Rapidshare

← ElőzőOldal 24 / 24

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McGrady
😉

Kuss!-magyarázta.

menyus77
ez sem rossz<#eljen>
250 mega/30 nap!! hol van má a rapidshare..<#ravasz1>

McGrady

Kuss!-magyarázta.

menyus77
köszi!<#vigyor3>

az elõzõhöz nem tettem hozzá, hogy 30 mega/14 nap

McGrady
www.yousendit.com
az tök ingyenes, könnyû használni, 1 giga limites
az a gond, hogy 25 letöltésig vagy 7 napig aktív a fájl 😞

Kuss!-magyarázta.

menyus77
milyen sok?
az elhangzottakon kívül tudtok még mondani párat?
én a sendmefile.com-ot ismerem még ezeken kívül.

Én ezt szoktam használni ide maximum 25 megás fájlt lehet feltölteni... 2 hétig tárolja a szerver! A letöltés elég gyors...

http://www.mytempdir.com/

Sland
könnyen be lehet csapni szegény kis programot!!!!
Na szal kell hozzá egy Window washer. ha letölt valaki nagy fájlt pl 130 megásat akkor 50 nél abbamarad a letöltés . akkor bontani kell a kapcsolatot. WW futtatása. Után ki kell törölni minden cookie fájlt. és csatalakozás a netre mehet tovább a letöltés...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

sok ilyen oldal van, virtuális merevlemeznek hívják ezeket
én is szoktam használni, jó dolog!

Sland
Всем знаком сервис RapidShare.de ну или почти всем. Решил поведать вам несколько секретов обхода ограничений этого сервиса.
На этом сервере есть два ограничения:
1. Нужно ждать от 30 до 150 секунд до появления ссылки на закачку
2. С одного IP можно качать одновременно только 1 файл
Предлагаю 4 чита для этого сервиса!

Для того что бы увидеть текст вам не обходимо зарегистрировать и заити под своим логином.

ezt találtam. elvileg becsapási trükk a Premium accounthoz. de aki lefordítja az egy isten

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
A rapidshare.de oldalra sok mindent fel lehet pakolni persze korláttal ha valakinek nincs Premium elõfizetése. Letöltésnél korlátozva van Az ingyenes szekcióban: 50mega/60perc . ez így elég szar de nem rossz. Egyre jobban kezd elterjedni azoknak az embereknek a száma akik ide rakják a cuccaikat és innen töltik le a ritka fájlokat. Akik használják ezt az oldalt megoszthatná tapasztalatait vagy akármi... Gondolom nagy jövõje nem lesz a Topicnak de próba szerencse

← ElőzőOldal 24 / 24