Fociguru
← ElőzőOldal 15 / 15
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bannerral kapcsolatban
1; betegyük-e?
2; ha igen akkor mejiket?
3; ha nem akkor dobj össze egy jobbet 😛
1; betegyük-e?
2; ha igen akkor mejiket?
3; ha nem akkor dobj össze egy jobbet 😛
Avanti Crociati!
Én elnéztem, négyen jáccanak holnap (Cannaaro, ibrahimovic, Makaay, Salihamidzic).
Valakit még lepontoztak, így 150 eddig + Diarra nem jáccik egyelõre.
Valakit még lepontoztak, így 150 eddig + Diarra nem jáccik egyelõre.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Most nekem se megy. Madj kijavítják, az elsõ forduló úgyse számít. Azért szerencsére össze tudtam rakni a BL csapatot még délelõtt.
***Utolsó simítások, tesztelések***
Sziasztok,
Nem szeretnénk elkapkodni az indítást, tudjátok, hogy a minõségre mindig is nagy hangsúlyt fektettünk.
Úgy döntöttünk, hogy a hétvégi fordulókra még nem nyitjuk ki az új Fociguru-t, biztosra szeretnénk menni az új megoldások hibamentességében.
Hétfõn, 2005.09.12-én nyitjuk ki az új site-ot, így a jövõhéten már meg lehet ismerkedni az újításokkal.
A jövõheti fordulók még nem fognak beleszámítani a versengésbe-nyereményosztásba.
Elõre is mindenkinek megköszönjük a részvételt az új, 2005/06-os idényben, és az értékes visszajelzéseit az változásokkal kapcsolatban.
Türelmeteket és megértéseteket köszönjük, hétfõn egy új Fociguru-val próbáljuk meghálálni a kitartásotokat.
- guru
<2005.09.08. 09:21>2005.09.08. 09:21>
Sziasztok,
Nem szeretnénk elkapkodni az indítást, tudjátok, hogy a minõségre mindig is nagy hangsúlyt fektettünk.
Úgy döntöttünk, hogy a hétvégi fordulókra még nem nyitjuk ki az új Fociguru-t, biztosra szeretnénk menni az új megoldások hibamentességében.
Hétfõn, 2005.09.12-én nyitjuk ki az új site-ot, így a jövõhéten már meg lehet ismerkedni az újításokkal.
A jövõheti fordulók még nem fognak beleszámítani a versengésbe-nyereményosztásba.
Elõre is mindenkinek megköszönjük a részvételt az új, 2005/06-os idényben, és az értékes visszajelzéseit az változásokkal kapcsolatban.
Türelmeteket és megértéseteket köszönjük, hétfõn egy új Fociguru-val próbáljuk meghálálni a kitartásotokat.
- guru
<2005.09.08. 09:21>2005.09.08. 09:21>
***Fociguru START***
Sziasztok,
Amint azt már megszokhattuk, nem csak jó dolgok vannak az életben.
A szeptember hónap is minden évben tartogat egy rossz és egy jó dolgot. :-)
- rossz: elindul a suli
- jó: elindul a Fociguru
A jövõhét folyamán végre elindítjuk a 2005/06-os évadot.
Rengeteg fejlesztést hajtottunk végre a játékon annak érdekében, hogy még sokkal focisabb és játékszerûbb legyen az élmény.
Az esélyegyenlõség már állandó vesszõparipánkká vált, így az új évadról már tényleg elmondható, hogy bármelyik héten, vagy hónapban megéri bekapcsolódni a játékba, és az adott idõszakban mindenki teljesen egyenlõ esélyekkel, feltételekkel száll versenybe a nyereményekért!
Nem szeretnénk azonban semmi konkrétumot elárulni elõre - bízunk benne, hogy a megújult Fociguru mindenki számára sok-sok kellemes meglepetést és örömöt fog okozni! :-)
Ne aggódjatok, senki nem marad le semmirõl, az indítás napjának hajnalán mindenkit hírlevélben is értesítünk...
...hamarosan! :-)))
- guru
(2005.09.01. 08:03)
Sziasztok,
Amint azt már megszokhattuk, nem csak jó dolgok vannak az életben.
A szeptember hónap is minden évben tartogat egy rossz és egy jó dolgot. :-)
- rossz: elindul a suli
- jó: elindul a Fociguru
A jövõhét folyamán végre elindítjuk a 2005/06-os évadot.
Rengeteg fejlesztést hajtottunk végre a játékon annak érdekében, hogy még sokkal focisabb és játékszerûbb legyen az élmény.
Az esélyegyenlõség már állandó vesszõparipánkká vált, így az új évadról már tényleg elmondható, hogy bármelyik héten, vagy hónapban megéri bekapcsolódni a játékba, és az adott idõszakban mindenki teljesen egyenlõ esélyekkel, feltételekkel száll versenybe a nyereményekért!
Nem szeretnénk azonban semmi konkrétumot elárulni elõre - bízunk benne, hogy a megújult Fociguru mindenki számára sok-sok kellemes meglepetést és örömöt fog okozni! :-)
Ne aggódjatok, senki nem marad le semmirõl, az indítás napjának hajnalán mindenkit hírlevélben is értesítünk...
...hamarosan! :-)))
- guru
(2005.09.01. 08:03)
Ja láttam hogy már biztos mind2, mikor írtam a #14et akkor még csak az volt tuti hogy egy új minimum lesz.
én már voltam fordulogyõztes az nb1ben 😛
kezdettõl fogva tolom bár tavaly hanyagoltam
kezdettõl fogva tolom bár tavaly hanyagoltam
Avanti Crociati!
Mert még a tavalyi csapatokat látod. Elkezdõdik és máris ott lesznek az újak.
és mit nyertél?
Nyisd ki a szemed.
BL
NB1
Bundesliga
Serie-A
Premier L.
Primera D.
És még lesz legalább 1 új.
BL
NB1
Bundesliga
Serie-A
Premier L.
Primera D.
És még lesz legalább 1 új.
😄
de itt csak magyarvan? az nem jó
de itt csak magyarvan? az nem jó
Elõször is el kell olvasni a szabályokat.
és itt mit kell csináléni?csapatot foglalni?😄
Az szép, grat<#eljen>#eljen>
jah bocs, én összekevertem másikkal.. sry :c
football without ultras is nothing
ingyenes?? nem fizetõs?
football without ultras is nothing
És nyertél már valamit?
Én 2 éve jáccok itt, szerintem nagy jó az egész. Van egy rakás nyeremény, annak ellenére hogy ingyenes.
Hmm nem rossz. Kár, hogy utálom a focit <#idiota>#idiota>
regisztráltam pedig tanulnom kéne nagy csodát mûveltél Rudee :o
BUDA > miskolc.
Biztos sokan ismerik ezt az online játékot, csodálom is hogy eddig még nem volt topik neki. Hónap végén indul az új idény.
← ElőzőOldal 15 / 15