltalált klip, és az őszinte szöveg talán azoknak is bejöhet, akik egyébként nem nagy barátai a konfrontatív Eminemnek.

• Dexantreal
    nemtom,hogy hiányzik-e,azért soroltam fel ami megvan nekem..a logód meg yo
  • ROKICA
    ja és jó az új logóm mi?:)
  • ROKICA
    Hát én évek alatt szereztem össze netrül és más forrásokból.. de ha hiányzik neked 1 album amit letöltenél adhatok hozzá linket...
  • Dexantreal
    yo neked...nekem The Marshall Matters PL, The Eminem Show, 8 mile albuma, Encore és a mostani Curtain Call..ennyi...többit honnan lehet beszerezni?rapidshire?
  • ROKICA
    Nekem ha jól tippelem megvan többnyire az összes száma:)
  • Dexantreal
  • ROKICA
    Jólvan nemmuszáj mindenkinek mindent tudni.. én csak épp ilyen "fanatikus" vok:)
  • Dexantreal
    yolvan ne pattogjál itt.Nem figyelem egész életét,hallgatom számait, komálom a csávót meg minden..na de ennyire?....LOL....
  • EmIn3m02
    lol bazze kurvanagy eminem fan vagy ha nem ismered fel....pedig kurvára is hasonlit
  • Dexantreal
    jahh,ok...a második LOL kép.Elsőn már hasonlít a jelenlegi Eminemhez
  • ROKICA
    Ez fasza kép

Hát google-én szoktam ilyeneket találni:

(EMINEM mégkissebb korában)
  • Dexantreal
    őőőőő Emiiineeeem?..LOL....bocs srácok,de kurvára nem hittem volna, hogy ez a fazon egykor Eminem volt...LOL.....teljesen más.Télleg sry. Hol akadtál rá erre a képre?
  • j4n3k
    én is XD
  • ROKICA
    hülye! nemlátod?!

ez EMINEM fiatalkorában!

Én felismertem elsőre...
  • Dexantreal
    LOOOL......róóóózsaszíííííííííííííín póóóóóóóólóóóóó...hülye buzi állat ez a muksó..egyébként kérdésedre a válasz:
    1kibaszott tortát tart a kezében a kibaszott rózsaszín pólójában a kibaszott buzis külsejével és egy kibaaszott...teve vagy mi van a kibaszott napszemüvegében a kibaszott pólón.......
    ....hogy ennek mi köze a témához...

• ROKICA
    Ezmiez?
  • ROKICA
    próba ezt: google.com
  • Rencs babácska
    jók a képek honnan szedtétek?
  • ROKICA
  • ROKICA
    Jó az uj logom?
  • ROKICA
    Csőőő jóccaka!