1161
rapidshare.de
-
Phat Smoker #681 lol..itt a cica, hol a cica ? :D -
#680 ül a cica vagy áll a cica ez a 2 variáció van és neked az ülősek kellenek tehát a kódod:
P6O8 -
Zsolt01 #679 "ha meg nem akkor rohadjanak meg"
De akkor nagyon !!!
(Most, csak nem szívatják a jó népet.) -
Zsolt01 #678 Hát mivan ezzel a Rapidshare -ével ???
Ugyan az mint tegnap !!!
(itt írtam)
Valaki elmondaná, hogy ilyenkor mi a ..... ! ?
(Azt a dolgot, hogy ha le akarok tölteni akkor fizessek, ezt mellőzzük.) -
lokissrác #677 Nyugi, nekem is ez van.. dolgoznak rajta, mert reggel amikor leakartam szedni valamit, akkor egyáltalán nem is volt visszaszámláló, hanem már adta egyből a letöltési linket.. sztem dolgoznak a cuccoson, ha meg nem akkor rohadjanak meg.. :D -
Zsolt01 #676 Ezek szórakoznak
Hiába a cica alattikat adom meg nem fogadja el !!!
(egyértelmű amiket be kell írni és mégse) -
#675 talan el kellene olvasni hogy mit irnak meg ott es ha nemtudsz angolul akkor elarulom neked hogy azokat a betuket kell beirnod amik a cica alatt vannak :) -
#674 Mi történt a Rapidshare-vel?
A Letöltés előtt, amikor be kell írni a kódot, sokkal több karaktert ír ki, mint amennyit be lehet írni. Ezért nem fogadja el a kódot.
Nálatok is ilyen? -
#673 mit? -
szabi2008 #672 Hello hol tudnam letolteni ?
-
fdsag #671 1.A Rapidshare főoldalán at Options-nál engedélyezni kell a Direct-Downloads-t.
2.A fájllistán jobb egér-"Download all by Orbit", ki kell jelölni a letöltendő fájlokat.
Ennyi
-
fdsag #670 Sziasztok!Valaki leírná, hogy kell FlashGet-tel, vagy Orbit-tal egyszerre több fájlt letölteni?Köszi! -
dino125 #669 RapidShare letöltés
'''''''''''''''''''
Nincs várakozás !
Egy új megoldás,
Routeres felhasználók számára
http://rapidrouter.p8.hu/ -
#668 Hat csak ugy ha elofizetsz es aztan flashgetel tudod igy tolteni -
#667 Csá
Nemtudjátok van e oylan program NEM fix ip-s nethez,ami folyamatosan tölti le a rapidos cuccokat?Tehát nem kell minden fájl-t külön tölteni,hanem beteszem egy programba ami letölti mindet... -
Zsolt01 #666 Kábel TV internet (Tarr Kft.) -
Johnny d #665 akkor meg vmi karbantartás lehetett...
(szolgáltató Chello vagy melyik?) -
Zsolt01 #664 fix ip címes vagyok elvileg.
De most néztem, megváltozott, érdekes !
Nagyon sokáig ugyan az volt. -
Johnny d #663 ja, vannak ilyenek, a kábeles ha nem kértél ip-t valószínűleg belsős... -
#662 Az nem olyan biztos -
#661 ezek szerint dinamikus a szolgáltató által kiosztott IP
ilyenkor szakítsd meg a kapcsolatot, és indítsd újra, másik ip címet fog kiosztani -
#660 Ha visszaolvastal volna akkor tudnad hogy vannak olyan netszolgaltatok akik ugyan azt az ipt kiosszak tobb embernek pl 50-nek szoval igy elofordulhat hogy valaki huzott elotted es te nem tudsz szivas ez van kerj sajat ipt vagy torodj bele -
Zsolt01 #659 Jól elvagytok erre felé
Sziasztok.
Már második nap első gép indítás után délelött indítani akarok egy letőltést és közli velem, hogy csak xy perc múlva lehet, ez MÉR !
Én nem használtam !
(gépem nem ment)
Valaki az Én ip címemet használná !?!?
De .... , hogy !
Kábel TV internetem van.
Köszi előre is. -
stuka85 #658 ja és többet ide se irok és nem is nézem ezt a topikot na hali -
stuka85 #657 juuuuuuuuuuuuuuuuj most anyira meghatodtam hogy enyi tiszteséges ember között élek....................amugymeg láma aki mondja :P -
Johnny d #656 ha lenne annyi se fizetnék be erre a rendes, semmit le nem törlőre...
inkább én is warezolok a magyarokon -
#655 Nem muszáj filmet nézni, játszani a számítógépen vagy zenét hallgatni.
Számítógépezni sem muszáj, ha nem telik rá.
Osztrigát sem eszik az ember, ha nincs rá pénze, de nem lopja el. (Jobb esetben.) -
n3whous3 #654 Életkor: 35-40 között
-
#653 kicsit több a havi zsebpénzem :) -
stuka85 #652 És gondolom apukádnak merci vagy passat van a segge allat neked meg csak paszioból meg hogy befogd a pofág vagy havi 40eFT a zsepénzed és lehet hogy abbol én is elő tudnék fizetni a rapidra. És tudnék még szónokolni a fizes mindenért te csoró csak az a baj hogy igy könnyű nagyon könyűűű................................ -
n3whous3 #651 C--------------: -
#650 én? semmit
hogy képzeled
csak passzióbol fizettem elő
:) -
n3whous3 #649 Figycsak: az az alap probléma, hogy értelmes dolgot én ugyan le nem tudok tölteni rapidról (mert nincs is fenn, 90%-a a tartalomnak illegális). SZÓVAL: miért fizessek a szolgáltatásért, ha úgyis warez? Nos: így legalább tönkremegy a Rapid és nem tudok majd egyszercsak: warezolni ^^
(kérlek áruld el te mit töltesz le rapidról és befogom a pofámat) -
#648 ha nem warezra használnád akkor sem fizetnél érte, mert vmit ellopni jobb mint fizetni érte
csak azt nem értem, ezzel a mentalitással miért nem loptok a közértben is, ha nem néz oda senki -
#647 paypal -
n3whous3 #646 1. Most nincs pénzem ilyenre
2. warezra használom -> egyébként is dögöljek meg
3. NEM FOGOK baszakodni se telefonálással, se bankkártyával, mert ilyenre KURVÁRA nincs kedvem, se időm (ja és az csak 1 hónapig jó, aztán majd megint 7 euró, mi?)
4. LEGINKÁBB a 2. -
#645 és akkor nincs 7 eurod ilyenre, hanem ehelyett baszakszol ezzel a szarral? 7 euro semmi
-
n3whous3 #644 Képzeld el, kurvasok eredeti Audió CD-m van, meg van játék is. -
#643 ja azok vagyotk, ti kis cigányok
vettetek már valaha eredeti programot, audio CD-t? -
n3whous3 #642